MenI je mama napravila krpice za pranje od bambus i pamucnih tetri.
Izrezala ih fino na manje komade i porubila. Ispalo me jeftinije nego da sam kupovala gotove
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Cure, jel moguce da je to-to? Evo prije kojih sat svremena sam lijepo fino rucala i tek se sad smirio puls od povratka u firmu. Citam vas i osjetim dosta nisko u donjem djelu trbuha malo s lijeve strane ko neki sasvim lagani udarac iznutra. Samo jednom. A mislim da sam i prijasnje dane nesto takvo znala osjetiti ali sam to pripisivala crijevima. Sad sam skoro uvjerena da nisu crijeva jer je to onda neki drugi osjecaj.
Toliko sam nestrpljiva kad ce konacno poceti tamburati po trbuhu
Ejic moze biti. Sina jako rano osjetila (16,17) i posteljica bila straga. Sad sprijeda pa tek iza 20tt. I skroz drugacije.
Malamimi to se i ja spremam vakum vrecetinu izvuc. Odvojit do broja 68 i priredit. Plus plahte tetre i sto vec nadjem ;)
Ja sam isto sa prvom koristila baby love blaznice, ali sam ih jako puno trosila tokom presvlacenja. Jednu namocim, obrisem, bacim, drugu namocim, obrisem, bacim, trecom susim. I to samo kod mokrace. Kod kakaca je to bio citav paket 😂 Sad bi htjela kombinirati te i pamucne perive. Pogledat cu na rodinom ducanu, od Dolise pa cak i na sajmu.
Sajam u wg je zbilja dobar kad znate sto trebate uzeti. Ja sam u prvoj T samo hodala bzvz, sve smo pokupovali na drugom mjestu bez popusta, nisam ni kuzila koji je cilj sajma. Sad znam. 😊 mislim da eko butik bude na sajmu. Treba pitati u svakom slucaju. Osobito ako ide popust na sve (snappy, tetre, covere)
Ejic vrlo moguce da je to to. Vec si u 18-tom tj, sad ce samo biti ucestalije i jace. 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Ejic naravno da je moguće da je to to, ipak si već u 18.tjednu nije to malo uživaj u svakom tom osjetu
Baby kašalj kao simptom? ooooo nezgodno, prvi put čujem moram priznat, svašta je moguće....
Pixi držim fige da nalazi OGTT-a budu dobro s obzirom na granični GUK!
Crazy lipo je pročitat dobro iskustvo s babicom, jednoj takvoj se nadam i ja
Maja lipo se vi pripremate, super
Malamimi uživaj u šetnji sa svojom princezom.
Kod nas nema sunca danas, baš je tmurno i depresivno vrijeme, a posla preko glave. Rano mi je krenula gužva ove godine, nije još ni Uskrs prošao
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Eko butik ce tek krajem mjeseca znati da li ce biti na sajmu zbog organizacije itd. Nadam se svakako da hoce. Ovaj put idem sama s mm, da u miru sve uzmem sto mi treba, moja malena sto god vidi hoce i ona. I maramu si je prisvojila 😂😂
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sanjarka dap, i u prvoj mi je bas tako bilo, osobito kad legnem, ocito me nekaj pritisce, znaci bas taj osjecaj da se moram nakasljati da dodjem do zraka. Normalni kasalj, inace zdrava. A vec mi je zbilja postalo tesko, od malo veceg naprezanja me sve boli, ono bas sam tenkić 😢
Baby zakon si kak si vec saznala za eko butik😁
Dobila sam obavijest da mi je paket na putu, bas me zanima kakve su kikko tetre kad ih toliko hvale
Hvala van cure!! Bas sam sretna!!
Po cijele veceri gladim trbuh, otkrivam ga da dode svijetlost pa da mrvicu malo probudim ukoliko spava, ali nista. A sad ono sasvim neocekivano-ko neki baloncic koji je puknuo, neznam kako drukcije to objasniti
Za nekih tjedan-dva vam se i ja pridruzujem u kupovini. Kolica bi nam trebala doci u utorak ali tek sljedeci vikend idemo po njih-jedva cekam svu tu slatkocu!!
Kod nas danas prekrasno vrijeme! I onda jos citam vase komentare koje se vec ozbiljno pripremate na dan D, pa citam proljetnice gdje svako malo nova beba i evo, poceli i kod mene hormoni raditi svoj posao-sva sam se raznjezila. I jos sad taj mali udarac, ma ljepse nejde
Sortiraj odgovore
Najstariji