Dali je netko od vas koristio Dalacin kremu? Koliko citam nije preporucljivo ju uzimati u prvom tromjesecju, i pisu zene da ima dosta nuspojava, neznam zkj ju daju trudnicama
Inaj za sto se koristi krema?
Vjeverica, di si ti na Krku? Meni predivno u Icicima, doduse, mi imamo kucu vise u Ucki, prema Veprincu, na pregledu... Sad me nije bilo tamo od 11mj, ali mm zna otic, sad teta tamo zivi jer je bila slomila obje ruke pa je na op bila u Lovranu i tamo isla na terapije... A i starija je pa joj godi morski zrak.. A nama super da kuca ne zjapi prazna..
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Curke u dmu od lole krpice za pranje i brisanje lica i tijela 35 kn je paket od 6 komada i trenutno je akcija 1+1 gratis djeluju mi kao tetre manjih dimenzija
super, tamo je baš lijepo gdje imate kuću, a i na Učku se lijepo popesti
Moji su u Njivicama
Cao curke...ja cijeli dan aktivna radim generalku doma haha pa vas nisam čitala baš...i čekala sam da se slegnu rezultati ogtt-a...u utorak sam naručena u trudnicku ambulantu u St u 12 h...valjda ću znat nac di je to...kakav je to uopće pregled Jel zna tko?
Inaj mozes u inbox?
Crazzy ja sam mislila da porod boli. A onda su dosli hemici. 😢😢
Guglala guglala, samo svinjsku mast spominjali koju nemam i malo sam gadna, osjecala bi se kao da sam cvarak zgurala u guzicu 😱 pilex je abrnormalno skup i ne ide uz dojenje i trudnocu.
Poslala muza u apoteku, trazio je ono sto sigurno pomaze. Donio ulje, ima cak i spricu za unutarnje, mislim da sam se dva puta naspricala i da je bol prosla, jos sam dva-tri dana spricala da se povuku. I evo do sad nedavno nisam ni mislila da ce doci. Proslo me nakon prvog spricanja jer sam odmah reagirala. S tim da jedem fkt okej, ne zivim na salami itd. Niti na cevapima, ni na slavonskoj. Da ne bi netko mislio koliko ih spominjem da samo to jedem 😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
evo slikice krpica, kad sam uzimala nisam gledala dimenziju tak da mislim da ce mi dobro poslužiti, velike su dosta....
i da neznam do kad traje akcija valjda do kraja mjeseca
Sortiraj odgovore
Najstariji