Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    14. Ožujak 2016. 09:46

peppepula - ja bih nazvala ginekologa. u početku je to normalno. sad može biti hematom i može pratit do zadnjeg dana trudnoće. vjerujem da je sve ok. bolje da te pregleda i mahne rukom nego da strepiš i štetiš sebi i bebi

mare1989
    14. Ožujak 2016. 09:50

PeppePula nisu mi nista rekli,al nema veze bitno da sam i to rijesila.Sutra po nalaze pa odnijet doktoru

PeppePula
    14. Ožujak 2016. 09:53

Majo, znam ovako zvuci blesavo... odmah pomisljati na najgore...osjetim bebu normalno pa me to tjesi...
    Vidjeti cu kako ce mi biti danas...

Peppe

inaj
    14. Ožujak 2016. 09:54

jutro

https://klokanica.24sata.hr/specijal/moje-tijelo-u-trudnoci/pet-vjezbi-za-fit-tijelo-u-trudnoci-1294

Crazy, mene ti isto zeza išijas i kičma općenito pa sam počela navečer raditi ove vježbice ne traju dugo ali mi pomognu i lakše mi je
    neeznam što da drugo da pišem, vikend prošao ekspresno...

Neznam kak je vama pričat s nekime o trudnoći, za vikend smo se našli s frendovima koje nismo vidjeli 6 mjeseci i još me nisu vidjeli trudnu, i ispitivali su me, kaj smo nabavili, kak mi ide trudnoća ovo ono, i meni je u jednom trenutku došlo neugodno odgovarat na pitanja, neznam što mi je bilo, ali bilo me je tako sram odgovarat kao da netko zadire u moju najdublju intimu....neznam stvarno...

i događa mi se da ljudi kad me vide počnu odmah primat za trbuh, jesu to ljudi s kojima sam ja odrasla ali mi to nikak ne paše, sam tak netko kaže bok i odmah me primi za trbuh....nit pita niti išta....

inaj
    14. Ožujak 2016. 09:59

curicax3, pitala si za niski tlak, inače imam niski tlak i bojali su se u trudnoći da će mi biti jako visoki kao opasnost za bubrege,a meni još niže padne i dođe mi slabo
    bilo je par epizoda kaj sam sjela i nisam se mogla pomaknuti neko vrijeme...i rekla sam doktoru i pitao je u kojem sam tjednu i da će me uskoro poslati na konzultacije u bolnicu da mu se ne svida niski tlak....
    mjerim si ujutro i navecer tlak, kod doktora mi je uvijek 110/70, doma mi na digitalnom bude oko 105/ 66...i skužila sam da mi se navečer vrti, bude mi čudno u glavi i da moram paziti da ne padnem nekuda

Malamimi
    14. Ožujak 2016. 10:06

Jutro cure! 
    Tko je grceve spominjao? Jao... Neizdrzivi su i uz magnezij. Masaza, oblozi, tusiranje toplo-hladno...nista ne pomaze!
    Zbog zgaravice znam zaspati sjedecki pa me sad ramena bole, slatke cari trudnoce. A koliko mi se smanjio kapacitet pluca, vjezbanje ne dolazi u obzir. 

Pitale ste za izdajalicu, ja sam dobila aventovu elektricnu, ali nisam ju koristila. Izdajala sam se rucno kad sam trebala. I kad vam netko pokaze, vrlo je jednostavno i nije neugodno ko te izdajalice. 

Ja ne koristim omeksivac otkako imam susilicu rublja. 

Torbe za rodiliste pocinjem danas spremati, ikak su blizanci, iako nemam osjecaj da ce jako uraniti. A posto nam se spol na svakom pregledu mjenja, pripremila sam i kombinaciju za izlazak decko-decko i curica-decko. Stavila posebno u vrecice i napisala markerom. Mm se sav zbunio kad je trebao doci po nas, dosao bez bodija za curu, a moju robicu donio zguzvanu da me bilo sram hodat do auta. Samo je sve zgurao u vrecicu. 

Mi cemo na sajam ici nadokupiti pelena i mislim da cemo uzeti jastuke za nosenje. 

Jeste isle s tebuscicima na masazu? Razmisljam zbog ramena i ledja, al ne znam hoce li mi to biti ugodno sad s trbuhom.

Majadila
    14. Ožujak 2016. 10:09

Malamimi, na masazi te namjeste na bok, podupru gornju nogu i glavu stave na jastuk - tako sam ja masirala trudnice i bilo im je super. 

Ja isto razmisljam da odem, nogama bi mi bas pasalo. Skupilo mi se nenormalno celulita, pa samo da noge malo procirkuliraju. 

Ja sam u potrazi za elasticnom maramom. Mozda ih bude i na sajmu? Idem provjeriti tko je bio od izlagaca zadnji puta.

Malamimi
    14. Ožujak 2016. 10:12

Inaj, vec sam jednom pisala kak i mene ljudi znaju hvatati za trbuh. Ja se sva stresem od neugodnosti. Ja im kazem da mi je to neugodno pa se zenskice suzdrzavaju sada.

Malamimi
    14. Ožujak 2016. 10:14

Hvala Majo!

Pixii
    14. Ožujak 2016. 10:17

Mare sta si vadila u mornarickoj? meni su sve odmah izvadili u laboratoriju i zzjz nisam morala gore.
    Cure iz pule, hocete li ici na trudnicki tecaj u bolnicu i da li ste se uspjele predbiljeziti? zovem ih vec 4 dana i nitko se ne javlja, a na mail ne odgovaraju. htjela sam se predbiljeziti za travanj pa da rijesimo to prije vrucina :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.