Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    15. Ožujak 2016. 19:56

Hvala cure!!!!

Dunyasha
    15. Ožujak 2016. 20:14

Ooooo, Ty, pa Karlito je velik decko!!! Bravo!!
    Mi dns bili ma tridnickom, Maja bila s nama, super je bilo!
    Mozemo hodati, lezazi, skakati na loptama, ctg se snima 15 min u sat vremena, u radaoni mozemo piti, jesti, ici na wc, muzevi mogu izaci van jesti, piti, zapaliti... 
    Za vrijeme poroda mozemo se postaviti u cuceci polozaj, polulezeci, cak i obrnuto od primalje (al nam tada ne mogu garantirati ocuvanje medice), forceos ne rabe, vakuum rijetko, ne stiscu trbuh.. Ma super sve!! 
    Bit ce to dobri porodi, sigurna sam u to! 💪
    Sutra pocinju radoviiii, vase su dobre vibre polucile rezultate!! 
    Sutra se cujemo, pusa svima!

Tynchy
    15. Ožujak 2016. 20:25

Da, a ja sam stala na 59kg. :)

Ajme cure, jos malooo! Petar; Nika-Marla; Emily; Maja, Majinomladunce, sorryaksamjoskogazaboravila! Jos malo pa cemo ih vidjeti!!! Woooow! 

Ps. Okrenuo se na glavu. Bolje receno glavetinu jer je glava za 30w :)

MalaKoza
    15. Ožujak 2016. 21:05

Tynchy, I moja dubi na glavi.  Ali rekla je ginekologica da kolko je aktivna, još će se ona nekoliko puta okrenuti za 360 °.
    Tek kad glavica sjedne u zdjelicu onda je to to. 
    To isto povracas svaki dan ili s vremena na vrijeme?  Jel si skuzila možda zbog određene hrane?
    Ja sam opet na apstinenciji od mesa i bilo čega prženog.  
    Iako nekad ni povrće ne zadržim. ..

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

mare1989
    15. Ožujak 2016. 22:05

Vecer cure,nalazi su super,ja sam zdrava sto je najbitnije,nisam nista na tezini dobila.Opet moram 21.3 kod gin za dalje uputnice i dogovore.Sad sam 16+4
    Malamimi bit ce sve u redu

Sanjarka88
    15. Ožujak 2016. 22:24

Mare super da je sve ok, nek tako i ostane 💞 i da uzivas u redovnim pregledima.

Dunya zvuci odlicno to vase rodiliste, jaj! Divota. 
    Mene ne lovi panike a prvi put sam isto jedva cekala da curka progovori i kaze mama to mi je bilo ono wow. Ugl. Panike nema jos ni na kojem polju zeeeen! 😂

Crazy ljubi malca i nek kasalj ode kao rukom odnesen vec do sutra ujutro. I nek se muzic aktivirao tako i treba 👌

Malakoza dubi i tvoja ha? Sve pametna djecica i rano se zadubili spremni za izlazak 😂 

Ty bemti povracanje vise! Jel bar lakse nego ono na početku? 😟 Petar i Karlo se prate po glavama 😂 kolika mu je glavica? Imas mjeru? Nasa je 74.12mm. Treba to proc kroz zdjelicu 😂

Da da uskoro stižu prvo blizici, pa mladunce, pa Noa, pa ce Petar. Pa ovi mali purgeri Karlo, Nika i Maja... Pa ce i Andro i tako dalje.... Mrve nase 💞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.