Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    14. Ožujak 2016. 10:40

mare eto ja sam imala sreću da nije dirao auto. jer da je izvadio, ne znam jel bi me pustili u spavaćici i šlapama. po mene su došli mm svekar i svekrva. svekra sam htjela u autu zbog toga jer je vozač pa da po potrebi pomakne auto (parkiralište je daleko, a pustili su pred rodilište gdje je frekvencija). a svekrva mi je smetala. jedva sam onako razrezana upala u auto i još se iza tiskati s njom. i vlastita mama bi mi smetala, da se razumije. odmah tražila papire u bolnici pa smo i prijavili dijete i to na prvom katu bez lifta..joj ko na vrh nebodera da se penjem

Abies
    14. Ožujak 2016. 10:42

žabice hvala. onda ću pričekati porod za konzum bonovima.
    Curicex3 super za saznanje.
    kažem ja, ti muževi su smotani...moramo biti pametnije. možda odmah sve potrpat u auto da nemaju brige :D

mare1989
    14. Ožujak 2016. 10:45

Ja imam vrhunsku svekrvu,kad sam prvi put rodila ona je bila spremna da noci kod nas da noci,nije trebala al eto prvo dijete pa da pomogne,i drugo kad sam rodila bila je dostupna od 0-24h.

mare1989
    14. Ožujak 2016. 10:50

Cure di ste kupovale jastuk za dojenje? Jos mi je rano da kupovat al eto da znam di ima i kolika je cijena.Odlucila sam svaki mjesec po malo kupit nesto

CrazyPuppet
    14. Ožujak 2016. 11:13

Mare imaš ih svugdje, od interspara do magic baby - cijena ovisi o veličini, ali kreću se oko 180kn. Ja osobno imam jastuk od pirovih ljuskica, težak je i nepraktičan, ali za spavanje nema bolje, a kad mi je beba bila još ful mala, spavao je na njemu ko u "jaslama". Šivala mi ga je jedna žena u čk, pa nam je poklonila i jedan običan jastuk s tim ljuskicama i muž mi ga je odmah preoteo i kaže da na nečem boljem nije spavao. Sad se zeza pa kaže da spava na vreći žita :)

mare1989
    14. Ožujak 2016. 11:15

ok hvala CrazyPuppet

Cro262
    14. Ožujak 2016. 11:49

Ej ženske, nadam se da ste dobro unatoč nesanicama i žgaravicama :)

Majo, mm zapeo z k'tan maramu. Ja ću je pokušati sašiti kad budem mogla jer mi je ova cijena malo too much, a ne bi trebalo biti teško. Kod nje je jedini problem što se neda regulirati po visini osobe pa ću morati raditi jednu njemu, meni drugu. 
    http://www.babyktan.com

Inaj, moj doktor kaže da je tlak 110/70 super, ja se ništa ne kuzim u to. Kaj je to nizak tlak?

Btw ja od žgaravice kako ne mogu puno jesti na kraju i smršavila u tjedan dana, barem tako moja vaga kaže. Bogme...meni još i bolje, bitno da curka dobro napreduje, a to je navodno ok prema doktorovom riječima i mjerama.

curicax3
    14. Ožujak 2016. 12:59

joj da bar ja ne mogu jesti, samo koji dan

inaj
    14. Ožujak 2016. 13:40

sorry Crazy zaboravila sam da se nesmiješ previše naprezati...

Cro..to ti je i nije niski tlak, znala sam prije imati i 90/60, pa mi nije jasno zkj čim mi se malo spusti mi postane loše, a tko će ga više znati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.