peppepula - ja bih nazvala ginekologa. u početku je to normalno. sad može biti hematom i može pratit do zadnjeg dana trudnoće. vjerujem da je sve ok. bolje da te pregleda i mahne rukom nego da strepiš i štetiš sebi i bebi
PeppePula nisu mi nista rekli,al nema veze bitno da sam i to rijesila.Sutra po nalaze pa odnijet doktoru
Majo, znam ovako zvuci blesavo... odmah pomisljati na najgore...osjetim bebu normalno pa me to tjesi...
Vidjeti cu kako ce mi biti danas...
Peppe
jutro
https://klokanica.24sata.hr/specijal/moje-tijelo-u-trudnoci/pet-vjezbi-za-fit-tijelo-u-trudnoci-1294
Crazy, mene ti isto zeza išijas i kičma općenito pa sam počela navečer raditi ove vježbice ne traju dugo ali mi pomognu i lakše mi je
neeznam što da drugo da pišem, vikend prošao ekspresno...
Neznam kak je vama pričat s nekime o trudnoći, za vikend smo se našli s frendovima koje nismo vidjeli 6 mjeseci i još me nisu vidjeli trudnu, i ispitivali su me, kaj smo nabavili, kak mi ide trudnoća ovo ono, i meni je u jednom trenutku došlo neugodno odgovarat na pitanja, neznam što mi je bilo, ali bilo me je tako sram odgovarat kao da netko zadire u moju najdublju intimu....neznam stvarno...
i događa mi se da ljudi kad me vide počnu odmah primat za trbuh, jesu to ljudi s kojima sam ja odrasla ali mi to nikak ne paše, sam tak netko kaže bok i odmah me primi za trbuh....nit pita niti išta....
curicax3, pitala si za niski tlak, inače imam niski tlak i bojali su se u trudnoći da će mi biti jako visoki kao opasnost za bubrege,a meni još niže padne i dođe mi slabo
bilo je par epizoda kaj sam sjela i nisam se mogla pomaknuti neko vrijeme...i rekla sam doktoru i pitao je u kojem sam tjednu i da će me uskoro poslati na konzultacije u bolnicu da mu se ne svida niski tlak....
mjerim si ujutro i navecer tlak, kod doktora mi je uvijek 110/70, doma mi na digitalnom bude oko 105/ 66...i skužila sam da mi se navečer vrti, bude mi čudno u glavi i da moram paziti da ne padnem nekuda
Jutro cure!
Tko je grceve spominjao? Jao... Neizdrzivi su i uz magnezij. Masaza, oblozi, tusiranje toplo-hladno...nista ne pomaze!
Zbog zgaravice znam zaspati sjedecki pa me sad ramena bole, slatke cari trudnoce. A koliko mi se smanjio kapacitet pluca, vjezbanje ne dolazi u obzir.
Pitale ste za izdajalicu, ja sam dobila aventovu elektricnu, ali nisam ju koristila. Izdajala sam se rucno kad sam trebala. I kad vam netko pokaze, vrlo je jednostavno i nije neugodno ko te izdajalice.
Ja ne koristim omeksivac otkako imam susilicu rublja.
Torbe za rodiliste pocinjem danas spremati, ikak su blizanci, iako nemam osjecaj da ce jako uraniti. A posto nam se spol na svakom pregledu mjenja, pripremila sam i kombinaciju za izlazak decko-decko i curica-decko. Stavila posebno u vrecice i napisala markerom. Mm se sav zbunio kad je trebao doci po nas, dosao bez bodija za curu, a moju robicu donio zguzvanu da me bilo sram hodat do auta. Samo je sve zgurao u vrecicu.
Mi cemo na sajam ici nadokupiti pelena i mislim da cemo uzeti jastuke za nosenje.
Jeste isle s tebuscicima na masazu? Razmisljam zbog ramena i ledja, al ne znam hoce li mi to biti ugodno sad s trbuhom.
Malamimi, na masazi te namjeste na bok, podupru gornju nogu i glavu stave na jastuk - tako sam ja masirala trudnice i bilo im je super.
Ja isto razmisljam da odem, nogama bi mi bas pasalo. Skupilo mi se nenormalno celulita, pa samo da noge malo procirkuliraju.
Ja sam u potrazi za elasticnom maramom. Mozda ih bude i na sajmu? Idem provjeriti tko je bio od izlagaca zadnji puta.
Inaj, vec sam jednom pisala kak i mene ljudi znaju hvatati za trbuh. Ja se sva stresem od neugodnosti. Ja im kazem da mi je to neugodno pa se zenskice suzdrzavaju sada.
Mare sta si vadila u mornarickoj? meni su sve odmah izvadili u laboratoriju i zzjz nisam morala gore.
Cure iz pule, hocete li ici na trudnicki tecaj u bolnicu i da li ste se uspjele predbiljeziti? zovem ih vec 4 dana i nitko se ne javlja, a na mail ne odgovaraju. htjela sam se predbiljeziti za travanj pa da rijesimo to prije vrucina :)
Sortiraj odgovore
Najstariji