Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    10. Ožujak 2016. 14:26

ejic, hvala na savjetu...probat ću :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Pixii
    10. Ožujak 2016. 14:31

Mare sva sreca da si promijenila gin, sad lijepo odmaraj. Bitno da je sve super s bebicom :)

mare1989
    10. Ožujak 2016. 14:35

pixii eto kad ce sreca sad sam mirnija kad znam da bebac u redu,da se lijepo razvija

ejic
    10. Ožujak 2016. 14:39

Curica, to mi je sad prvi put tako napravi s razmakom od 6 tjedana, ali zato sam do 13.tt bila 4x na pregledu i svakiput je radio uzv. Reko mi je da sad u drugom tomjesecju ne treba tako cesto, ali mislim da cu mu sljedeci tjedan ipak reci neka mi sljedeci termin ne radi s vise od 4 tjedna razmaka i ako ce trebati, posebno cu platiti taj pregled, ali je sve ostalo mi je predugo za cekati. Posebno jer znam da se sad na pocetku jos beba nece redovito javljati, onda pa mi je to samo nepotrebni stres kad brinem jel sve ok...

Zabice, nema na cemu! Nadam se da ce pomoci

inaj
    10. Ožujak 2016. 14:48

http://www.danibeba.com/ZG15/index.php?section=izlagaci

nasla sam link sa proslogodisnjeg sajma koji su bili izlagači, vidim da ima nekih nosiljki, one bočice tomee, butik mali anđeo je bio, flafi pp, bamboolik.....nije loš popis tko zna tko će od njih biti i ove godine....

CrazyPuppet
    10. Ožujak 2016. 14:58

Mare super za bebicu, jel to placenta previa?

mare1989
    10. Ožujak 2016. 15:04

crazyPuppet da placenta previa,ona kaze sad je posteljica jako nisko,kod usca.Moram sa 20tj opet na uzv,al kaze trece je dijete,ja sam zdrava,i da ce to biti sve na svom mjestu

Aurelija
    10. Ožujak 2016. 15:15

Mare super beba raste i eto da nisi isla na pregled, pojma ne bi imala o posteljici, cerviksu itd.. i dalje ne vjerujem kakav to moras bit ginekolog da ne naručiš trudnicu do drugog tromjesečja!!!! uff odmah se naljutim na takve! U kojem si ti sad tjednu? Stavi ticker 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.