Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    10. Ožujak 2016. 13:36

Baby, spavas na ledima ili na boku?

curicax3
    10. Ožujak 2016. 13:39

Ejic uzivaj u laganim pokretima, uskoro počinje boksanješalim se, meni uvijek počinje najljepši dio trudnoće dok beba počne lupati, nekako sam mirnija i znam da je sve ok. Prije toga mi vrijeme od pregleda do pregleda nikad proći.

Baby, jel se zna kad će biti točno sajam u WG?

baby♡girl
    10. Ožujak 2016. 13:41

Inaj odmah sam nazvala, pa onda nemam razmisljanja. Samo si pisem na papir sto sam gdje i za sto saznala 😂😂😂 
    Spavam na boku i inace. Tako da nije zbog toga. Valjda kak sam niska ko minion ni nema kamo sav taj trbuh pa mi gnjeci organe 😢

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

baby♡girl
    10. Ožujak 2016. 13:44

Curica 15-17.04. ako  se ne varam. Neka me netko ispravi.

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

curicax3
    10. Ožujak 2016. 13:48

Super, taman ću biti kući i mogu u miru sama sve obilaziti! hvala!

Dunyasha
    10. Ožujak 2016. 13:51

Netko me pitao dal nije rano jos za krstenje.. Pa L se rodila 20.01., vrijeme leti, cure moje... A s obzirom da bih ja u periodu kad je krstenje bilo planirano bila trudnjikava do zuba, mama je, da meni bude lakse pomaknula termin za odmah iza Uskrsa. 
    Ja cu isto na sajam u wg, moja mama se ponudila kupiti jos pp, pa cu uzeti bambusice od flafi. I ne znam sad vise sta sve bude na tom sajmu, kad smo jesenas bili gledala sam samo kolica. 😂😂 Bila trudna 12 tjedana.. 
    A sto se tice krpica za pranje, ja kupila malo blazinica, a ostalo cu iskrojiti od ostataka za tetre. 
    Etogac!!

ejic
    10. Ožujak 2016. 13:58

Curica, bas to si mislim. Evo, danas mi tocno 5 tjedna od posljednjeg pregleda i jos 1 tjedan strpljenja mi treba do sljedeceg da vidim jel je sve ok. Vec sam bila u napasti da narucim Baby wacher
    Ali se sad ipak nadam uskoro redovitim i konkretnim udarcima tako da ih necu mjenjati za akciju crijeva pa cu onda biti mirnija

Vec jedva cekam proljece, duze i toplije dane, shoping za bebu  Hormoni divljaju u pozitivnom smislu!! 

zabica25
    10. Ožujak 2016. 14:01

Pozdrav, sad sam vam sve pročitala ali nisam pisala šalabahter pa ću se pokušati svega prisjetiti.

Crazy, i ja sam odnijela u pon briseve i sutra iza 12 sati će biti nalazi. 

Dunja, kakvu tortu si odabrala?

ejic, super za bebicu  Ja sam je prvi put osjetila nisko ispod pupka s desne strane s 15+3 i onda tjedan dana ništa i onda opet pa tjedan dana ništa i sad svaki dan kad legnem, počinje tulum :)

mare, javi izvještaj...žao mi je zbog krađe, svašta se događa..nama su jednom provalili u kuću, ukrali auto, nakit koji sam dobila za Prvu pričest tako da nemam nikakve uspomene.

inaj, mislim da si ti objasnila za 7/8 mj rođenja bebe...od kolegice šogor mi je to pričao...sjećam se da je rekao da je bolje u 7., nego u 8. mj roditi, ali ne sjećam se kaj je točno rekao.

Oprostite ako sam koga s nekim zamijenila. Ja još uvijek mučim muku s probavom i hemićima. 
    Donat, Mivella, jogurti sa sjemenkama...ništa ne pomogne.
    Jučer sam bila kod svekrve jer sam tam odnijela sve stvari koje imam za bebu i sortirala po veličini ako dođe sila da muž zna gdje je što. Vidim da mi dosta toga fali. Ali budem i dobila, nadam se :)

Idem pročitam onaj sadržaj torbe za rodilište i to spremim.

Abies, dobila sam i drugu knjigu :) HVALA

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mare1989
    10. Ožujak 2016. 14:07

Evo cure vratila sam se,bebac dobro,napreduje lijepo i zdravo.Posteljica sprijeda u uscu,moram mirovat,nista tesko ne dizat.
    Kaze mozda je curica al nije bila sigurna,kontrola za 4tj

ejic
    10. Ožujak 2016. 14:15

Zabica, pokusaj za probavu kombinirati te neke stvari. Ja recimo isto imam velikih problema s probavom kad ne pazim sta jedem. Sad svako vecer uzimam magnezij, uz to pojedem 2-3 zrela kivija, malo grozda i sljedeci dan prijepodne se sve isprazni  
    Uz to mozes i ujutro probati laneno sjeme u prirodnom jogurtu. Laneno sjeme ja kupujem mljeveno u dm-u i samo sipam u jogurt ili napravim müssli s prirodnim jogurtom i dodam laneno sjeme. Puno tekucine i mislim da bi za probavu moralo djelovati 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.