Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    10. Ožujak 2016. 17:57

Cure drage, Hermandibald me danas rasteze na sve strane  
    S organima mi igra tetris, a nogama mjeri udaljenost između rebara. Ne znam koji mu je vrag, ali ovo je prvi dan da mi to mrdanje uopce nije slatko. Ne znam na sta ce liciti sljedeca dva mjeseca ako zadrzi ovaj tempo, a jos ojaca barem dvije kile. 

Inace, muzjak me obavijestio da se dosjetio poklona za moj rockas sljedeci tjedan -  ime malca. 
    Tako da smo na radnom imenu jos samo tjedan dana. 

Mare, konacno pregled! Bravo bravo. Posteljica se mozda jos i digne. Koliko si tjedana sad?

mare1989
    10. Ožujak 2016. 18:01

Majadila tocno 16 tjedana,bit ce u redu

Majadila
    10. Ožujak 2016. 18:04

Ma onda ne sumnjam da ce se podici. Samo pomalo sada  dalje. :)

mare1989
    10. Ožujak 2016. 18:06

Bas su mi naglasili da ne dizem sina,da 4tj probam se vise cuvat.Doktorica je bila vrhunska

CrazyPuppet
    10. Ožujak 2016. 18:18

Ej cure, ja malo legla, osjecam neko stezanje dolje a i stisnulo mi živac pa mi lijeva noga neka čudna bolna. Mali jos na zadak pa me lupa nogicama dolje baš mi slatko :-) 
    Mare jos je rano, dignut ce se to. 
    Maja limač će bit sportaš na mamu ;-)

inaj
    10. Ožujak 2016. 18:54

Mare bravo za pregled i bebicu:-)

Abies
    10. Ožujak 2016. 19:18

posteljica raste i nadajmo se da će prema gore.
    Bila ja danas na prvom dijelu tečaja i vidjet ću hoću li na drugi dio. pitala ono 7 ili 8 mj. najbolje da je beba do 36tt još bolje 37. pa dobro to je jasno kao dan. objasnila je da beba - nedonošće u 8mj ima bolju mogućnost sisanja nego iz 7mj. i to je logično. i da se za tu djecu treba izdajati i da su u inkubatoru. ma da, to nitko nije imao pojma ???  onda neka ženica pita ima gestacijski dijabetes i pije terapiju za štitnjaču. kako je informirana da neće smjeti dojiti. patronažnin odg: bebu testiraju u bolnici na hormone štitnjače. (?) žena pita za sebe i svoju štitnjaču. iz drugog dijela se razaznalo da smije dojiti (ako doktor ne kaže drugačije). još sam pitala carski pa vaginalni porod. ma nula. bila na carskom i opet ćeš i gotova priča. dalje mi je bilo žao trošit glasnice.

ipak nešto sam naučila - neke mame će moći potvrditi ili opovrgnuti ovo. Sveti duh ima pupak vezanje gumbić, a sve ostale bolnice štapić. i na sd ako želiš da ti uzmu bebu da se odmoriš moraš to i potpisati.

kad sam prije bila druga patronažna je bila. davila je o prehrani i steviji. ali objasnila sa slikama anatomije porod. njegu bebe. koristila najprirodnije "preparate". imali smo na kraju predavanje s likom o prirodnom roditeljstvu. i posebno iz udruge o baby handlingu korak po korak. ok prva trudnoća i sve ti je wow. al što smo pitali to je odgovorila. svi smo disali s njom. zašto žmiriti u izgonu...sve do detalja.

Abies
    10. Ožujak 2016. 19:19

prva rečenica je za mare!

miska
    10. Ožujak 2016. 20:05

Vecer, ja sam danas ukomirana cijeli dan, nocas sam presjedila u krevetu od silne zgaravice. Zaspala tek pred jutro i evo opet osjetim da se dize iako sam namjerno jela u 6 zadnji obrok 

Ovo moje cudo mlatara cijeli dan, nikad nije bila tako aktivna kao danas, bas mi je vec i dosta,vrijeme joj je da spava malo! 

Jucer sam konacno bila po peglu i mogu rec da je super i sad jedva cekam krenut peglat nesto konkretnije (novo je pa je fora haha)

Super za sve preglede koje smo obavile ovaj tjedan, glavno da je sve u redu a sad tko mora malo vise ili manje mirovat nije ni vazno dok su bebice dobro 

Bruna257
    10. Ožujak 2016. 20:28

Cure da vam se malo izjadam... Danas sam popodne bas depresivna... Izgleda to od ovog nespavanja, pa hormoni, pa postupci nekih ljudi u familiji koji su me vas pogodili.... I onda me ulovi ona- mene niko ne razumije.... Jedino sto me bas uceseljava je ova moja suncica mala kad me lupka, bas volim taj osjecaj, daje mi snage da izdrzim sve ovo lose sto se tu i tamo desi... Dobro sam se isplakala, pa zaspala popodne i sad mi mrvicu bolje... Sad pricam sa bebom,ona lupka i okrece se,pa bar na kratko sve drugo nestaje... 
    Evo,morala sam se nekome izjadat...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.