Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    16. Ožujak 2016. 10:46

S novom curkom izjednačena je borba spolova 

• kokolo5
    16. Ožujak 2016. 11:20

Maja i Nessah cure, sretan vam rođendan, neka bude za pamcenje u najboljem mogucem smislu!  
    Inaj i Ribi super trbuscici! Neka i dalje lijepo rastu! Ribi, cestitke na curici!!! 
    Sanjarka hvala za jagode 
    Starim da,i ja mislim da necemo bas po rasporedu ic, bit ce svega-i malo uranjenih i prenesenih-samo neka sve dobro prođe! Tvom sincicu (starijem) se blizi imendan  zastitnik mog malog mista 
    Dunya nemam ti ja neki savjet za majstore-tu je Crazy na svom terenu...ali imam u trbuhu jednu malu dizajnericu interijera-stalno mi razmjesta unutarnje organe...trenutno nije zadovoljna s rasporedom mjehura i bubrega  uglavnom,sretno i neka sto prije bude gotovo da uzivate u svom domu! 

mare1989
    16. Ožujak 2016. 11:27

Ribi super izgledas,cestitam na curici

Majadila
    16. Ožujak 2016. 11:47

Cure  Hvala! Nessah, i tebi sretan tvoj!
    Ja sam se danas probudila u pol 11, sad lagano dorucak zavrsavam, a onda imam redom: masazu, sisanje, pedikura, manikura. Rucak s najboljom frendicom, veceru s najboljim deckom. :D 
    Dragi me pocastio ogromnim buketom, a bogme ce platit i veceru i ove sve drangulije koje sam si natovarila u raspored danas. Nista od imena danas, nesto se promijenilo i morao je odustat od tog imena. Nis me ne pitajte, jer nista ne znam. Sad mora smisliti novo, tak da ga jos nema. Stoga, ostaje radno ime Hermandibald do daljnjega! 

Rastu bebe, rastu trbuscici, okrecu se na glavu ovi koji do sada nisu... Ma sve je kako treba biti! 

Jucer me Sv.Duh stvarno oborio s nogu. Nije ko iz snova, ali ove neke stvari koje su mi vazne i koje mogu usporediti s Vinogradskom, SD šiša samo tako. 
    Tako da je to odluceno, a ja sam se skrooooz smirila u vezi svega oko poroda, bolji poklon za rodjendan sama sebi nisam mogla pokloniti. 

Uzivajte cure, idem ja dalje svojim teskim poslom. 

Abies
    16. Ožujak 2016. 12:31

eto  mene u odmoru. izribam kadu i paf sam. sad još ručak, bolje rečeno ideju za ručak. baš sam u vrtiću srela jednu mamu. rodila na sd. sve pohvale ima. ono s potpisivanjem - nije imala ni za odnošenje ni hranjenje, nego imala je kao dnevnik dojenja u koji je trebala upisati kad je beba bila na cici i koliko dugo. a u porodu, veli da ju je doktor mazio po kosi, smjela je piti vodu, sestre super bile, dobila epiduralnu. i za klinca je trebala pelene. tamo su ju naučili širokom povijanju. robica je bila njihova do izlaza. loptu u predrađ. nije imala niti je znala da sd ima lopte.
    majadila, nije ni vinogradska daleko od sd. nijanse su u igri. bila sam u v, sad svaki dan sve više vaga ide na korist sd. ekipa mi je bila ok tamo. ja sam razočarana ishodom događaja kod sebe. v ima bolju neonatologiju (ostali u slučaju komplikacija šalju na rebro) i aparaturu inkubatora i za operacijsku salu (tlak puls što mjeri), sd ne forsira epiz kao v ili cr, prvi su počeli davati epiduralnu. sve je to tu. nadam se dobrim savjetima svog ginića, ako ću opet morat na cr, mislim da ću u tom slučaju otići u v, ako prirodno onda sd. svatko svog konja hvali. sigurno i vinogradski tečaj prikaže svoje rodilište kako bajka.
    neku higijenu ne očekujem ni u jednoj bolnici. i da očekujem jednu nadr**nu sestru i doktora i jednu koja će mi biti melem. i svakako očekujem bol (prije ili poslije)!  :P

uykmyjh
    16. Ožujak 2016. 12:42

Majadila i Nessah, sretan rođendan :)
    Prijavljujem pregled u ponedjeljak popodne... Jedva čekam 

Buše su vam prekrasne! Meni se moja čini svaki dan sve veća i veća... Dokle će ovako 

Jučer sam uživala u danu, izležavala se, upijala sunce, a danas trčem gori doli. Bila sam u zubara (koji je usput najbolji ikad!!) i dobila komentar da mi je trbuh mal. Stani, ej, ja se osjećam ko da ću eksplodirat, a ona meni da je mali...  "Kao da si se malo vise najela", a ja ko krava.

Jagode i ja jedva čekam.. Ali samo one "domaće". Kakve takve samo da im je sezona, probala jučer jednu gmo, miriše na zrelu lijepu jagodu, a kad sam zagrizla ono kiselo . Zato imam fetiš na kruške zadnjih dana. S njima nemogu pogriješit 

Kokolo dizajnericu interijera hahahha... :')

Odo se sad bezuspješno piturat u smeđu. Uzela neku tamniju pa možda uspijen izać iz crvene... Bar na par dana 

curicax3
    16. Ožujak 2016. 12:43

ma ja stvarno imam sve pohvale za Vinogradsku, osim te jedne sestre za bebe, ali vidjela sam sad kad sam išla sestrični i u priči s njom da su se i one izmjenjale! A vjerojatno se svuda nađe poneka rospija!

ja sam oba puta rodila bez ijednog šava, nitko nije forsirao epizotomiju, iako sam se prvi put užasno sporo otvarala....a drugi put me je sama doktorica na prijemnom pregledu pitala želim li epiduralnu

doktori su svi bili jako ljubazni, sve su u detalje pojašnjavali na pregledima na porodu, a tako i pedijatrice kad su nam dolazili u vizitu za bebe! Tako da će moj izbor definitivno opet biti Vinogradska!

Cro262
    16. Ožujak 2016. 12:48

Nessah i Maja, sretan vam rodendan i sve najnajnajbolje! Majo, vidim da ćeš ga ti predivno provesti, bogme zaslužila si, idući sigurno nećeš moći tako 

Sanjarka, ajde baš mi je drago da ti je cura sjela i da ti to prebacivanje posla nije tolika tlaka. I uživaj u jagodama! Koje god da sam jela ove god i nisu bile nešto, mirišljave ali bez okusa. 

Malakoza, tvoja časa izgleda predobro! Sad si me sjetila da u škrinji imam šumskog voća, tako da ću i ja morati nešto tako smisliti, mljac!

Bebacica, mene ponekad takve gluposti skroz izbace iz takta, isto kao i da dijete moramo prijaviti svugdje u roku 15 dana od rodenja...hello, čemu tako kratak rok!? 

Ty, očito da su onda sve purgerske bebe debele   baš me zanima koliko će Maja biti velika idući tjedan, sudeći prema mom trbuhu, lijepo je narasla. 

Inaj, Ribi, trbuscici su vam super! Samo neka nastave rasti ;)

Abies
    16. Ožujak 2016. 13:08

Cro dijete moraš prijaviti u roku 30dana mislim. zašto tako kratko nemam pojma, niti zašto tata sam ne može to obaviti. da, baš ti je do ičeg kad je beba 0-24 na cici. a ako duže ležiš u bolnici onda odmah i dobiješ taj papir za prijavu. i sad ću koliko god ležala pitati za taj papir da odmah s izlaskom i prijavim magmazelku

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.