Meni se sviđa kod peg perego što ima neki dodatak za kupit, auto kit ili tako nešto, s kojim možeš košaru prikopčat u autu i vozit bebu u tome umjesto u sjedalici. To je atestirano i super je ako netko misli s malom bebom putovat negdje dalje. Inače ne vidim razloga zašto se ne bi beba vozila u sportskom dijelu ako je skroz ravan, sve je to marketing, uskoro će bit 7u1 samo da se proda!
Jok, pitala ja za Cosi muru, oni imaju košaru koja se da povezati sa pojasom i smiješ voziti bebu u autu u košari, ali naravno vani, ne kod nas. Kod nas zakon kaže samo AS...
Jutro zenice 😊
Samo krarko da se javim.. ovih sam dana sva u nekoj guzvi ...pa vas nisam stigla ni citat iskreno, procitam sve detaljno sutra ....
Sad idemo u ducan u nabavku nekih kolaca za goste.. nisam za stajanje i pecenje istih... neda mi se ...
I idem po parnu postaju 😊😀
Jucer smo mama i ja slagale stvari koje sam kupila od 10 mjeseca pa do sada za stan.. i skoro sve pa imam.. jos samo sitnice...
U utorak sogoru i sogorici dolazi kuhinja weeeee, znaci do keaja iduceg tjedna se tooooploo nadam da ce se odvojit gore...
Jucer sam si pojela jedan cupavac 😂 cisto da vidim koliko ce mi skocit secer nakon 1 h od jela... i secer mi je bio 7... a sat vremena nakon jela mora bit manji od 10..tako da mislim da je to oke...
A poslje rucka mi je bio 5.4..sto je isto oke
Nekako si mislim da mi je utjecala cokolada dan prije oggt a , pa cu vidjet da ponovim oggt, ili da me posalje gin.u petrovu na vadenje svako 3 h... bila bi iskreno mirnija...
Inace se sve pridrzavam ishrane... i to strogo.. i mogu rec da nije tesko..samo se treba naviknuti...
Sinoc me mama zeza da kakvu tortu ocu da mi napravi 😂 haha ja reko pa sta ce mi kad ju nesmijem jest.. samo cu kulit neke kolace za njih, i baku i didu, i moje doma..jer nisam nikoga zvala sem mojih roditelja i baka i dida...
Nije 23 godine vise za proslavu hahahaha.
Eto zene moje, uzivajte mi u vikendu sa svojima i pisem opet sutra/prekosutra 😘😘😘😘😘😘😘
Sad mi je došlo u glavu da sutra ulazim u zadnje tromjesečje :o
Brzo mi je nekak došlo. Dragi predviđa da ću rodit 2 tjedna ranije. Čak i datum ima. Prema njegovom je to onda još 2 i pol mjeseca.
A imam osjećaj ko da je bilo jučer kad sam napokon dočekala vidjet blijedu rozu crticu na testu i brojala sate do prvog pregleda.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Treće tromjesečje?!? Bravo!! Obrojavanje počinje meni se to čini tako daleeekoo
Zumbul sretan ti rođendan!! Lijepo ga proslavi s dragim ti ljudima
bokic cure,trebam savjet,trenutno smo 28/29 tt i dr je bebu mjerio drugacije na neki starinski nacin.. pa ako mi moze netko odgonetnuti…
28 cm od pupka do pubicne kosti? dal je to ok? nije bas bio zainteresiran za razg. pa ni nije objasnio nalaz.. hvala svimaa na odg.
03.10.2011 David
25.03.2013 👼
10.07.2015 👼
Evo me u prolazu :>
Šparoge još nisu počele :( morat ću se strpit sve nešto sitno
Počela sam čitati "vaše dijete od začeća do 3. godine" od dr. T. Berry Brazelton i knjiga je jako temeljita i svaka stranica je puna informacija... Zaljubit ću se u ovakve knjige, do sada sam se samo oslanjala na internet i "temeljito" browsanje (pfft glupača ) Lik piše o svakom mjesecu u djetetovom životu i kako djeca vide svijet za razliku od nas i pomaže shvatiti svaku situaciju.
Čvrsto odlučila početi trenirati, danas napravila prvi trening. Čak sam se usudila dizati lagane utege i napraviti 5 sklekova (od ovih težih stvari) i osjećam se puno bolje. Nema do vježbanja... Falilo mi je, bila zalegla ko krava Valja neću sutra zaleć od bolova hahah
Lena ja ti neznam, al znam da bi doktor morao objasniti ukoliko ga pitaš? Pa zar im to nije posao
Cure ja još nisam počela s nikakvim pripremama, jeli pretjerujem s čekanjem? Kad je najbolje vrijeme za shopping i pripreme?
Evo ja opet uzivam u carima trudnoce😆 ludilo je ovako ko kreten bit budan,pokusavam zamislit sve koji su trenutno vanka jer je vikend i onda gledam sebe sa stomacinom kako tulumarim pred ugasenim tv-om i blejeci u fejs u objave od jucer i citajuci po netu nesto sto me uopce ne zanima...😀 ma bas mi je odlicno!
Danas sam oprala prvu turu odjece za bebaca-napokon😉 i pocela torbu pripremat laganini
Osjecam toliko nisko udarce danima i strasni su,najgore je kad sam negdje pa kad me zvekne mislim se hocu li se upiskit ili ce samo izletiti van a s obzirom da sam u 30 tjednu ovo je tek pocetak onoga sto ce uslijediti u slijedecih par tjedana... mislim tj. imam neki osjecaj da cu upoznat sina prije termina😊
Sad idem pokusat opet zaspat...
Sandrich najbolje vrijeme je ono vrijeme kad se majka odluci da je spremna a mene i sad i u prvoj T faza gnijezdenja drzi mjesecima a tek pred kraj kad podsvijest poruci da je to to krece ludilo u mojoj glavi i stanu...
Ja se od pocetka trudnoce polako pripremam svaki mjesec i mogu rec da je ostalo jos par stvarcica za kupiti i ubaciti u torbu za rodiliste i onda u miru cekam dan D (koji moze uvijek nastupit tjednima ranije)
A ti s obzirom da ti je to prvo dijete i trebas puuuuno toga mozes krenuti slobodno odmah,racunaj i na to da ces zadnjih mjesec dana bit slabo pokretna,vjerovatno natecena i zadihana nakon 20 minuta hodanja...
Trebale bi otvorit temu nespavalice druzenje. A mislila sam da ce ova trudnoca bit bolja. Zapravo i je. Proslu uopce nisam spavala.
LenaElenaJelena jel to stariji ginekolog? Nadam se da si dosad bila na uzv i ostalim pregledima. Pregled palpacijom (kod ovih starih doktora) vec me uvjerio vise puta u savrsenu tocnost. Ako si jako zabrinuta trazi drugo misljenje cim prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji