Majo, na fejsu imas grupu Nošenje djece (babywearing) koja je zatvorena, netko te treba ubaciti, ali tamo ima raznih savjeta o svim vrstama marama, slingova, klokakanica i sl. Tamo se često prodaju i rabljene marame, pa ako si na fejsu i ako ti je to prihvatljivo mogu te ubaciti...
Abies - i ja kad sam prvi put rodila bila su 4 kreveta, a drugi put, otkad su bebe s nama su maknuli samo jedan, tako da smo bile u sobi tri+tri bebe, al ok, brzo to prođe....ja sam bila na onoj kao "staroj strani" pa smo morali u zajedničke wc i tuševe, ali sam čula da na drugoj strani ih je po dvije u sobi i da imaju svoju kupaonu, ne znam jel netko od vas nešto više zna?
Inaj, tak je i meni na pregledu tlak relativno ok, a kući nizak...mislim da nam od uzbuđenja naraste na pregledu
Majo, hvala na info :)
vjeverica, i meni staje trbuh, možda mi se čini ali kako veliš, prestao je rasti :) Ali bude, mene jučer opet sve grčilo jer se počelo širiti.
Abies, dobiju se kuponi i te pelene kod kojih biraš veličinu.
inaj, hvala ti za link :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Pixie da u mornaricku sam isla vaditi,ja po navici kako sam radila i prije 3god
Ja nisam isla na tecaj ni u prvoj trudnoci,necu ni sad.
Peppe, ja bi otišla doktoru ili bar nazvala, bit ćeš sigurnija da je sve pod kontrolom...
malamimi....i danas se nasmijem koliko mi je mm bio smotan. za bebu sam priredila skafander i sve zimsko. kad sam hospitalizirana bio je još snijeg. skinem se tamo, strpam sve svoje u vrećicu i cipele u drugu vrećicu. sestre to predaju mm. Mojom srećom je on to bacio u auto i ta 2 tj nije ni pogledao. napokon idem ja doma. vani +15 celzijusića. divota. donio on vrećicu moju s robom, ajme sramote, kao da sam zguzvano potopila u vodu i tako osušila. ali nije uzeo i drugu vrećicu s cipelama!!!! Naravno nije izvadio ni skafander, bar smo se nasmijali u rodilištu. spakirali mi bebača u as. u međuvremenu stigle mi i cipele iz auta. sad znam da moram spakirati i svoju i bebinu robicu doma, jer na njih se osloniti no no
Abies tako je moj muz isto danima vozio moju robu.Ali sreca za izlaz iz bolnice sam u bebinu korpu sve spremila i sreca moja draga svekrva je sve jos jednom pregledala.
Inaj hvala za link, pogledat ću to malo doma. Nadam se da ih mogu raditi radi tog mirovanja. Malo sad kad sjedim osjećam dolje slabi pritisak, pa mi se to baš i ne sviđa. U sri su nalazi briseva pa ćemo vidjet. Što se tiče ovih "pacijenata" koji diraju trbuh mogu samo reći grrrrrr... ježim se od toga.
Ja isto znam imat epizode niskog tlaka, sve mi se zna zamračit pred očima pri naglom pokretu, neki kažu pojest malo čokolade, popit kavu, jače posolit...
curicax3 tako sam i ja bila 4 u sobi i oni zajednički wc. (od ulaza lijeva strana, desna je par soba bilo u renovaciji), bebe noću odnosili. i ne mogu reći da je bila gužva. sto mi je išlo na živce ručak (jelo) na krevetu jer niti jedan ormarić nije imao onu dasku da možeš sjesti i pojesti. nemam pojma kako je sad pa zato i pitam
sad sam se čula sa sestričnom, ona u petak rodila u Vinogradskoj i ona je na toj novoj strani, dvije su u sobi i imaju svoju kupaonu, ali rodila je na carski i kaže da su tamo uglavnom cure koje su na carski rodile
mm je kad sam prvi put rodila krenuo po mene s vrećicom samo s mojom robom...sreća da je pokupio svekrvu usput i onda je ona skužila da nema nosiljke i stvari za malu! Biser pravi!
Sortiraj odgovore
Najstariji