Pozdrav, evo ja odradila bris, pitam dr. za to mirovanje, kaže da malo legnem nakon posla, da se to malo opusti. Dakle ništa za sad striktno i strogo, al sa što manje napora. Kako mi ona nije djelovala ništa zabrinuto, neću se ni ja bezveze sekirat. U srijedu su nalazi, pa ćemo više znati. Upilala me bila s nekim pitanjima vezanim za moju struku (žena kuću adaptira) pa pola stvari nisam pitala, al uvijek ja nju mogu nazvat i pitat telefonom.
Bome Žabica, Baby nisam ni znala da ti hemoroidi mogu biti takav problem. Meni se znala javit proširena vena pa bi to malo krvarilo, al ništa tako strašno.
Jao kad spominjete pakiranje torbi, ja imam dojam ko da mi je taj porod još tamo negdje jaaaako daleko, ono.. za dvi godine :P
Baby, zapisala sam si za ulje i kupujem ga sljedeći tjedan ako krema do onda ne pomogne..
Podigla sam nalaze i sve je u redu, štapić gram pozitivan pa ću dobiti vaginalete.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Maja bilo bi to super izbacit te ljude ili ih bar izolirat.... Al kad god ispadne neki problem oko neceg,ta osoba je izvor svih nedaca.... A sogorica mi.... I kako je prezivjela karcinom stitnjace i transplantirala bubreg, svi joj sve oprastaju, a niko ne kuzi da ona sve redom iskoristava... I ljubomorna je na sve i sad ocekuje da cu ja zanemarit svoju trudnocu sa konplikacijama samo da njoj mogu udovoljavat u njezinim prohtjevima... Ma komplicirana stvar,al me bas izbaci iz takta.... Da bisam u ovom stanju,rijesila bi to na neki nacin.... Samo sutim radi mm..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hej curice, letimično sam vas proletila, ne stignem više
Crazy uh koja cifra za auto no dobro sve zlo bilo u tome. Sretno s nalazima brisa.
Zabice žao mi je što se toliko mučiš, poslušaj Baby možda pomogne
Vjeverice HDZ ahahhahahahaha!zakon
btw. meni su tek sad počele krvge kad je guza gore
ajme pišem ovaj post sat vrimena.....
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Moj se rano počeo guziti, pravi mamin sin - nemojte me krivo shvatiti, ja nisam takva ali me u tom dijelu ima
baš slatko
jedva čekam svog malog gimnastičara da počne izvoditi salta, zvijezde i premete
Danas je tako neki kenjkav dan... Ništa mi se ne da... Jedva čekam ići malo na more pred Uskrs uživati u ljepšem vremenu i šetnjama... i maminoj kuhinji
Moji žive na Krku pa idem malo "doma" Frendica s Lošinja ide autom iz zg pa ću se njoj utrpati da ne moram voziti... Ičići, pa nisi daleko, gledamo se preko puta
Sortiraj odgovore
Najstariji