U trudnoci se 5.1 smatra granicom, sve preko toga je previse. Meni je GUK bio 5.2 pa je gin bila dosta zabrinuta. Poslala me na OGTT pa cekam sada da se vrati s godisnjeg da vidimo nalaze, poslali su ih njoj na mail pa ne znam kakvu su.
što je nakraju odlučeno za kaliko pelene , se isplati ih kupiti dok je akcija u dm ili ne?
Nema me min a vi tri nove strane ispisete. Ko ce tk pratit.
Danas su dosta opaki sa secerom. 5.1 mozda ce te zezat s dijetom i guk profilom jednom dva put. Ne znam koliki je problem sto je nakon 2h secer veci nego nakon 1h. Mislim da je tu veci problem i zato konzilij. Iako je dobar nalaz.
Meni su radili ogtt na neki novi nacin. 0min i 2h ne i nakon 1h. Rezultat 4.8 pa 2.9 i drugi put 4.9 pa 3.x
Porod 7/8mj hm mozda zbog mogucnosti koristenja lijekova za razvoj pluca. Pitam na tecaju pa javim
moja sestrična je imala isto granični 5.1 i samo je malo sama morala paziti na prehranu, evo sad je već prenijela 8 dana, čekamo da beba krene....u bolnici je vode da ima gestacijski dijabetes, ali čak nisu forsirali raniji porod ni hospitalizaciju zbog tako male vrijednosti.Tako da ne brini, mislim da nije to neka vrijednost da bi trebali dizat paniku, jedino ovisi na kog ćeš naići u bolnici! Sretno!
Cure ja ne znam da li cu moci popiti ono za secer,jer povracam na bilo sto je slatko.Niti kockicu cokolade ne mogu pojest
A sto se tice muza i krade policija mu rekla da proba sam da nade tko je,on im reko bolje da ga ja ne nadem,jer ako ga nadem zavrsit ce na hitnoj.Moj muz ima jako debele zivce al je sad puko na policajcevu izjavu
Sad ste me zainteresirale s tim porodajem u 7/8 mjesecu. Meni zdrava logika nalaze da je beba bolje razvijena sto je dulje u trbuhu, pluca i svi ostali organi isto tako. Tako da mi nema neke logike da je za bebu bolje da se rodi 2 mjeseca ranije nego 1... A lijekove za razvoj pluca sigurno prilagodvaju starosti bebe...
Bas cu pitati doktoricu.
Ty, hvala na info, sad cu pogledat. Na mobu sam non stop pa ne vidim inbox, ne znam koja je to logika.. 😕😕😕
Inaj ja ih necu uzimati. Uzet cu kikko tetre sa ekobutika. Na grupi mpp su isto rekli da nisu bas za njih jer ne upijaju. Gdje nabaviti platnene krpice za pranje? Jesi nabavila vec? Trebala bi u nedjelju u shopping. Pa sam si dosta toga vec rasporedila gdje sto uzeti. Ovo ne znam. Nisam pametna.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji