Jeste gledale film nestali u 60 sekundi?
Lubenica isto :)
Upecala sam ju maloprije u ducanu. Fina, slatka, portugalska. Vjerojatno gmo ali nećemo sitnicarit :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Teja, malci ti jos sami ne regukiraju temperaturu pa ga nemoj odmah razgolititi. Bitne su mu nizice. Mozda bodi ili benkica i onda hlacice i carapice ili tutice. Ja cu roditi u 5. mj pa sam pripremila i plisanih kompletica, ko zna kakav ce taj 5. mj biti. Nisam nista kupovala pa mi je svejedno, imam svega pripremljenog.
Patronazna ce ti objasniti, kazu da mu nosic i ruke ne pipati da bi vidjela jel mu hladno, nego opipati trbuscic.
S curkom nisam imala niti jedan 50. Neki 56 joj je bio ok, a neki veci...ovisi. Al to preraste u mjesec dana pa nemoj 56tica gomilati.
Dajte me cure nadopunite...
Malamimi hvala ti na savjetima.. Carapice sam mislila svakako stavljat, jer znam da su najbitnije nozice..Onda mislim da je najbolje bodice i majcice 56 uzeti dugi rukav, a ovo dalje 62 cu vec uzimati i kratki..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Moja će u ovom iz rodilišta. Najvjerojatnije.
+ bijele stramplice i lagana bijela vestica
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza preslatko jeee
I ja da nosim curicu sigurno bi izasla u nekakvoj haljinicii...
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Hvala vam drage moje...eto napokon i ja saznala... Šećer je bolji i nadam se da će tako ostat....Vadim opet u 21 pa ponoć pa 3 i u 6...a ujutro ćemo vidit...
Šokirala sam se kad je rekla da David već ima 920 gr ....napokon kreće šoping iza 1.4. 😁🚼👣👪
U cemu iz rodilista? Haljinica je medena. Vjerojatno bodi dugi rukav i one hlacice sa stopalima. Ako ce bas bit hladnije pokrit cu ju dekicom (na kojoj pise it's a boy). Malac je zimsko dijete a sad sam malo izbacena od ideje. Noge bitno tople. I one rukavice za ruke (ja sam carapice iskoristila) - zbog grebanja lica nokticima.
Ako se koja sjeca, koliko dugo se ne rezu nokti? 1mj?
I kao sto malamimi kaze bodic dva 56 ostalo 62. Neke bebe ce preskociti mozda 62 ili 68 broj
A dal kapica bas mora biti ili ne mora? Nrgdje sam procitala da i ako je vai 35 stupnjeva, da beba mora imat kapicu kada izlazi iz rodilista?
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Vecer cure!!
Stonse robice tice, mislim da je 50 definitivno neisplativo kupovati, pa 56 prerastu brzo, a kamoli 50..
Mi cemo izaci u bodicu kratkih rukava, odjelcu sa stopalima bez rukava, gore benkicu na preklop, lagana kapica (ako bude trebalo) i dekica. I mislim da je to vise nego dovoljno. Ako bude bas vruce, onda cemo samo bodic dugih rukava ispod odjelca. Necu ju prekuhavati. Kajaznam..
56 velicinu ja sve kupila dugi rukav a 62 vec kratki..
Kapicu mislim da nije potrebno ako je jako toplo i pogotovo ako ne puse. Ako je prohladno s vjetrom, onda obavezno..
Sortiraj odgovore
Najstariji