Pozdrav cure, ja opet malo kao padobranac upadam ali nadam se da cu se malo uredoviti sa postovima.
Ova krema djeluje odlicno morat cu sama nesto tako napravit jer ova sta sam kupila sa vitamin E malo mi ispada skupo a vidim da je nece biti ni za mjesec dana mazanja
Jedva cekam proljece ovde je bas danas ruzno , kisa i neki snijeg nadam se da je kod vas ljepse.
Pozdrav svima i nadam se da se uspijem aktivirati malo cesce
Dooobar dan curke Kod nas adaptacija gotova, finito
35m2 ciste divote.Sad smo zapravo tek poceli gustat u stanu.Nas Keko(pas) inace spava u svom kreveticu, nikad mu nismo dali na nas krevet, al u zadnje vrime, (jer su nam vrata ostala neizbrusena i ne mogu se zatvorit), gospon spava sa nama.Ok, nije primjetan, osim kad lize mudasca(cisti se ili sta god lizeci cini), i hrce, i virujte, tooo me uzasno zivcira, a kako imam lagan san, i probudi.Onda pokusavam zaspat, i opere me nesanica
, al prasac mali gusta, a mi nek malo patimo
ovo mislim na Andru i sebe, jer MM spava ko top
Peepe ako ne vjezbas inace, i odlucila si u trudnoci nebi preporucilaAl ti najbolje poznajes svoje tijelo .Inace, vjezbam, tj bavim se citav zivot necim (fizickim), tako da sam i u trudnoci nastavila.Kad se preforsiram, odmorim, i to je jedini recept
4, 5 mj nisam mogla maknit se sa kauca, jer mi je tlak jaaaaaaaaako nizak, i dva koraka, i bila sam koma.Zato sad nadoknadjujem
Mala kozo diiivna ti je kremica
Jutro
ma Aurelija slazem se da se nesmije vjezbati i raditi kao prije, nisam ja pocela vjezbati u trudnoci, trcim vec 13godina rekreativno par puta tjedno i isto vozim biciklu itd...tako da ove trudnicke vjezbe mi dodju kao neke za penzice pa nisam misila da bi se moglo nesto lose dogoditi s obzirom da je pregled bio ok...
Malakoza odlicno ti krema izgleda... ja sam prelijena za izradu tako necega, a s obzirom da mi je trbuh i dalje kao da sam se najela, dovoljno mi je babylove ulje iz dm-a i gratis kremica biobaza koju sam dobila u njihovoj torbi :) mislim da cu kad sve to potrosim uzeti bademovo...
Mare danas ti je pregled? Konacno :) Sretno...
Dunya zbilja se nadam da ce vam radovi poceti pa da sto prije i zavrse da se vratite kuci...Treba zeni vremena da se ugnijezdi :)
IvaLea sto su ti oni rekli da s tim granicnim mjerama od 5.1 moras na neku posebnu dijetu?
Evo jucer sam dobila info da ipak od sogoricinog brata necu dobiti nista za bebu jer su dosta toga podjelili, a ono sto nisu se ubudzavilo od stajanja pa su bacili :/
Peppe
PeppePula rekla mi je kad nalazi budu gotovi da dodem,pa cu danas otici po nalaze i veceras kod gin
Trudnicka mi prazna,samo ime i prezime imam.Bilo mi je najbitnije uzv naprave.Sad pomalo dalje
Mare meni su neki nalazi krvi bili gotovi za 2 dana, a na neke sam cekala tjedan ( mislim one iz higijenskog )... Sta su tebi rekli da ce biti tako brzo gotovi? Mislim, da ne ides bezveze po gradu :)
Peppe
PeppePula iz higijenskog su rekli i meni za 7dana a na transfuziji su rekli danas da dodem i ovi iz laboratorija su rekli danas.
Bettyboop, kad god vidim tvoju profilnu, uhvati me monstruozna želja za lubenicom. A sad ih još nigdje nema
Ubijam tugu u dinji koju sam jučer upecala i zamišljam da je lubenica ali baš i ne uspjeva
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza ja cijelu noc sanjam kako berem i jedem jagode ,od kad sam ustala jedu mi se.Kad budem isla u grad makar cu sladoled od jagoda kupit
Peepe i meni uzasno fali voznja bajkom Malakozo znam, kako ti je
mastam o njoj misecima, a tek trisnje, uf
Sortiraj odgovore
Najstariji