Maja i Nessah, nek vam je sretan vaš dan
Sanjarka, ubaci jedan paket jagoda na trajekt i za ČK :) hahaha... Ima direktna linija
Inaj, preslatka si! Super rastete, baš lijepo
MalaKoza, ova tvoja voda s jagodama....njami...odlična ideja.
Kod nas opet hladno, od sutra kao bit će toplije. Bila sam u dućanu i natovarila si voće. Sad sam u letku vidjela da imaju lubenice (Kaufland od sutra) al je skupa...mislim da će još malo pričekati.
Mi danas valjda idemo do Lesnine, imam kupon od 188 kn a djećji bodići su po 15 kn...vidjet ću ako ne bude nekaj iskrsnulo.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
E da, kolegica prodaje bluzicu, 100 % svila, iz Italije, vel. 36/38 za niže cure....meni je prekratka.
160 kn ako koju zanima. Pogodna za trudnice
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Dobro jutro!!
Nema me jedan dan i imam što čitati a zapamtila skoro ništa
Najprije, sretan rođendan Nessah i Majadila
Što se tiče voća, ja pokušavam što više jesti sezonsko... Kupovne jagode mi je mm zabranio u trudnoći jer su valjda broj 1 po špricanosti moram čekati domaće iz vrta... morat ću i ja jedan staklenik nabaviti
Imam otvoren jedan file u wordu pa tamo ubacujem sve ove korisne info - tipa sastojci za prirodne kreme, deterdžente, stvari za rodilište, tko sve dijeli uzorke i sl... Ima već 10 str
Jako mi se sviđaju izvještaji s tečaja na SD, zvuči savršeno!! Dunya puštaju li doulu u rađaonu?
Mare super za pregled!!
IvaLea sretno ti danas!!
Malamimi bit će sve super s tvojim malcima!! U nekom katalogu sam vidjela da prodaju dva bodija, jedan na Minnie a drugi na Mickey Mouse i pitala sam se tko bi to uopće mogao kupiti i onda se sjetila tebe držim fige da je ova gornja beba curka
Inaj trbuh ti je baš pravi lijepi trudnički!!
Tynchy Karlo je pravi veliki dečko!!
Žabice uživaj u shoppingu!!
I to je to, više od toga nisam zapamtila, hehehe
Cure koje ste prvi put mame i koje ste imale posteljicu sprijeda - kad ste prvi put osjetile bebu? Moj HDZ-ovac neće se javiti mami... Jedino osjetim kad se premješta po noći ovisno o tome kako ja mijenjam položaje spavanja... No i za to nisam sigurna je li on ili crijeva
Nessah i Majadila sretni roćkasi! i da vas jače polovice cijeli dan maze
Jagode i breskve su na jačoj listi tretiranosti. nisu niti jabuke dalje. s tim da u jagodu u navodnjavanje mogu dodati crveni pigment da prije krenu u berbu, tako da kupimo nezrele, a crvene.
Vjeverica8. Posteljica sprijeda i straga - velika razlika. curku jedva osjetim i jedva čekam da me malo udari (sprijeda). i kao druga trudnoća, puno kasnije osjetila bebu ne ranije po nekom pravilu.
Inaj super trbuščić.
nabijate mi komplekse s kg; jedna dobila 1kg, druga 3, a ja ko da zbrajam sve vaše :( al u odnosu na prije sad sam milina (do kraja sam 22kg nabila s tim da od 34tt nisam grama dobila - i sve izgubila u god dana)
Vjeverice ja sam treci put trudna i posteljica je sprijeda,jos nisam osjetila bebaca
Jutro curke!! evo i mene danas sa pregleda. sve super , bebi raste.danas 23+3 , 616 g
Nessah i Maja , sretan roćkas
Inaj super bušica
Sanjarka piši curku
evo stavljam i ja fotku bušice! pozdrav svima
Hvala Abies i Mare - očito ću se načekati još neko vrijeme... a jedva čekam osjetiti svog malca
Ribi - predivna haljina!! i naravno još ljepši trbuščić koji skriva malu curku!! čestitam!! kako tvoje upale mjehura, jesu se smirile?
Sortiraj odgovore
Najstariji