Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    13. Ožujak 2016. 09:06

Bit ce iduci mj sajam beba u wg. Kazu nije dobro prije kupovat al kad rodis praznik ti je 50m do trgovine prosetat po kruh. Tako da bi ja kupila sto mi treba za start sad - jos si okretna za pospremit. Ja cekam stolara da mi ormar izvede i odmah se bacam na robicu

Bruna257
    13. Ožujak 2016. 09:09

Jutro cure!

Znaci,ja potegnula do sada :D ali spavala od 11 do 12 i sad ujutro u 6 zaspala... Izmedu-igrice na laptopu :D candy na fb i muzeve WoT(tenkici :D ) smjestila se u stolicu/ljuljacku i mazi do 6 :D bura i kod nas...

Sto se tice stvari za bebu,ja sa ozbiljnom kupovinom pocinjem u 5.mj, sad na sajmu cu uzet jedino pelena,covera i tak,vidit sta se nudi... Mozda bocice,izdajalica... We'll see.. A i kak cu i sama dobit hrpu robe,necu morat za pocetak puno kupovat :D
    Sad odoh ispraznit frizider :P i popit kavu,pa rucak pripremat...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

LenaElenaJelena
    13. Ožujak 2016. 09:09

oke, thnx.. jer za sina sam dobila robicu a za curku mi nitko nema :)

03.10.2011 David
    25.03.2013 👼
    10.07.2015 👼

Mama3put
    13. Ožujak 2016. 09:10

Peppe ja perem svu odjecu za bebu na 60 sa predpranjem,normalno sa deterdentom i omeksivacem samo sto omeksivaca stavim jako malo.Tako sam i s prvim i nije se nikad nista desilo tj. bilo nekakvih osipa... sve je to izmisljeno samo da se trosi lova(porez na budale) al' eto ko voli nek izvoli kao i za sve ostalo...

iva1989lea
    13. Ožujak 2016. 09:11

Zumbul sretan rodendan :) drago mi je da ste se zabavili...
    PeppePula meni svi čekaju da saznam spol onda dvije frendice imaju robice za deckice ako bude musko...riješili smo kolica,krevetac i nešto robice...u četvrtak idem sa sestrom kupit par stvari jer ona želi uzet SAD a ne kad se rodi jer zna da nam još puno stvari nedostaje... Ja ću robicu počet Prat i pripremati mjesec dana prije...mislim da je najbolji neki tekući deterdžent...bar ću ja tako...

Abies
    13. Ožujak 2016. 09:12

Prasak fax baby persil ariel...ovisi o akciji. Za pocetak sam chicco omeksivas sensitive. Negdje do 6mj. Ili manje. Sve prala sa svojim stvarima. Nikad problema s kozom. Postdljinu nije lose oprati tako. Obisi o bebinoj kozi. I peglanje iznutra- sve sto dotice bebinu kozu.

Abies
    13. Ožujak 2016. 09:18

Starim (dok meni mob odvrti jos tri strane imam za citat) bas tako. Samo marketing da kupis ono sto ti ne treba. 
    Izdajalice meni promasaj. Hvala Bogu posudila i vratila za 2dana. Rucno izdajanje.

LenaElenaJelena
    13. Ožujak 2016. 09:20

rucno izdajanje? nkuzim? hahaha :D glupa sam ujutro 

03.10.2011 David
    25.03.2013 👼
    10.07.2015 👼

Abies
    13. Ožujak 2016. 09:41

Ma na aventovu izdajalicu nisam ni kap izvukla. A na ruku je islo. Molila patonaznu da mi pomogne plus da sam se glupo osjecala. Valjda oblik cice takav da mi nije koristilo. Sretna da ju nisam kupila.

uykmyjh
    13. Ožujak 2016. 10:26

Peppe dobit ću skoro sve.. Zato vjerojatno i ljenčarim dok još mogu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.