Malamimi ako ti stogod znaci, moja sogica je trecu trudnocu nosila dvije curice. Rodila malo nakon termina, potpuno prirodno. Tako da molim te da povisis jos tu granicu.
Citam sve, ne stignem danas tipkati, samo nakratko da nasoj duploj trudnici dam malo podrske
😍😘😚😙😚😙❤❤❤❤
Pozz svima 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Abies, ma ne pada mi na pamet jos i to...ja vise vjerujem kako ce iduci tjedan na pregledu sve biti ok :)
malamimi, pa ja tek sad vidim da ste vec doguraki do 30tt! svaka vam cast! da, ja za svaku blizanacku trudnocu koju znam, znam da je zavrsila ranije...biti ce oni super, jos malo! :)
malamimi cijela grupa se veseli svakom danu jer je njima to od velike važnosti. da rizično je s blizancima. nadam se da ćemo navijati i dalje kad budeš barem u 35tt, a da ne pričam u 37! ma mora bit sve ok
Hvala curke na savjetu za manje obroke jer se stvarno uspaničim kad se najedem ko slon i onda pocne stiskati sa svih strana i ja ostanem bez zraka i onda hiperventilacija i nastane show… Pokušat ću manje jesti mada sam ja jos uvijek na samo +3 kg a sutra punim 26weeks i to na svoj rođendan, kako lipo 💗🎈🎁🎉
Kako vi sve stojite sa vašim kilogramima, koliko ste dobile???
Puse od vaše Nessah 💋💋💋💋
Nessah draga da cesce pratis vidjela bi da sam i ja i jos jedna ako se ne varam pisali za ovaj pritisak na pluca. Eto i meni je isto, jednostavno mi fali zraka i disem kao slonica na dnu oceana 😢😢 i nije mi povezano s hranom. Non stop mi je tako kao da imam 100kg viska na metar i po visine.
Proci ce kad rodis 😂 ❤❤❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Malamimi, ja smatram trudnice koje nose blizance stvarno herojima. Dvostruka briga, ali zato i dvostruka sreća
Držim fige da doguras do termina.
Vjerujem da ćeš i uspjet
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
BabyGirl to me i tjesi da nije samo meni tako jer stvarno se uplašim. Kao da me napad panike uhvati i onda show!
Lovim vas svako toliko, nazalost ne stignem cesce jer mi se puno stvari dogadja odjednom. Polazem skolu,renoviramo stan, nabavljam sve sto mi treba za sineka, snalazim se za 100 stvari odjednom da uopce ne stignem stati za laptop. I sad sam na mobu jer mi je brze i prakticnije! Svakako vas ne zaboravljam naravno i slazem se sa MalaKoza da su trudnice koje nose dvojke heroji. Vidim koja je "zrtva" samo jedno nositi, a kamoli 2 života pored sebe… 💗💗
Zabica bravo! Mislim da su to sve zdrave kilice, mada razmisljam da sam ja mozda vec trebala dobiti jos koje ali neka nisam, lakse cu ih kasnije skinut 💪🏼😁
Sortiraj odgovore
Najstariji