Ajme i ja bi sad jagode :D a nije ti mare losa ova kombinacija s nutellom ;)
Razmisljam malo o robici, vec sam nesto kupila. Ali ne znam sta mi sve treba, tj koliko kratkih bodica i koje velicine. Da li je dosta bebi obuci samo kratki bodi, termin mi je pocetak 7mj i trebalo bi biti toplo. Imam i nesto dugih bodica, al opet nebi htjela pretjerat. Izgubljena sam :P
Hvala Mare. već mi puno pričamo kako će mi pomoći oko pelene, ljubit mazit. glumi bebu kako spava plače pa je sretna beba. da ne pričam kako se rastopim. valjda normalan strah, koliko će sad (za 2,5-3mj) imati moje pažnje. dobro je da je dovoljno velik. opet strah me da ne bude frustriran.
Abies znam kako ti je,ja sam sad zabrinuta njih dvoje i beba ce se roditi,kako i sta,ali snaci cu se
Pixii moja kcer je rodena krajem 6mj uvijek sam joj oblacila kratkih rukava bodi i hlace one sto imaju stope,ili lagani kombinezon,bitno da su nogice toplo obucene
Pozdrav,
da vidim koliko sam popamtila o svakoj jer sam sad bez šalabahtera :)
Betty, drago mi je da je gotov stan, uživajte, a Dunja tebi držim fige da se uskoro sredi i da se uselite
Sanjarka, dakle, neću nabavljati stetoskop, nema potrebe. Hvala na savjetu :*
MalaKoza, super za kremu, izgleda supeeeeer
Cro, što ste riješili s firmom?
Iva, sretno danas
I ja sam luda za voćem, nadam se da ću uskoro kupiti. Moja Hana se okreće, skače na trampolinu...uživa u maminoj bušici. Počela sam svaku večer sanjati djevojčicu :)
Hemići se povlače, hvala Bogu...ona mast mi je pomogla.
Našla sam jedan predivan body za 20 kn s Minnie Mouse, ali ne znam hoće li muž dopustiti da uzmem jer još nije siguran spol, a sad je na akciji...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pozdrav cure! Sve sam procitala, ali nemam sto dodati. Sve vas podrzavam u vasim poslovima, adaptacijama, izradom krema, vjezbanju, sopinzima...
Vi koje cuvate trudnocu, zelim vam da vam dani sto brze prolaze.
Mare, hoces gledati danas bebicu, mozda spol saznas.
Moja se gornja bebica jucer okretala. Ajme koja drama u trbuhu...prvo poprecno rastezanje pa samaranje s bracom. Sad se definitivno okrenula, ali ne znam jel na noge il na glavu. Pokusavam danas desifrirati udarce, ali mi bas ne uspjeva. Vidjet cemo za 2 i pol tjedna. Znam samo da mi se povecao pritisak i da bi mi pojas sad dobro dosao.
Tko nam sve ima preglede ovih dana? Drzim fige.
Malamimi necu danas gledat bebicu,bebicu cu opet gledat tek za 3tjedna
Žabice, iskreno još ništa, sve opcije i mogućnosti su otvorene pa ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati...
Malamimi, a ja se tal m na pritisak na mjehur... Mogu misliti kako je tek tebi sa njih dvoje...uf! Ja se nadam da će meni pojas stići idući tjedan pa da ga probam, a i imam pregled idući tjedan pa ću pitati doktora ima li to smisla uopće...baš sam gledala, ispao me cca 40kn...ništa...
Ugl, još prije mj dana sam dala raditi novu vozačku zbog promjene prezimena i sjetim se neki dan da ću poslati muža po nju...e hoću hoću...zovem mup, kaže ženska mrtvo hladno da moram doći sama ako njega nisam opunomocila...a jesam drek, baš sam ja mislila da ću ostati u krevetu... Ok, nemam u planu voziti, ali kad ću trebati neću smjeti jer mi je potvrda koju su mi dali važeća 30dana od podnošenja zahtjeva...fakat kompliciraju di ne treba...
Evo još uzoraka koji se šalju ako još niste poslale: Biobaza, Nuxe, Eucerin, Always ulošci, Tena ulošci, Lino....
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Cro, ziv covjek svasta pretrpi...gledam da si sto vise olaksam. Uz sve boljke i trudnicke tegobe, sretna sam sto me zaobislo lezanje u bolnici. Svaki dan si pomicem granice koliko bih voljela izdrzati. Prvotni cilj mi je bio 32 tjedna, sad kad se blizi pomicem na 35. Iako bih naravno voljela da bude barem 37, ma koliko maleni bili, samo da su mi zreli za vanjski svijet. Inace sam po prirodi neustrasiva, ali taj strah koji znam osjetiti kad razmisljam o porodu vam ne mogu opisati. Ne kako cu ga ja izdrzati, kako ce boljeti, vec kako ce ga oni izdrzati i prezivjeti.
Nemojte me krivo shvatiti, morala sam to podijeliti s vama. Ne zelim da me iko zali i nije biti trudan s blizancima nikakva supermoc. Ali sve ovo sto se dogadja u zadnje vrijeme pa zabrinuti ljudi oko mene, sve mi to stvara nervozu.
Oprostite sto sam se raspisala...
Sortiraj odgovore
Najstariji