Pozdrav, po meni ovo za 7/8mj. nema smisla, možda je to neka zastarjela informacija... Mislim da svaki dan duže u maternici puno znači, a kamoli cijeli mjesec... Ty, žao mi je za brata :(
Mare, baš mi je žao zbog pljačke. Probajte za par dana u oglasnicima potražiti svoje alate - vidjeti jel tko prodaje, pa se raspitat da di je taj koji prodaje (netko blizu vas) koliko su stari ti strojevi... pa doći po njih kao kupac s policijom :) Ti se sad samo usredotoči na to da ćeš danas vidjet svoju bebicu!
Inaj, ako ne može nitko tebi blizak s tobom na porod, angažiraj si doulu. Da muž nejde sa mnom, sigurno bih doulu uzela. Puno znači imati nekoga uz sebe, pogotovo kad ti je prvi porod. Meni je porod tolko brzo išao da se nismo ni snašli, muž je ušao u rađaonu 10min prije nego je malac izašao. Srećom imala sam dobru babicu koja mi je dodala i vode malo (iako je nisam ni tražila), rekla da se okrenem na bok da mi bude lakše (i bilo je puuuno lakše) i malo me umirila kod prodisavanja trudova...Do neba joj hvala, iako ne znam ni kako se zove... Muž isto nije znao bi li išao ili nebi, nije baš bio napet, ali mu je sad drago da je bio i opet hoće ići...
Maternica je najbolji inkubator. Al lijek za razvoj pluca mislim da se moze dati do 32 ili 34 tt. Iza tog pluca dobivaju sloj neceg sto pomaze siriti auveole pa lijek vise ne moze koristiti. Nisam med struke pa ne bih tvrdila. Tako nesto mi se vrti po mozdanim vijugama
CrazyPuppet u 13h sam narucena za uzv,jedva cekam
Zna li netko da li u Puli imal doula?
Jel koja zna koliko se placa doula.
Mare vifi na netu udruga doula....ima karta pa ti izbaci za regiju. I mene su prije desetak stranica tako uputile cure
Isto sam si narucila jedan paket Xkko tetra i jednu pelenicu pop v2 , sljedeci mjesec cu par milovia uzeti i jos koji paket xkko tetra, i mislim jos kupiti ikeine tetre koliko citam te dvije marke hvale
Te krpice smo mi vidjeli u rodinom ducanu ,koliko sam vidjela da su od bambusa pa mislim da cu ih tamo uzeti isto...
Zato sam i pitala za kaliko jer kaj budem s njih 40 za tu lovu si uzmem par paketa iz ikee....
Sve cekam taj sajam da najvise stvari tamo kupimo, neznam jel tko bio prosle godine pa kakvi popusti bi se mogli ocekivati...
Za flafi mislim da budu bili pa bi tamo uzela bambusice
Jel tko zna jel eko butik bude tamo....ja bi rado da oni imaju neke dobre popuste 😁
Abies, ova moja je 1500kn. Dobijem i racun i sve, lijepo crno na bijelo.
Platnene krpice za pranje sam ja narucila od Dolise sivalice. Cure koje rade pelenice cesto imaju i tou ponudi.
Mare, samo se nemoj sekirati! Misli na svoju djecicu, a pogotovo mrvicu koju ces danas gledati. Dezim fige.
Ja sam sinoc skuhala grah tako da sam danas oslobodjena kuhinje, al cu se baviti djecijom robicom. Slatke muke
Odoh sad s mojom princezom u setnju, fora mi sto me prijateljice ne pustaju da setamo same. Stalno me zivkaju da idu s nama...iako su jos kratko na porodiljnom...falit ce mi kad se vrate na posao...
Hvala Majadila. Da imam rezervni plan ako mm nece. Prvi je htio pa nije smio. Sad djeluje nezainteresirano. Ono vise iz ljubavi nego shvacanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji