Aha, i noktici se ne rezu (koliko sam ja upucena) dok god sami pucaju... Oni su tako njezni da nema smisla rezati..
Curke..pratim vas i citam...jos kratko sam radna pa cu i ja vise tipkati sa vama..
Sanjarko..da me ne izbrises sa popisa...dodaj curku (Tessa).
Danas bili na 4D utzv..sve je super..💕slatkica..ali jos jako mala tek 21 Tj.T...
Svima pozz i puse....
Ajme ti prvi noktici, gadno hehe... a kasnije kad ih moras rezat sve te strah ispocetka... pa onda kad te vec nije strah beba vec kuzi i pocne izvuc ruku... do tamo iza prve godine kad im sve to postane nesto zanimljivo i pocnu surađivat :-) treba im sve prikazat kao nesto zabavno.
Curke ja mislim da smo mi gotovi s dojenjem - do sljedece prve prilike hehehe ;-)
Evo vec dva dana nije dobio, a nije ni nesto trazio, pa se nadam da je konacno to.
Ja sam svog malca izvela iz bolnice u bodicu + pidzamica dugih rukava sa stopalima. Bio je kraj 7.mj... za mjesec dana je bio u bodicu kratkih rukava i carapicama, i samo pokriven nekom laganom pamucnom dekicom ili pelenom, kuhali smo se u stanu.
malakoza, bas si me nasmijala sa lubenicom :)
izlazakiz rodilista...Mi imamo spremljen cijeli kompletic, body, hlacice sa nogavicama, benkica, kapica, pa cemo vidjeti koliko ce toplo ili hladno biti.
Mene muci koliko bocica pripremiti? Uzela bi tommee tippee i to one anticolic plus, koliko kojih? 150ml, 260ml...nadam se da cu moci dojiti, ali opet bi voljela biti spremna... i pošto ce nam svima biti ljetne bebe, da li je njima dovoljno samo majcino mlijeko ili im treba i voda da ne dehidriraju, mislim vruce ce biti pretpostavljam...
Cro lako muza posaljes po bocice ako dojenje nebude islo... skupo je to gomilat a onda ispadne da uopce ne treba... mene je isto bolilo ispocetka dok nisam skuzila da samo moram dublje gurnut cicu bebi u usta X-) a mama mi u međuvremenu kupila i šeširiće za dojenje i lanolinsku kremu i svašta...na kraju mi od toga nista nije trebalo, samo smo novce bacili.
Ja svom prvom nisam davala vode, ako dojiš prvo mlijeko je uvijek vodenasto i beba se napije a kasnije dođe masnije da ga zasiti. Iako su bili razni komentari, svugdje gdje sam citala je pisalo da ne treba davat vode.
Malakoza Emily će biti najslađa beba u rodilištu!!! Ova haljinica je prekjut!!!
Cro profilna ti je zakon
Ja ne vjerujem da ću kupovati puno kratkih rukava posto bebač dolazi sredinom osmog mjeseca... A isto mislim kupovati brojeve tek od 56...
da cro profilna je super!
flašice, šeširići, kreme....potpisujem CrazyPuppet. ja sam na trudničkom dobila flašicu i dudu avent (šteta što i sad ne dijele ili neki tečaj dijeli?!). kasnije nešto na poklon, sve avent. koristila jesam jednu dnevno. nisam imala dovoljno mlijeka za cijeli dan. treba izdržati dojenje 10 dana i poslije super.
kasnije su bake imale flašice, nebitna marka, malac sve dudlao. čaj voda... čaj može od 4tjedna. i ako je samo ad mlijeko malo prokuhane vode. i najbolje su mi bile one od 125 i 220ml. još mi je u kutiji ostala jedna od 3dcl. eto koliko su trebale. jedna dvije flašice ako će se dojiti dok ne počne dohrana - ja ću tako.
za regrade - riblje ulje mi je jedna doktorica u rodilištu rekla. ja mužu da mi kupi jekodermu (nekih 30kn), on mustelu pljune 180kn jer su mu tako u apoteci preporučili
CrazyPuppet meni se i danas slama srce kad smo krenuli s odvikavanjem....dugo sam dojila (duže od tebe) hrabro!
mlijeko ima u istom jednom podoju tri faze. Prvo rijetko onda gusto i opet rijeđe.
Buduci da imam male cice nisam mislila da cu moci dojiti. Onda kad je krenulo curit za koji dan bila sam sretna. I prema svom internetu i tecaju osjecala sam se grozno kad je dobio bocicu. Njihovo je da promoviraju. Jednostavno tu zadnju dozu nije imao. A s 3-4mj je bio samo na cici, kad je jeo vise nego na pocetku. Tako da drage moje ne budite tuzne i loseg raspolozenja ako nema dovoljno mlijeka.
Sortiraj odgovore
Najstariji