Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    16. Ožujak 2016. 19:05

Jeste gledale film nestali u 60 sekundi? 
     Lubenica isto :) 

Upecala sam ju maloprije u ducanu. Fina, slatka, portugalska. Vjerojatno gmo ali nećemo sitnicarit :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Malamimi
    16. Ožujak 2016. 19:06

Teja, malci ti jos sami ne regukiraju temperaturu pa ga nemoj odmah razgolititi. Bitne su mu nizice. Mozda bodi ili benkica i onda hlacice i carapice ili tutice. Ja cu roditi u 5. mj pa sam pripremila i plisanih kompletica, ko zna kakav ce taj 5. mj biti. Nisam nista kupovala pa mi je svejedno, imam svega pripremljenog. 
    Patronazna ce ti objasniti, kazu da mu nosic i ruke ne pipati da bi vidjela jel mu hladno, nego opipati trbuscic. 
    S curkom nisam imala niti jedan 50. Neki 56 joj je bio ok, a neki veci...ovisi. Al to preraste u mjesec dana pa nemoj 56tica gomilati. 
    Dajte me cure nadopunite...

MomM.94
    16. Ožujak 2016. 19:11

Malamimi hvala ti na savjetima.. Carapice sam mislila svakako stavljat, jer znam da su najbitnije nozice..Onda mislim da je najbolje bodice i majcice  56 uzeti dugi rukav, a ovo dalje 62 cu vec uzimati i kratki..

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MalaKoza
    16. Ožujak 2016. 19:11

Moja će u ovom iz rodilišta. Najvjerojatnije.
     + bijele stramplice i lagana bijela vestica

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MomM.94
    16. Ožujak 2016. 19:15

MalaKoza preslatko jeee

I ja da nosim curicu sigurno bi izasla u nekakvoj haljinicii...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

iva1989lea
    16. Ožujak 2016. 19:22

Hvala vam drage moje...eto napokon i ja saznala... Šećer je bolji i nadam se da će tako ostat....Vadim opet u 21 pa ponoć pa 3 i u 6...a ujutro ćemo vidit...
    Šokirala sam se kad je rekla da David već ima 920 gr ....napokon kreće šoping iza 1.4. 😁🚼👣👪

Abies
    16. Ožujak 2016. 19:50

U cemu iz rodilista? Haljinica je medena. Vjerojatno bodi dugi rukav i one hlacice sa stopalima. Ako ce bas bit hladnije pokrit cu ju dekicom (na kojoj pise it's a boy). Malac je zimsko dijete a sad sam malo izbacena od ideje. Noge bitno tople. I one rukavice za ruke (ja sam carapice iskoristila) - zbog grebanja lica nokticima. 
    Ako se koja sjeca, koliko dugo se ne rezu nokti? 1mj?
    I kao sto malamimi kaze bodic dva 56 ostalo 62. Neke bebe ce preskociti mozda 62 ili 68 broj

MomM.94
    16. Ožujak 2016. 19:53

A dal kapica bas mora biti ili ne mora? Nrgdje sam procitala da i ako je vai 35 stupnjeva, da beba mora imat kapicu kada izlazi iz rodilista?

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

Dunyasha
    16. Ožujak 2016. 20:14

Vecer cure!!
    Stonse robice tice, mislim da je 50 definitivno neisplativo kupovati, pa 56 prerastu brzo, a kamoli 50.. 
    Mi cemo izaci u bodicu kratkih rukava, odjelcu sa stopalima bez rukava, gore benkicu na preklop, lagana kapica (ako bude trebalo) i dekica. I mislim da je to vise nego dovoljno. Ako bude bas vruce, onda cemo samo bodic dugih rukava ispod odjelca. Necu ju prekuhavati. Kajaznam..
    56 velicinu ja sve kupila dugi rukav a 62 vec kratki.. 
    Kapicu mislim da nije potrebno ako je jako toplo i pogotovo ako ne puse. Ako je prohladno s vjetrom, onda obavezno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.