Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    13. Ožujak 2016. 05:36

oooo klub nespavalica.......pa popunile bi ga začas:-)

Mama3put
    13. Ožujak 2016. 06:22

jutro
    Evo ja pijem kavu

iva1989lea
    13. Ožujak 2016. 07:31

Jutro :) evo i mene ispratila muža radit i na WC....već me strah što će bit za par tjedana...još srećom spavam al se vrtim dok se namjestimo...al zato ujutro teško  docekamo jutro u krevetu iza 7 sati...u nas vani bura dere ko luda...

Zumbul
    13. Ožujak 2016. 08:06

Jutro 😊
    Pije se kava vidim 😊, i ja , budna od 7 sati...
    I noca se probudila oko pola 4 i gledala tv do 4 😂 

Jucer sam se bas umorila.a nisam nista posebno radila...

Rockas je prosao oke 😊
    Nisam nikiga zvala , her nas iovako ima puno... 

Dobila sam set bešteka, kovceg sa nozevima i sjekiricom za muza, ovaj za meso 😂 

Orhideju, veliku teglu ljubicastih kala 😊 prekrasne su ... 
    Parna postaja od muza, sutra ju moram isprobati da vidim radi li... i prouciti kako se koristi posto nikad nisam to imala niti korostila...

Svekrpa dala eurice... i jos neke sitnice... uglavnom sam zadovoljna...

Sutra pocinjemo krecit sobu za Luku, pa kad se okreci u Ikeu po kinderbet , prematalicu i ormar neki ... i tako 😀😊

Abies
    13. Ožujak 2016. 08:28

Zumbul tebe sam preskocila nocas, moram salic pisat. 
    Sretan rodjendan!

PeppePula
    13. Ožujak 2016. 09:00

Jutro...

evo danas sam se super naspavala do 8 :) To mi je klasika...

Sandrich super za vjezbanje, ja takodjer vjezbam i puno se bolje osjecam... Na youtube nadjem trudnicke vjezbe i imam dvd iz dm-a sa trudnickim vjezbama... a sto se tice priprema... sve to pomalo stignes... oces od nekoga nesto dobiti? Meni je sogorica rekla da ce mi dati neke stvari za bebu pa sad cekam prvo da vidim sto ce to biti i tek onda cu krenuti u nabavku, a kolica cu uzeti tek u 5. mjesecu... tada cu biti kraj 7. pocetak 8. mjeseca trudnoce...po meni to nije kasno...Uzela sam od neke cure polovne bodice, cjela vreca za 200kn :) makar za presvuci i to...

Zumbul, sretan rodjendan :)

Htjela sam pitati vas koje ste vec pocele prati robicu, sa cime je perete? Imate onaj deterdzent za bebe, ili stavite manje obicnog? Ili radite nesto svoje? Meni se jos najbolje cini nabaviti onaj eko iz bio&bio pa sa tim ali isto u manjoj kolicini...dali treba omeksivac? ( onaj za bebe )

Peppe

Zumbul
    13. Ožujak 2016. 09:05

Hvala hvala 😀😊

Ima persil tekuci deterdent za pranje bebine robice, i oma cini mi se silanov omeksivac bijeli...

To koristi sogorica i nikad nije imala problema sa osipima ili necime...

Stavi se malo omeksivaca i etoga 😀😊

Ja patim na to da mi roba mirisi poslje pranja, susenja... kad god idem u ducan kupim i omeksivac 😂 jer ja ne stavim 1 cep ko vecina sto radi, ja stavim do vrha u onu ladicu di ide omeksivac 😀😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.