ajme tko će vas pratiti. tu se kuhalo. pregledi. panike.... svega pomalo :)
malakoza kremica dobro izgleda. potroši sve! ostavi mrvu i za rodilište
tko će raditi kremicu za bebu? zanima me što sve ide.
Mare, koliko veselja može izazvati pregled :P sretno. Isto IvaLea tebi sretno.
PeppePula nisu ni meni jasni takvi ljudi. dobijem robicu na posudbu, za 2-3god (što imaš duže). i za mjesec dva pitanje jesmo što prerasli da se dalje ide u posudbu. vratila 90% osim onog što je bilo kod baka/djedova ili u pranju. kupili svoje i mir. tako da ono - ne očekuj nećeš se razočarati.
panika - bit ću mama. ne znam kako ostale koje imamo dijete. meni je dugo trebalo da mi pojam mama uđe u krv. je bio je klinjo tu, na cici 0-24. totalno njegova. al tek da planiram nekamo kao obitelj nas troje me valjda ulovilo kad je progovorio, počeo filozofirati, postao dječak. do tad je bilo plan mm ja i beba. obje trudnoće su mi različite, al sad sam nekako smirenija. znam što me čeka kasnije. jedino što sam po dolasku doma imala veliku pomoć roditelja. svaki dan su mi došli, skuhali ručak, puno pomogli <3. sad ne očekujem jer su ostarjeli u tih par godina. a i baku su dobili na skrb pa nisu "komotni". (sveki umrla, svekar nam je kao dodatno dijete, nit se ne usudi taknuti bebu do 6mj). mene panika hvata hoće li sin postat ljubomoran. zasad je super, ljubi mazi trbuh
radovi...idem stolara zvati, da napravi taj ormar čim čim prije. jučer je iskrojen materijal nadam se da ga je podigao i da akcija kreće. iza toga veliko proljetno čišćenje i odbrojavanje. tako da treba uživati u ovim danima
Abies, radit ću i za bebu. Frendica mi je farmaceutkinja pa je rekla sastojke za pavlovicevu mast - vazelin, lanolin, hidrolat i bademovo ulje. Jeftinije je ako sam smjesas nego kad kupuješ.
Za tijelo sam mislila napravit kombinaciju maslinovo ulje, kakao, shea i kokos.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Mare vidjela sam jagode da već ima u ovim većim trgovinama...sad ne znam kakva je cijena i jesu slatke, al za gušt si priušti malo! meni je odličan onaj sladoled od jagode u McDonaldsu, inače sam uvijek za čokoladne verzije, al sad mi taaakol paše! i sretno večeras!
Peppe, uživat ćeš u šopingu za bebu kad kreneš! ja već imam dvije cure pa sad za treću opet ne mogu odolit i stalno nešto kupujem! al ja imam problem, ja sam šopingoholičarka
Kod nas u svim većim centrima ima jagoda. Nisam još kupila jer se bojim da se ne razočaram u bezokusnost. Makar one iz Lidla djeluju primamljivo.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja sam svu robicu od dijece podijelila i nikad nisam planirala trazit nazad.Sad cu morati ponovo kupovat,al nesto cu ja kupit,nesto vec moja mama u Bosni kupuje,a nesto ce sveki u Njemackoj.
Mene sad pomalo panika lovi jer mama po treci put
Abies samo je bitno da ga ukljucis oko pomoci za bebu,sad vec pomalo oko robice nek slaze,njima puno znaci kad trazis njihovu pomoc.Ja sam tako sa kcerkom,a sad obadvoje ukljucujem i pricam da ce imati bebu,da ce mi pomagati.Nadam se da ce sve biti ok
MalaKoza super. znam da za osip i one jače kreme ide i cink. samo te kreme kao da sam gips namazala. Najčešće sam kantarion ulje u tom slučaju stavila i super.
Pozz cure...
Vidim vi ovdje na veliko aktivne... Ja i dalje muku mucim sa nesanicom tako da nemam snage previse za pisanje... Sad samo kruh umijesila, muzic otisao u sumu po drva, malo kasnije rucak na brzinu i opet odmor... Strgana sam od nespavanja,vise neide ni danju ni po noci... Proci ce valjda i ta faza...
Ja se neki dan zazeljela jagoda,pa nasla neke spanjolske,cak su bile prave jagode s okusom i mirisom :D a ovisna sam o jabukama, to mi je obavezan obrok za dorucak ili veceru...
Eto tolko od mene..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja sam nedavno jela jagode sa slagom i nutelom,muz je osto sokiran koja kombinacija okusa
Sanjarka, ne opterećujem se ja, ali mi je zanimljivo pratiti ih kako rastu i padaju... a gle, svaka budala ima svoje veselje pa tako i ja... Kak kod tebe ide to prenošenje posla na druge? Ajde požuri pa da i ti malo odmoris prije nego rodis
Dunya, držim fige da radovi sutra počnu i da sve ide po planu! Panika...svako malo prisutna, što više vremena imam više razmišljam o bebolini i što me sve čeka...da, za koji mj će to malo čudo biti ovisno o tebi, za god dana će te nazvati mama...mama?! To mi zvuči tako nestvarno...još kad se moji zezaju da su uskoro baka i deda, a meni su još mladi...e to mi je isto šok...
Ja preživljavam, crvi u guzici rade pa svako malo moram na WC ili do kuhinje...nemam mira a opet se bojim i želim da sve bude ok pa da me moram u bolnicu...
Betty, pa i ti si bila u adaptaciji, uživaj onda sada :) a to za peseka mi je poznato, sve čujem i to već duže vrijeme. Kad spava onda mljacka i nešto puše, rekla sam odavno da ću je izbaciti iz sobe, a u principu je vrlo vjerojatno samo moj san oslabio...
Sortiraj odgovore
Najstariji