Jutro cure
Ja kad sam rodila i prvo i drugo dijete uzeli su mi po noci,ja sam pitala zasto uzimaju rekli su draga mama naspavaj se nocas,treba ti sna,iscrpio te porod i bili su u pravo trebalo mi je sna
Sjecam se kad se sin rodio odveli ga na kupanje i sredivanje u sobi sam ga cula koliko se derao,uvijek su ga prvog okupali i trceci donosili meni. Pravi drekavac je bio
Malamimi da tak je luda jucer rekla. Ako zelis sat dva da ti odnesu bebu potpisi. Pa npr isti dan oces opet da ju odnesu potpisi. Meni to zvuci blesavo. Golmilanje papirologije.
U potpunosti te razumijem nakon poroda da si htjela da odnesu malecku. Zvuci nekome ruzno, al nije.
Sto se tice carskog i bebe. Na operaciji sam ga vidjela mozda ukupno 10sek i jedna pusa. Koza na kozu - nepoznato. Mm ga duze gledao nego ja. Oprali ga tamo. Nakon par sati donjeli mi ga na inenzivnu jako kratko. Ali noge oduzete i glup zastrasujuc osjecaj. Ujutro u 5 donijeli opet. Ja se ne mogu pomaknuti kako treba.... tako da prvih 24h nije lose sto odnesu bebe
moj je isto drečao, velika beba i gladan, a ja dvi kapi mlijeka imala, i onda mu je sestra jednom dala malo AD mlijeka, i odmah se smirio i zaspao. I kad ga sljedeći put nisam mogla smirit pitam ja da mu daju malo AD isto me tražila da potpišem, pa nisam htjela nego sam se dalje glupača mučila. Nitko mi nije ponudio da ga odnesu, a ja nisam ni tražila. Najbolje su se odmorile one mame kojima su djeca bila na "sunčanju" zbog žutice :) U Zadru isto sve vole pokazat i prematanje i sve, pitaju jel krenulo dojenje, ako treba pomoć oko toga, nitko ti ne navlači cicu na silu...
Dunya, ajme HDZ...
S jedne strane mi je drago da sam pri dnu liste za roditi, imat ću iz prve ruke info gdje je najbolji tretman Za sad stvarno SD zvuči kao najbolja opcija u zg... Je li tko planira roditi u Merkuru?
Jutro djevojke!
Dunya, bas mi je drago za SD! Uvije te sestre umire mame kada pricaju o djecici. Spomenula sam vam da sam se ja morala 4 puta suzdrzavati da se ne rasplacem za vrijeme tog predavanja u VG zbog - ganuća! wtf
Abies, tvoje predavanje je bogme bilo neobicno. Vaginalni porod moze nakon carskog, pogotovo sto je proslo par godina izmedju... Budes vidjela jos sve na vrijeme.
Znaci i vas su klinci poceli neugodno mlatarati. Pa sta je s tom djecom!
Zabice, sto se tice hemica. Ako ti je koji izasao van, najbrzi oporavak ti je da ga njezno vratis unutra, i to ponovis svaki puta kada osjetis da je opet izasao.
Ja mislila da ce danas nastaviti sunce, i da cu moc do jaruna jer jucer nisam stigla. I sad vidim opet kisa. Pa jooooj!
Hahaha HDZ-ovac... Strasno :D
Dunya da neka depra... Ono svaki dan neki sitni zanemarivi problemcic... I onda se tih problemcica nakupi malo vise, pa tome pridodas hormone.... Pa ti dode rodakinja koja to svojim prohtjevima/zahtjevima/razmaznim
karakterom/gluuuuupim idejama sve zacini,jer ona je ko fol najpametnija,al voli iskoristavat, opere te sve to i polovicu dana places ko kisna godina jer te to normalno pogodilo... Pa se saberes,pa vidis busu koja se mice i shvatis da za par mj dolazi novo bice u tvoj zivot za koji si odgovoran,a vec sada ga volis vise nego vlastiti zivot-pa te onda jos i to opere pa jos places.... Ispadne da ni taj jedan suncan dan od 10kisnih nije bio bas nesto...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bruna, da ti znas kako sam ja isfiltrirala ljude koje viđam u trudnoci.
Znaci tko god me nervira - iz bilo kojeg (ne)objasnjivog razloga, ja kao nikako naci vremena za kavu i dogovor. I onda je mir. Kada se ipak natjeram vidjet se s njima, uvijek nakon toga si mislim sto meni ovo treba, i opet si uzmem pauzu bar mjesec dana. One koje bas ne mogu izbjeci skroz, smanjim na minimum ili prilagodim neku aktivnost da nismo orijentirani samo jedno na drugo, vec imamo distrakciju. Sta reci, trudnoca mi prolazi uglavnom vrlo mirno i spokojno.
Majo, vraćam ga ja ali čim sjednem, on opet izađe...a sad sam puna malih kuglica, stavila sam krumpir, led..vidjet ću hoće li se povući...već me tak boli glava...na wcu nisam bila od nedjelje.
Morat ću na klistiranje ili kaj jer tak dalje ne mogu
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji