Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    15. Ožujak 2016. 07:16

Dobro jutro
    Kako ste jutros?Kakvo je vrijeme kod vas?U Puli sunce i napokon ne puse kao jucer.
    Veceras napokon kod pravog gin. da mi pogleda nalaze,da me izvagaju i itd.

curicax3
    15. Ožujak 2016. 07:57

IvaLea sretno! javi nam...bit će to sve ok

MalaKoza
    15. Ožujak 2016. 08:03

IvaLea, držimo fige danas!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• kokolo5
    15. Ožujak 2016. 08:09

Dobro jutro cure! Evo kod nas osvanuo prekrasan suncan dan  proljece mirise! Cekam malca da se probudi i idemo setat i pit kavu na suncu 
    Sanjarka vesela noc kod tebe? Uh, izdrzi jos malo...koliko ces jos radit?
    Aurelija hvala na receptu za detrdzent, i ja obozavam miris tog sapuna! Nego kakav je za skidanje mrlja? Je li dobro opere? I kakav je s bojama? Ja sam kad je malac poceo puzat presla na pranje poda cajevcem...odusevljena sam! Stavim malo baby kupke u vodu (sta cu, volim bar maaalo pjenice ) i nakapam nekoliko kapi ulja cajevca-bas lijepo sve zamirisi po cistom, i ne moram pazit je li idem po parketu, plocicama ili laminatu (prije sam imala posebno sredstvo za sve to )
    Mare super sto si nasla boljeg ginekologa! Sretno danas!
    Zumbul sa zakasnjenjem, ali nista manje od srca ti zelim sretan rođendan!!!
    Dobrodosle nove cure i pusa svima ostalima!

• kokolo5
    15. Ožujak 2016. 08:14

E da, zaboravih 
    IvaLea sretno danas, sigurna sam da ce sve bit ok!
    MalaKoza krema ti je mrak, zvuci predobro! Prvi put cujem za to ulje na b... ne mogu se sjetit kako se zove, a na mobu sam pa mi tlaka vrtit unazad stranice. Cupavac, hahaha 

MalaKoza
    15. Ožujak 2016. 08:24

Kokolo,  babassu :D
    Nisam ni ja čula do prije 3 mjeseca kad sam radila prvi puta kremu. Došla sam u trgovinu s tim prirodnim pripravcima i rekla prodavaču koje sastojke želim. Pitao me jel ja to radim kremu za elastičnost kože i ako da, da je to super dodatak pa ako hoću.  Pa sam htjela. :)
    A sad kad sam bila u Hrvatskoj pitala sam u bio ljekarni i nisu imali pojma sta je to. Možda se drugačije zove.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Aurelija
    15. Ožujak 2016. 08:26

Kokolo, ja masne i druge mrlje prije namazem čarlijem, vanishom ili varikinom. 
    Babykupka za podove, hahha, svasta covjek nauci 

Mama3put
    15. Ožujak 2016. 08:33

Jutro curke☕🌞🌼
    Ja se naspavala napokon 👍 Sanjarka cini se da pocinje i kod tebe veselje
    Kokolo ti bas gustas😊 neka

Divaaaan dan

mare1989
    15. Ožujak 2016. 08:40

IvaLea sretno danas

Dunyasha
    15. Ožujak 2016. 09:25

Jutro cure!
    Mi u nedjelju preselili mojoj mami, jcr oper neke obaveze, pa eto da vam se sad javim..
    Jeste mi dobro?
    Malakoza, super za kremu protiv strija, ja cu za guzu za curu napraviti isto home made kremu.
    IvaLea, nema panike za guk profile, pa taj 5.1 secer je tak granicni da mislim da pretjeruju malo.. 
    Sto se tice dragog nam Karamarka, i njegovih 1000 eura, tko ga sisa. Te fore da ce svima dati, pa sad ima samo za 4000 djece, pa na kraju nece biti ni za njih- sram ih moze biti. Mislim da niti jedna od nas nije isla na dijete radi love, pa im je onda bilo bolje da sute i ne zalijecu se. Svi su oni isti. Satro nestranacka vlada.. Ma fuj..
    Cro, kak se ti drzis? Jesi sredila stogod s firmom? 
    Nama dns predzadnje predavanje na trudnickom, radovi jos nisu poceli, cekam da mi dns jave da pocinju sutra (mooolim vas drzite fige da i pocnu)..
    Prijavljujem bolove na doljnjoj esnoj strani trbuha, dr rekla da je to jedna od 25 (!!!) vrsta Braxton-Hicksovih i da, kad me primi, malo legnem i primirim. Kad legnem na leda, tesko disem, sve me cesce boli trtica, trbuh sve tvrdi... Milina!!
    O, i jcr napadaj panike navecer. Ja cu biti mama... Do kraja svog zivota.. I ono, bas panika me ulovila... Krasota!!

Uzivajte cure, citam vas, samo ne znam kak cu se cesto moci javiti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.