Aurelijino poslanstvo, hahahaha
Spremila sam recept. Taj marsejski sapun ima u dmu?
Ja omekšivač ne koristim uopće. Nemam peglu, pa tako ni ne peglam. Ne koristim(o) takvu robu uopće koja bi zahtjevala obavezno peglanje (košulje i sl.).
Bebinu robu namjeravam prati s nasim deterdzentom, kojim god cemo prati. Takodjer necu peglati.
Margarin vs. maslac - zar je to još uvijek uopće upitno? :)
Zabce, stetoskop mozes kupiti za stotinjak kn, ima i na njuskalu. I ja sam bila u fazi da bi gi sa kupila pa da eto, slusam. Ali me pustilo.
Zumbul, sretan ročkas!
Zagrepčanke, danas je zadnja radionica ovog ciklusa (ne znam da li ce se ponavljati), tema je emocionalni razvoj djeteta u 1.godini.
https://www.facebook.com/events/1056317907785532/
Dobro jutro!!
Mene nesanica uhvati jednom tjedno ili jednom u deset dana, a inače bas čvrsto spavam... Zato se moj dragi budi i na svaki najmanji zvuk i bude mu teško zaspati nakon toga... Noćas sam mu u tri ujutro (moj odlazak na wc) morala davati savjete kako da zaspi - misliti na neke bezveze stvari na koje nisi emocionalno vezan - to meni najčešće upali noćas sam sama sebi pričala priču o tri praščića
uvježbavam se za malog
Aurelija nisam fan Jehovinih no mene si kupila deterdžentom i omeksicacem, bas ću probati!! A margarin nikad nisam voljela pa ga ne jedem... Sjećam se da sam za svoje vjenčanje zvala slastičarnu i izričito ih tražila da koriste maslac umjesto margarina (bila sam voljna nadoplatit u slučaju odbijanja) daj mi samo reci gdje kupuješ ta eterična ulja, dm ili...?
Kod mene puse li ga puse jučer i danas. Inače vjetar nije bio toliko uobičajena pojava za ove krajeve, no ova godina je bas bas vjetrovita!
Za multiplus sam čula da se posebno dobije knjižica s popustima a posebno kupon za pelene postom. Razmak zna biti i nekoliko tjedana između, tako da samo strpljivo.
Moj trbuh ne želi rasti, stao je, u razmaku od tjedan dana nije narastao ni centimetra a ni kile ne idu gore, strah me da ću se odjednom samo pretvoriti u tigrastu/zebraste buhtlicu
Dobro jutro
Kako ste jutros?Ima li vjetra kod vas?
ja sam jutros isla vadit napokon nalaze,al najbolji dio je da na tri razlicita mjesta sam isla vadit krv tj tri razlicite bolnice.To samo u Puli ima. Al i to sam prezivila,bitno da sam to rijesila
Mare nema samo Pula. Ja se sjećam da sam s prvim buntom uputnica vadila krv 4 puta kroz 2 dana, naravno na 4 različita mjesta u ZG-u... A morala sam mirovati..
Glavno da nalazi svi budu uredni pa je sve ostalo manje bitno
Jutro :)
Mare u bolnici u Zagrebackoj si mogla reci da oni posalju i one nalaze koji se rade u mornarickoj gore... tako su meni rekli, pa su mi vadili krv samo tamo i poslije u zavodu za higijensko jos jednom :) Treba znati sve trikove :)
Aurelija hvala za recept jos jednom :) Probati cu sigurno...
Imam pitanje za Maju trenericu... ili ako netko drugii zna... naime jucer sam vjezbala trudnicke vjezbe, i izgleda da sam se nesto u tom trenutku preforsirala ( inace ih radim bez problema ).... jako me zabolilo ispod pupka, kao da me netko reze... prestala sam sa vjezbama i legla... nakon pola sata na gacicama jedva vidljiva ali prisutna smedja kapljica krvi... kasnije nista, ali me trbuh malo bolio na dodir... bio mi je i iscjedak vodenasti pojacan... Dali se nekoj to dogadjalo? Neznam dali da se brinem, tj. brinem se, neznam dali bi trebala mozda na pregled...Citala sam o onom odvajanju posteljice od maternice, grozno....
Peppe
Mare nije samo u Puli i u Zg je tako! prošećeš gradom bar :) ja sam svaki put sva u flasterima. još mi nikad ne mogu žile pogoditi pa imam i lijevu i desnu ubodenu.
Što ima u konzumovom mp cardu sad. nekoć je bilo kuponi i extra za učlanjenje pelene (bilo koja veličina) i mislim 50 kn na zabi štednja. ili sad i oni imaju neki poseban paket za trudnice.
onaj iz dm mi je pušiona na desetu.
Curicax3 sjećam se da je još nekog zanimalo gdje si rodila, thanx. i ja sam u vinog. jedino ima promjena - koliko vas je bilo u sobi (mi smo 4 bile) i wc tuš je isto? ona dva zajednička - veliki i mali? nadam se da su krevete pomladili, odnosno one madrace. bila su tri mala nagurana kao jedan
Sortiraj odgovore
Najstariji