Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    11. Ožujak 2016. 09:37

Bruna sve ce to proci,to su ludi hormoni kojima nekad mala sitnica treba da se rasplaces.Znam iz iskustva bilo je dana kad sam bila sva vesela,sve super,a bilo je dana kad netko samo nesto rekne i ja sam plakala jer me povrijedilo.Al to bice u nama nas tjera da idemo naprijed,da sve zaboravimo,da imamo veliki razlog za srecu

vjeverica8
    11. Ožujak 2016. 09:48

Tynchy zašto si izabrala Merkur, zbog blizine, nove opreme ili?

Cro262
    11. Ožujak 2016. 09:54

Abies, a jesu ti možda rekli di to treba potpisivati da ti uzmu dijete? Jer Maja i Dunya su bile na tečajevima u bolnicama pa im to koliko se sjećam nisu rekli, frendica kaj je rodila prije god dana u Petrovoj nije morala ništa potpisivati...pa di onda treba? Mislim nisu to jedina rodilišta, ali onda neka ne daju tako info na tecaju kao da je to svugdje normalno. 

Žabice, kaj se tiče hormona, srećom ih nisam imala u t ali magnezij ti je definitivno riješenje za odlazak na WC  lijepo dva sumeca na dan, ja pijem ove od 400mg i problem riješen. A žgaravica... E tu nisam našla riješenje...

Abies
    11. Ožujak 2016. 09:58

Merkur - cure koje su tamo rodile jako lijepe rijeci imaju. 
    Zatvor - odite ginek ili opca praksa. U prvoj me izludilo. Sljive donat ovo ono. Kazem staroj ginicki. "Zlato mozes ti sve probat, kupi si ovaj sirup i za 5 dana milina" tako je i bilo. A da ne pricam da sam pozeljela klistir 100puta. Oko tog rade famu da je klistir i brijanje grozno, ma uopce nije. 
    Sirup nije portalak nesto slicno se zvao. Zelena boca

Dunyasha
    11. Ožujak 2016. 10:05

Nama niti jednom rjecju nisu rekli da moramo potpisati ista ako hocemo da uzmu bebu. Moja frendica tamo rodila i 2013. i uzeli su joj kcer jer ih je zamolila, vrtilo joj se od epiduralne.. Sta im treba da uzme bebu pa da joj se zavrti i pljusne? Uzas... Nista nije potpisivala.. Dns cu zvati ovu frendicu sto je rodila prije 3 tjedna tamo pa cu imati najnovije info..

Abies
    11. Ožujak 2016. 10:13

Briga me potpisivla neki papir svakih 5 min. Samo da bude sve ok. 
    Ako je tako, a sumljam, prije za ad mlijeko dohranu -ima logike, sto je mislim bruna pisala, da ne trazim). Velim ovo jucer je ????? Prije par god mi je predavanje bilo kao dunyashino. Hrpa slika crtanja sudjelovanjd u vjeznama disanja. Ljudi iz udruga. Tad mi je baby handlig bio nesto strano. Sad mi je zao da nisam bila hrabrija ga provodit sa sinom. I nitko nece reci da vec sada pocnete rucnikom njezno trljati bradavice jer prva 2tj dojenje boli. Nama je to jedna primalja rekla u vinogradskoj.
    Curicax3 nista ne pricas gdje si radjala?!

zabica25
    11. Ožujak 2016. 10:25

Cro, Mg pijem svaki dan..375 g iako mi je ginek rekla do 300...

Abies, ja sam kao klinka išla na klistir jer nisam na wc mogla 11 dana i nije ništa strašno. Sjećam se cijevi i poslije si ko nov...sirup je bio za probavu ili protiv hemića?

Konačno sam uspjela na wc iako me sad sve peče i boli pa mirujem. Bar sam nešto uspjela, a hemići će se valjda uskoro povući jer su neugodni za poludit!

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.