Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    13. Ožujak 2016. 10:30

Mi smo oprali prošli tjedan svu robicu koju smo do sada kupili. Samo sa deterdžentom. Bez omeksivaca. Svejedno lijepo mirisi.  Nije intenzivno ali osjeti se. Bojim se da ne  bi reagirala prvih mjesec  dana jer mm ima jako osjetljivu kožu, pa da ne bi genetski od njega pokupila.

Torbu planiram nekad ovaj tjedan počet pakirat. Jedva čekam.  Još nisam kupila ništa za rodilište pa ću sad svaki dan malo po malo. 
    Od većih investicija mi je još samo izdajalica na popisu. 

Kaj mislite jel bolje uzet električnu ili onu ručnu?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Aurelija
    13. Ožujak 2016. 10:37

Peppe, nemam isustva s pranjem dj robice, ali ja mislim da je najbolje prati prirodnim deterdzentom na bazi sapuna i sode, bez ovih groznih fosfata koji se nalaze u industrijskim. Vec sam pisala o tome, ali nitko me bas nije dozivio , ja ga radim doma i super je! Umjesto omeksivaca alkoholni ocat sa etericnim uljem, ujedno cisti kamenac u perilici
    Zumbul, sretan rođendan! S ovim omeksivacem na litre si me podsjetila na moju mamu, to i ona radi, a kako dijelimo perilicu (koju sam ja kupila) dobijem fraze svaki put  problem je sto danasnje perilice peru sa puno manje vode pa ne isperu tu masnocu do kraja pa se to nakupi u cijevima. s vremenom se to usmrdi zbog bakterija pa ti i roba smrdi, podebljas dozu omeksivaca i tako zacaraon krug. Ne to raditi

CrazyPuppet
    13. Ožujak 2016. 10:51

Aurelija, potpisujem ovo za pranje s octom. Nema mirisa, robica je premekana a i za perilicu je super. Ajd stavi recept za taj domaci prašak za pranje, bas me zanima. Mene i inace svi ti industrijski mirisi iritiraju i peckaju za nos, poludila bih kad bi mi mama nesto oprala, ona isto sve zalijeva s tim omekšivačem. Za prvog sam imala chicco baby omekšivač i dobio je osip, od tada samo ocat+etericno. A opet samo s praškom prat uništi se robica. 
    Prijavljujem išijas, opet me valjda maternica stisla na živac, lijeva noga malo klipsa. Kod nas burrrrraaaa, ajd bar se roba brzo suši. 
    Zumbul, sve najbolje za rođendan! Živila!
    Elena, dobro dosla! Meni su ok ginekolozi stare garde, znaju oni znanje, više će taj ispod prsta vidit nego netko na Uzv... slobodno ti pomalo spremaj stvari za bebicu. Pred kraj ti se nista nece dat
    Puse vam šaljem, ugodan vam ostatak vikenda! Ja bih trebala radit ali mi se neeedaaa ;-)

Cro262
    13. Ožujak 2016. 11:15

Zumbul, sretan rodendan sa malim zakašnjenjem! Vidim da si dobila sve korisne poklone, najs, najs!

LenaElena, mi smo sve dosta rano pripremili i sad kako sam na mirovanju sam happy kaj mi je sve više manje sredeno i oprano. Meni je termin 04.06. I isto sam tako planirala sve ću ja to u travnju kad budem doma, ali očito da neću...

Peppe, ja sam svu robicu prala sa tekućim dreftom s kojim i inače perem našu robu, ali s stavila nešto manje praska i kupila sam teta Violeta baby omeksivac i njega stavila po pola čepa na punu mašinu. Sve lijepo mirisi, a da li će mala imati problema sa osipom ne znam...nadam se da neće.

Dunyasha
    13. Ožujak 2016. 11:33

Bik zenske!!
    Kako prolazi vikend?
    Vidim pisete o pranju robice deterdentima.
    Ja planiram sve oprati s Nilom, nju i inace koristim za nasu odjecu pa necu mijenjati. 
    Prvo ce pranje ici na 40+ peglanje a za dalje cemo vidjeti.
    Omeksivac ne namjeravam koristiti, pa te Aurelija molim da mi napises koliko octa i et.ulja stavis za jedno pranje. To s etericnim uljem mi se jako svida. Malo octa i lavande ili tako nekog ulja!
    Ja nista jos nisam oprala niti pocela spremati torbu, pa imam jos 12 tjedana do poroda, stignem. 
    Zumbul, sretan ti rodendan!! Neka si ga lijepo provela sa svojima.
    Mi se dns selimo mojoj mami, drzite fige da u srijedu (kako je najavljeno) pocnu konacno radovi u stanu, da se to pokrene.. Ne mogu docekati vise..
    Uzivajte curke u vikendu!!

mare1989
    13. Ožujak 2016. 13:10

Dobar dan cure
    Kako ste danas?
    Evo kod mene vani vjetar puse uzas
    Sto se tice robice za bebaca nesto je mama vec kupila ono najnuznije,a nesto ce sveki kad saznamo spol
    Sad cu pomalo pocet kupovat najskuplje stvari,a pred kraj sitnice

Abies
    13. Ožujak 2016. 13:38

Meni su super oni bodici na preklop- ne provlaci se glava niti dize guza lijevo desno da ih obuces. Majice su mi bile promaseni poklon dok god je pelena bila. A i bebice su jako ciste pa ni nije potrebno puno robice. Plus brzo prerastu 56.
    Libero pelenice su mi bile ok jer ima kao gumicu na ledjima.

Bruna257
    13. Ožujak 2016. 14:14

Zumbul- skoro zaboravih - SRETAN TI RODENDAN :) uzivaj u vikendu ;)

Mm i ja pripremili rucak, mama i sestra pomogle malo(to nam je gust nedjeljom,svaki da neki svoj touch rucku ;) )... Ja jos ispekla bakine ruzice(slatko dizano tijesto premazano maslacem sa malo secera,zarolano,narezano na 2cm debljine,a kad je peceno zalije se mlijekom sa vanila stapicem),koje moji obozavaju...
    Sada odmor...:)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    13. Ožujak 2016. 14:46

Zumbul, sretan rođendan

LenaElenaJelena
    13. Ožujak 2016. 14:55

Cure hvala na odgovorima  :) btw 

Cro262 - i meni je termin pocetkom 6 mj.. do 6.6 

ja imam izajalicu jer mali nije nikako mogao sam navuc pa mi je puno pomogla,neznam kako kome ocito meni je super bila :D

03.10.2011 David
    25.03.2013 👼
    10.07.2015 👼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.