http://www.roda.hr/portal/trudnoca/zdravlje-trudnica/problemi-s-probavom-u-trudnoci.html
Za probleme s probavom i žgaravicom
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sa hemicima ne znam sto su (srecom). Jedino znam po citanju da preporuce propolis i kreme na njegovoj bazi.
Cure probajte za probavu kompot od sljiva :) dok sam imala problema kupovala sam neki u staklenci (zaboravila sam proizvodaca) u konzumu bio je jako dobar. A od kad uzimam magenzi direkt uopce nemam vise problema.
Dobar dan zenske 😊
Žabica vec sam ti pisala, hemoex ulje u ljekarni, odi si po to, sigurno prolazi. I curi na zimskim bebama sam isto preporucila, proslo ju je. Hemići u trudnoci i nakon nje nisu toliko uzrokovani prehranom koliko pritiskom na debelo crijevo.
Ja u prvoj t nisam imala, imala poslije poroda nakon cca mjesec dana, toliko me bolio da sam plakala od nemogucnosti hodanja, sjedenja, lezanja. Nista nisam mogla. Obavezno se oprati nakon nuzde, wc papir zaboravi na neko vrijeme. I naspricaj si sa tim uljem. Sigurno prolazi.
Kisa, kisa, kisa. Ne volim kisu. Muz u nekim ludim smjenama.
Citam, lijepo da ste sve super.
Dunya tocno te mogu zamisliti kako pises sve, ostale te cudno gledaju 😂😂
Ja se nadam da ce nam svima porodi i bolnice ostati u lijepom sjecanju. Ili kuca u slucaju Betty 😆
Jeste spakirale torbe??
Proljetnice kao na traci, svaki dan po jedna-dvije 😊
Jos malo pa i kod nas krece urnebes 😅
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji