Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    11. Ožujak 2016. 18:32

Jesu to ti je tetra pelena samo u manjoj dimenziji ( 40*40) i obrubljena koncem u boji , i peru se na 95 stupnjeva

inaj
    11. Ožujak 2016. 18:44

Aurelija ovako piše na poleđini:-)

CrazyPuppet
    11. Ožujak 2016. 20:19

Inaj zakon su te krpice, imam ih dosta al mislim da ću ih još uzet. Bila u dm-a danas pa nisam skužila :/ 
    Baby mene jedino ici kod zubara boli više od poroda 

vjeverica8
    11. Ožujak 2016. 21:14

Hvala za info. Ja sam gledala PP Book cross... Kumovi nam nude njihovu autosjedalicu od PP pa ću s njom u dućan vidjeti je li pase na sportski dio pa ako odgovara kupit ću samo sportski dio, isto je na akciji sad 

sarlina
    11. Ožujak 2016. 22:13

Večer koke :)
    Dok sve pročitam auuuu...
    Dunya super  izvještaj.....ja se još nisam pomakla što se tiče tečaja jer je to ovje samo pro forme bojim se...ionako planiram roditi u NG pa pitaj B kako je tamo, morati ću nekoga uhvatiti i pitati....
    Iva...pa nakon OGTTa ne znam što može biri drugo nego dogovor za GUK profil, a to ti je vašenje krvi na tašte i 2 h nakon svakog obroka...ništa strašno...
    Vidim djeca vam gimnastičari :) 
    Moja Mia još uvijek nježnica...ali sve više komunicira sa tatom...on ima protokol kad dođe s posla, prvo popriča s njom, poljubi stomak, stavi uho na stomak i čeka - i svaki put 2x paf paf...javi mu se...onda on sretan može dalje..
    Ja mučim muku sa žuči izgleda jer sam noćas od 23 do 3 ujutro imala bolove u želucu i ispod desnog rebrenog luka-da sam sve zvijezde vidjela..pa danas na dijetalnoj klopi, a ne smijem se pipnuti na ta mjesta ...povraćala samo žuč noćas, užas sam umorna od toga...
    Sanjarka...jel nova kolegica odustala od posla hahhaha..ne spominješ ju više?

Aurelija
    11. Ožujak 2016. 22:43

Inaj, hvala! Koliko toga bi trebalo otprilike, nemam pojma? To je na bodove popust ili?

Joj curke, same neke tegobe vidim, Sarlina žuč, Bruna nesanica, Zabica hemeroídi, zaboravih tko se na žgaravicu žalio... Jel ima netko da se super osjeća i nema nekih problema, bas me zanima??? 

Laku noć!

MalaKoza
    11. Ožujak 2016. 22:56

Sportski dio na kolicima je onaj koji beba koristi nakon košare. Znači onaj u koji se može posjesti.  Mi imamo PP book sportivo i super su nam. Do sad smo ih isprobavali bez prave bebe, ali ide po svim terenima. Jesu skupa, ali bit će i za druge bebe ;)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.