Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    15. Ožujak 2016. 17:45

Sretno iva i brz oporavak prstima. Da te utjesim meni je ta njihova hrana bila bas ukusna. I obrok vise. Samo probaj od onog min jos kruh smanjiti da imas prosjek sto bolji

Sanjarka88
    15. Ožujak 2016. 18:55

Hej curke!
    Ja se najela i izlezavam se po kauču. Ne da sam se najela nego prejela 😟 danas mi je jedan od gladnih dana pa se nisam uspila strpit dok se rucak kuha nego sam smazala mozart kuglicu, pa krusku pa kekse a onda i rucak 😂😂 mrzim takve dane.

Koža mi je ajme zadnje dane lice i vrat posebno neko crvenilo, svrab. Nemam pojma od cega je to pak sad al nije ugodno.

Mare javi se nakon pregleda 👍

Kokolo ste se nauzivali sunca danas? Ja radim jos cca mjesec dana 😅

Dunya bolovi, panika.... Vidim svega kod tebe. Proc ce sve to samo laganini. I fige za radove naravno 😉

Cro ide nekako cura mi je legla nekako pa ne zivcanim na nju 😂

Malamimi saljem veliki kiss podrske 💝

Nessah neka manje kg sta ima veze ja sam prosli tjedan na pregledu sa 28tj bila na +3.5kg, danas nakon prezderavanja mislim da je i vaga skocila 😂

Bety kako idu pripreme za porod? 😉

Pixi nisi jedina zbunjena s odjecom i dugim/kratkim rukavima. Ja isto zbunjena pa sam nakupovala svega 

IvaLea uh veselo onda kod tebe? Stvarno mislim da pretjeruju no dobro izgurat ces i to

Curica ima nas jos shopingholicarki ovdje 😅

Zabice kupi body 😉

Jagode? Upravo mi mala donila punu posudu iz staklenika 😛 hoce koja u goste?

Odoh do biblioteke mah mah

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bebacica
    15. Ožujak 2016. 18:57

Cro ista situacija kod mene, mm svaki dan prolazi kraj policije i ne moze mi dici ni vozacku ni osobnu jer se dobiva neki pin pih 
    Malamimi, ja imam bracu blizance. Mojoj mami su u 6mj trudnoce rekli da su 2  rodila je prirodno par dana prije termina, razlika je 2 min. Imali su oko 2500 samo su male strkljave nogice virile iz pelena.

Tynchy
    15. Ožujak 2016. 19:13

Cure helou! 
    Samo kratak izvjestaj sa pregleda, Karlo nam je na 1359g :)
    Sve ok. Zatvorena sam.
    Mah mah svima!!

MalaKoza
    15. Ožujak 2016. 19:26

Tynchy, Karlo već pravi momak :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

CrazyPuppet
    15. Ožujak 2016. 19:36

Vecer cure, ja danas nikako se javiti, guzva na poslu i svašta nešto. Mali kašljao po noci pa nista nismo spavali, ja ujutro da cu ga odvest doktorici pa smo poljubili vrata. Malo mu je to previse bilo za hodat pa sam ga dosta morala i nosit. Uzela sam mu samo sirup za kasalj i odvezla ga u vrtic, sto cu nema fibre. Mene je sve dolje pocelo stezat, valjda i od tog nosenja, sutra su nalazi pa cu vidit konacno sto je. Evo muž uskače maksimalno oko malog, bas sam ponosna na njega. 
    Mala koza krema je zakon, ovdje je tesko sve te sastojke skupit, tako da se uglavnom držim ili bademovog ili arganovog ulja - i za lice i za tijelo. Koliko dugo traju te kreme? Jel ih cuvas u frizideru? 
    Vidim da ste pisale o brzini otvaranja, meni su poceli trudovi odmah na 10min, za sat vremena su bili na 5min i tad smo krenuli u bolnicu - u tih 10min do  bolnice vec je bilo na 3min, i cim me smjestili u predrađaonu puko vodenjak. Al da sam se ko neke ovdje mucila po 10-15sati voljela bih i ja epi, iako su nam na tecaju rekli da su slabe šanse da dobijemo jer je samo jedan anesteziolog u cijelom bolnickom centru. 
    Sanjarka i meni danas takav dan, kolega slavio ročkas pa nas častio oooogromnom pizzom i to me toliko zabetoniralo da sam se morala jako trudit da ne zaspem na poslu od prežderanosti.

CrazyPuppet
    15. Ožujak 2016. 19:41

Skoro zaboravih, malamimi ne brini, bit ce to sve dobro, rodit ces lijepo u terminu dvije krasne i zdrave bebice - samo na to misli i bit ce tako ;-)
    Ty bravo za momčića, još malo i eto ga :-) 
    Moj ima taman nekih 330g otprilike ;-)

MalaKoza
    15. Ožujak 2016. 19:43

CrazyPuppet, pošto sam sad radila veću količinu stavila sam u frižider. Jedna kutijica koju koristim je vani. Pošto se većina sastojaka na hladnom stvrdne pa nije baš mazivo, ova na sobnoj temperaturi se lijepo ponaša.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.