Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    13. Ožujak 2016. 14:57

Gledah malo "recepte" za omeksivac po netu.
    Našla sam da osim octa i etericnog ulja neki stavljaju i sodu bikarbonu.  
    Jel to ok? Pošto se omeksivac ne ispire,  ne može štetiti? 

Nedavno sam otkrila ocat kao zamjenu ali do sad sam ga koristila samo za platnene uloške i donji ves. I to bez dodataka. 
    Baš bi si sad smuckala jedan s eteričnim i sodom za probu.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

zabica25
    13. Ožujak 2016. 15:05

Bok cure, uživate u vikendu?
    Vidim da ste na temi omekšivača..ja o tome još nisam razmišljala. 
    Imam još vremena :)
    Kod nas isto vjetar puše, sad sam peglala mužu za posao stvari. Glava me boli.
    Jeste li imale grčeve u nogama? Kao da vas uhvati grč prilikom hodanja?
    Jede mi se slatko... :)

Zumbul baš super za rođendan da ste se lijepo proveli.
    Elena, dobro došla :)

Kolica ću ipak naručiti kod nas..našla sam si ih i moji će mi ih sljedeći mjesec naručiti.

Uživajte i čujemo se sutra

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Aurelija
    13. Ožujak 2016. 15:27

Ja nemam neki točan omjer octa i ulja, odokativno! A stavim onaj jedan čep od omekšivača. A deterdžent je 3 l vode zakuhati+ 1 naribani marsejski sapun + 2 žlice sode bikarbone ili još bolje kristalne sode. Doziram 1-2 čepa od tekućeg det.

Malakoza, nisam kemičar, ali koliko se kužim u kemiju (i uvijek me zanima ZAŠTO ) ocat je kiselina, soda lužnata i kad to pomiješaš dogodi se burna reakcija kojom dobiješ sol i vodu, tj neutraliziraš ih! Soda omekšava vodu i uklanja nečistoću, koristi se umjesto det., a ocat otapa kamenac, ide umjesto omekšivača, dakle odvojeno. Neka me neko ispravi, Bruna nisi ti kemiju studirala? 
    Dunya, sretno s radovima, nadam se da će sve ić po planu i da stignete sve riješiti prije bebe! Moja iskustva s majstorima ( a imam ga!)  ufff, naoružaj se živcima i predlažem ti već sad da si rok za povratak kući prolongiras za koji tjedan, uštedit ćeš si hrpu stresa...
    Elena, dobrodošla! Zaboravila sam točno koje je bilo pitanje, ali moguće da je dr mjerio visinu fundusa maternice, a ne bebu... Ta duljina odgovara otprilike tjednu trudnoće, 25 cm u 25 tt, 30 cm u 30 tt

inaj
    13. Ožujak 2016. 15:32

Zumbul sretan ročkas:-)

Ovo za omekšivače ne kužim ali znam da mi se veš usmrđivao od njih pa ih više ne koristim :-)
    Uživajte u vikendu još malo
    ja vodim nečake na kung fu pandu:-) , ah dijete u meni:-)

MalaKoza
    13. Ožujak 2016. 15:36

Zabica,  mene je do sad jednom uhvatio grč u nozi. I to me probudilo iz sna. Inace se često protežem dok spavam i u jednom od tih protezanja me uhvatio. 
    Inace pijem magnezij zbog kontrakcija pa ih nemam inače. Taj dan sam popila samo jedan pa možda zato. 

Aurelija, hvala. Vidla sam to na internetu i bilo mi je sumnjivo. Zato sam i pitala. Čak sam našla i jedan u koji ide balzam za kosu. Taj mi nikako ne ide u glavu.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

LenaElenaJelena
    13. Ožujak 2016. 17:07

Zabice-hvala tii :D
    Aurelija - hvala draga nisam imala pojma da to tak ide :) 

nego sam vec izvan sebe cim mi neodgovori na pitanje i tako hh :) cari hormona ;)

03.10.2011 David
    25.03.2013 👼
    10.07.2015 👼

zabica25
    13. Ožujak 2016. 17:26

MalaKoza, mene ti to uhvati prilikom šetnje, aktivnosti. Samo "propadnem s noge"

Jeste li se prijavili na Konzumov Baby Klub? 
    Dobiju se pelene :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iva1989lea
    13. Ožujak 2016. 17:40

Žabice ja se prijavila prije 2-3 tjedna al još ništa...jesi ti dobila?

CrazyPuppet
    13. Ožujak 2016. 20:08

Aurelija, jel to onda ispadne tekući deterdžent ili? Ja kupila marsejski sapun :-) obozavam taj miris, po nicem drugom nego po "čistom"

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.