Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    15. Ožujak 2016. 19:56

Hvala cure!!!!

Dunyasha
    15. Ožujak 2016. 20:15

Malamimi

Hvala cure!!!!

Malamimi, bit ce sve super s djecicom. Malo ce vjer biti manji, ali brzo oni nadodu!! Tko zna, mouda se na kraju ni nece dati van samo tako! 😉😉

Dunyasha
    15. Ožujak 2016. 20:14

Ooooo, Ty, pa Karlito je velik decko!!! Bravo!!
    Mi dns bili ma tridnickom, Maja bila s nama, super je bilo!
    Mozemo hodati, lezazi, skakati na loptama, ctg se snima 15 min u sat vremena, u radaoni mozemo piti, jesti, ici na wc, muzevi mogu izaci van jesti, piti, zapaliti... 
    Za vrijeme poroda mozemo se postaviti u cuceci polozaj, polulezeci, cak i obrnuto od primalje (al nam tada ne mogu garantirati ocuvanje medice), forceos ne rabe, vakuum rijetko, ne stiscu trbuh.. Ma super sve!! 
    Bit ce to dobri porodi, sigurna sam u to! 💪
    Sutra pocinju radoviiii, vase su dobre vibre polucile rezultate!! 
    Sutra se cujemo, pusa svima!

Tynchy
    15. Ožujak 2016. 20:25

Da, a ja sam stala na 59kg. :)

Ajme cure, jos malooo! Petar; Nika-Marla; Emily; Maja, Majinomladunce, sorryaksamjoskogazaboravila! Jos malo pa cemo ih vidjeti!!! Woooow! 

Ps. Okrenuo se na glavu. Bolje receno glavetinu jer je glava za 30w :)

Dunyasha
    15. Ožujak 2016. 20:46

Tynchy

Da, a ja sam stala na 59kg. :)

Ajme cure, jos malooo! Petar; Nika-Marla; Emily; Maja, Majinomladunce, sorryaksamjoskogazaboravila! Jos malo pa cemo ih vidjeti!!! Woooow! 

Ps. Okrenuo se na glavu. Bolje receno glavetinu jer je glava za 30w :)

Daa, jos malo!! Zato me i lovi panika. Jer ono, dok sam trudna, jos se zekamo. A kad rodim, to je to. Mama sam i on je tata. Dok smo zivi. 
    Ali dns, kad je primalja rekla da nasa djeca cim se rode prepoznaju mamin miris, poznaju nase otkucaje srca, jedva sam suze suspregnula. Bas je ta biologija cudesna!
    Vidis da se okrenuo i da nema panike!! Jel ti se smirilo povracanje?

MalaKoza
    15. Ožujak 2016. 21:05

Tynchy, I moja dubi na glavi.  Ali rekla je ginekologica da kolko je aktivna, još će se ona nekoliko puta okrenuti za 360 °.
    Tek kad glavica sjedne u zdjelicu onda je to to. 
    To isto povracas svaki dan ili s vremena na vrijeme?  Jel si skuzila možda zbog određene hrane?
    Ja sam opet na apstinenciji od mesa i bilo čega prženog.  
    Iako nekad ni povrće ne zadržim. ..

Tynchy
    15. Ožujak 2016. 21:25

MalaKoza

Tynchy, I moja dubi na glavi.  Ali rekla je ginekologica da kolko je aktivna, još će se ona nekoliko puta okrenuti za 360 °.
    Tek kad glavica sjedne u zdjelicu onda je to to. 
    To isto povracas svaki dan ili s vremena na vrijeme?  Jel si skuzila možda zbog određene hrane?
    Ja sam opet na apstinenciji od mesa i bilo čega prženog.  
    Iako nekad ni povrće ne zadržim. ..

Ni meni przeno ne pase :( 

Sta znaci onda je to to? U zdjelici ce se zaglaviti? :) do poroda

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

mare1989
    15. Ožujak 2016. 22:05

Vecer cure,nalazi su super,ja sam zdrava sto je najbitnije,nisam nista na tezini dobila.Opet moram 21.3 kod gin za dalje uputnice i dogovore.Sad sam 16+4
    Malamimi bit ce sve u redu

Sanjarka88
    15. Ožujak 2016. 22:24

Mare super da je sve ok, nek tako i ostane 💞 i da uzivas u redovnim pregledima.

Dunya zvuci odlicno to vase rodiliste, jaj! Divota. 
    Mene ne lovi panike a prvi put sam isto jedva cekala da curka progovori i kaze mama to mi je bilo ono wow. Ugl. Panike nema jos ni na kojem polju zeeeen! 😂

Crazy ljubi malca i nek kasalj ode kao rukom odnesen vec do sutra ujutro. I nek se muzic aktivirao tako i treba 👌

Malakoza dubi i tvoja ha? Sve pametna djecica i rano se zadubili spremni za izlazak 😂 

Ty bemti povracanje vise! Jel bar lakse nego ono na početku? 😟 Petar i Karlo se prate po glavama 😂 kolika mu je glavica? Imas mjeru? Nasa je 74.12mm. Treba to proc kroz zdjelicu 😂

Da da uskoro stižu prvo blizici, pa mladunce, pa Noa, pa ce Petar. Pa ovi mali purgeri Karlo, Nika i Maja... Pa ce i Andro i tako dalje.... Mrve nase 💞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI