Vidim da se žalite da vam trbusi prestaju rasti. Ja bi voljela da moj barem na tjedan dana uspori sa rastiom.
Curica, ja imam niski tlak. Dobila sam od Dr. kapi Korodin. Stavi se na kocku šećera i pojede. Uglavnom mi pomaže.
Kad smo kod tlaka već, danas sam isla produljiti bolovanje i bio mi je 85/55. Sestra me gledala kak još stojim na nogama.
Nalazi šećera od prošlog tjedna su savršeni, tako da još jedna briga manje.
Usput smo nakratko skicnuli na curku jer inače nije bio redovan pregled, ali posto opet svaki dan povracam, ginekologica je htjela provjerit jel s njom sve u redu.
Emily je ko avion. Već ima 1109 grama. To znači da je u 2 tjedna dobila 400 g.
Idem se sad bacit na kuhanje kreme protiv strija. Baaaaaaj!
Već se lagano bojim poroda.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
MalaKoza tvoja Emily vec prava curica,samo nek nastavi napredovati to je najbitnije
Porod nije nista strasno,mene vise strah kako ce dragi s dvoje djece sam dok ja budem isla radat
mare - jednostavno. dva mj prije kuhaj i sve za led spremi tako da samo ima podgrijavat. brzo ćeš doma. meni je takav plan. hrpa juha, gulaša, kelj, poriluk i sl. a meso će znat valjda bacit na tavu :) igra, posjet k tebi i prođu ta tri dana začas. to se i ja brinem, a vidim da im ništa ne fali dok me nema
malo si me utješila s porodom i mene frka jer ne znam što me čeka. znam što me iza tog čeka
MalaKoza bravo za Emily, sad je to već komad bebei ja idem slijedeći tjedan vidjeti svoju...mene nije strah poroda, jedino me strah da neću stići na vrijeme da dobijem epiduralnu(možda samo izleti kad je treće)
Prvi put sam rodila po dripom 7 sati, a drugi put pod epiduralnom i to mi je iskustvo iz snova!
Bebacica, očekujem izvješće onda s tvoje kontrole. Da, oko 1200 bi mogla imati. Mene je iznenadilo kako sada brzo napreduje. Ja imam redovnu kontrolu za 2 i pol tjedna i tad sam očekivala da će imat kilu. Danas me iznenadila kad mi je rekla kolko već ima
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Helou djevojke 😊
Majo na sajmu ce biti ako se ne varam 20% na elasticne marame. Nadam se da ces naci koja ti odgovara.
Aurelija i ja se spremam za koristenje prirodnijih sredstava za pranje rublja i ciscenje itd. Tako da pratim sto pises 😉
Jedino bi ja ipak bas prasak prasak. Ne tekuci. 😐
U pokusaju smo skidanja iz pelena. Obucemo cisto, upiskimo i opet jovo nanovo.
Dok nismo kupili sve sto nam treba za izlazak iz pelena bila je spremna. Sad vise nije. 😅
Sve me uspjesno zaobilazi sto se tice bolova. Ali zato jedva cekam rodit. Ne mogu si carape obuci bez da se zadisem i ono, trbuh me zbilja usporava. 😢
Jos malo. Tik tak 😆😆
Laganini djevojke 😊
Nadam se da cemo uspjet jednu kavu rijesiti i na otvorenom prije nego rodimo 😄😄 samo da nije ove kisice 😆
Do tipkanja 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Curica ajde da jos netko dijeli moje misljenje. Na prvi trudić idem po epi 😂😂😂 prije imena i prezimena trazim epicu pa mozemo dalje pricati 😂😂😂 cak cu krv izvaditi tjedan dana prije da imam i papir spreman za momentalno dobivanje 😂😂😂😂
Ah. 1.porod. Na gelu od 00:00 do pitajbogakadsamsetekotvorila, na dripu od 11h do 18:30. Lijepa moja epica, onaj striček anesteziolog predivni, aaa kad se sjetim, Bog ih blagoslovio 😆😂😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
tog stričeka odmah svecem proglasiti! Ako saznaš da možemo pripremit nalaze krvi ranije, obavezno me obavijesti
čak mi nije bilo smetalo što nisam mogla pomaknut jednu nogu deset sati
Sortiraj odgovore
Najstariji