Da me ne bi krivo shvatila Peppe, ti si ipak sada u 22 tt, vjerojatno ti je samo neka zilica pukla od naprezanja i ako se vise krv nije pojavila, zaboravi to. Moja poruka je bila samo da trudnoca nije vrijeme za odrzavanje linije, kondicije itd, uzivaj u tome da ne radis nista
Da se pohvalim svojom home made kremicom. Malo sam se zaigrala pa mi je ispalo više od litre. Jedva sam našla dovoljno posudica za spremanje.
Strije nemaju nikakve šanse :)
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Wow, s time bi nas sve ovdje opskrbila do kraja trudnoce! otkrij nam sastojke!
Eh da, prirodna kozmetika, i na to se palim hehehe
Ja kad sam prvi put bila trudna doktor rekao da ne dolazim dok vodenjak ne pukne,bome ja sam dosla cim su trudovi bili svakih 10 min,na pregledu sam bila otvorena 7 prstiju,a vodenjak nije puko.Drugi put sam isto tako otisla cim su trudovi bili svakih 10 min.Nisam izigravala hrabru radi epiduralne jer mi nije bila potrebna,a sto se tice tog gela sjecam se dobro jedne trudnice kojoj su stavljali gel 3 puta zena se patila a oni nista kazu polako otvorit ces se.
Mare, ovo s pucanjem vodenjaka već duže vrijeme ne smatram sigurnim. Od kad mi je frendica rekla da joj je vodenjak pukao taman minutu prije nego je beba izašla. Vjerojatno ga je beba probušila na putu do cilja.
A isto joj je bilo rečeno da krene tek kad vodenjak prsne.
Da je poslušala, rodila bi doma.
Ona je čekala razmak od 5 min između trudova i taman stigla
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza ni ja u to ne vjerujem,zato sam uvijek isla cim bi trudovi bili svakih 10 min.Nek puca dok budem pod njihovim nadzorom
Mmm mozes i na kruh mazat, vec zamisljam! Meni frendica radi nesto slicno, kakao maslac, etericno ulje narance itd, ali u formi masazne plocice i bas mi je super! nisam nikad sama probala napravit, cinilo mi se komplicirano i nemam bas di kupit sastojke. Koliko te kostaju sastojci za ovu kolicinu, znam da su dosta skupi?
Sortiraj odgovore
Najstariji