Hvala cure :)
Inaj, presladak trbušćić... baš se fino formirao.
Prema ovoj tablici, Karlo je debeo:
http://www.ringeraja.hr/clanak/rast-ploda-po-tjednima-trudnoce_374.html
Tynchy, još se ni rodio nije, a već mu komplekse nabijas
Prema toj tablici i ja nosim bumbaricu. Nemaju oni pojma. Naše bebe imaju taman kila kolko trebaju imat :)
A znaš i da kamera (u ovom slučaju ultrazvuk) dodaje na kilazi ;)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Jutrooo
Opet sam fino spavala 😊
Inaj bas super busa
Mare nek si ti sad mirna napokon sto se tice pregleda
Kokolo daaa presla 30,kaze aplikacija da sam usla u 8 mjesec
Bas me zanima koja ce prva rodit,probit led😊 to s terminima kako mi ocekujemo malo vjerovatno da ce ici...
Gledam vase tezine beba i svog svrce u 26 tjednu sa 740 g ??? Bas su neke buce
Ja prijavljujem bol u donjem dijelu leda i sve teze kretanje,trbuh mi je tako tezak da setat duze od sat ipo postaje nemoguca misija! Tesko disem i sjedit mogu jedino uspravno kao svijeca inace se sin buni i pocne lupat...uglavnom pocele su prave teskoce tijesi me jedino to sto jos uvijek ne naticem i nadam se da i necu
I da, ubile ste me sad s tim jagodama idem danas kupit par kila u Lidl 😁
Jutro cure!
Kako ste? Ovo vrijeme u Zagrebu je zbilja vec prestrasno.. Valjda ce za vikend biti bolje..
Prvo da cestitam ridendam nasim slavljenicama!! Nessah i Maja, nek su vam sretni vasi rojsni dani, nek vas prati zdravlje, sreca i ljubav!! I neka vas uveseljavaju vasi bliznji svaki dan!! 🎂🎂🎁🎁
Majo, ocekujemo da nam kazes kako ti se svida poklon tvog muzjaka, da preimenujemo Ejča!!
Mare, drago mi je da je jucer bilo sve super na pregledu!
Kokolo, hvala na savjetima za renovaciju, pola placamo sada, a pola po zavrsetku radova.
Dosli danas majstori, mm s nnjima, cujem preko telefona da vec buce, veseli me to jako!!
Inaj, neka si nam stavila sliku konacno!! Raste i vas malac!!
Nama dns dan za slikanje (nekako mi to vrijeme brzo prode).
Ostatku takoder zelim lijep dan!
Cujemo se!!
Ty, kaj bi bio debeo!!! To su zdrava buckasta djeca!!! I Nika Marla je presisala svoje vrsnjake, isto je po tezini ohoho.. Al ima i duge noge. Sve je to okej. Osim toga, bolje da je beba veca, sad najvise rastu, onda se to malo uspori..lakse je hendlat malo vece dijete, koje snage i sisati, nego sitnije bebe! Zato, samo neka oni rastu!!
Sto se tice termina, ja mislim da se ja necu poroditi nesto puno prerano, mozda koji dan, a sad, kako ce biti, vidjet cemo!!
Pa mi imamo 2 slavljenice.
Majadila, sretan ročkas i tebi!
Ja sam iskopala iz škrinje domaće jagode koje je moja mama upakirala sad kad smo bili doma. Prave domaće s okusom.
Ubacim ih ovako par u vodu pa mi malo aromatiziraju i rashlade umjesto leda. A na kraju ih pojedem :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Dunya, pa ako rastu cca 150 grama na tjedan, to je onda 3 kile do poroda, i to je taman :)
Nessah, Majadila, sretan rođendan :D
Sortiraj odgovore
Najstariji