Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    inaj
    10. Ožujak 2016. 09:45

http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sadrzaj-torbe-za-rodiliste.html

na ovo sam naišla...

uykmyjh
    10. Ožujak 2016. 09:46

Mare a da proba na svoju ruku raspitat se po susjedstvu? Da objavi nagradu za informacije? Ja to nebi pustila da prođe lišo  Policija rijetko kad da sve od sebe, možda ako neki susjed ima kameru ili neka trafika u blizini? Teško da će sa mašinerijom proći nezapaženi...
    Hvala Abies :)))

Aurelija
    10. Ožujak 2016. 09:58

Sanjarka, nemam ja još vezu, na znam jos ni u kojoj državi ću rodit 

Dunya, već krstitke?? Šta se nije rodila pred nekih par tjedana tek?

Mare, sretno danas! 
    Bruna, reci mužu da te opali po glavi navečer s nečim  A ti znači sama na porod... Ja svog nisam ni pitala, al podrazumijeva se  Nije niš rekao da ne bi išao, priprema se psihički već sad, svi frendovi su mu išli sa ženama, tak da nema izbora! 

Curica, jel tebi ovo treća cura?? Jao, tebi se muž porodio umjesto tebe!  Jadan
    Sandrich, volim šparoge, ne volim jedino miris mokraće poslije  Ja nemam di brat :S

MalaKoza
    10. Ožujak 2016. 10:12

Jel mi može koja od vas objasniti logiku da je veća stopa preživljavanja bebe ako se rodi u 7.mjesecu trudnoće nego u 8?

Meni zdrav razum govori da su pluća i svi drugi organi razvijeniji mjesec poslije. 
    Čitala sam da i sada rodim da je šansa 65 % da s bebom bude sve u redu pa mi nije jasno zbog čega je taj 8.mjesec presudan. 
    To su bile izjave doktora koji je koji je vodio trudnoću mojoj strini i frendici. 
    Objema je rekao u 7.mjesecu trudnice, ako već morate ranije roditi, bolje sad nego idući mjesec.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Cro262
    10. Ožujak 2016. 10:14

Dunya, cure,  ukratko im je logika koga nema bez njega se može, a i koga nema taj je kriv za sve probleme pa ajmo ga sj*****. Tako nekako...
    Jesi ti pri kraju sa pripremama za radove? Sve spremno?

Mare, sretno danas na pregledu! Jako mi je zao za kradu, prestrašeni nešto, ali da, bojim se da ako nemaš osiguranje da teško da ćeš od policije imati ikakvu korist...nažalost. Daj se informiraj za neko osig imovine, skupe su to stvari. 

Malakoza, nisam za to čula, ali da, di je tu logika?

Tynchy
    10. Ožujak 2016. 10:17

Bok cure... :) opet kratko javljanje..

malakoza, moj brat je umro jer se rodio u 8.mjesecu (nešto sa plućima).. da se rodio u 7. imao bi veće šanse, tako su rekli mojoj mami. A i meni su rekli tako u Podobniku.

Dunya, apeliram da pogledaš poruke u inboxu :)

inaj, ma nisam još uzela peptorane, ali u 2 dana sam povratila samo jednom, jer sam jako malo jela... možda je zbilja formula jesti malo po malo...

iva1989lea
    10. Ožujak 2016. 10:30

Jutro trudnice...evo mene s nalazima...glukoza 0-5.1/glukoza 60-5.5/glukoza 120-5.8
    Radi ovoga prvog graničnog rezultata šalje me u St na daljnje pretrage...piše u uputnici dijagnoza GDM,traži se konzilijarni pregled....a što točno idem neznam..zna li tko sta je to?

Sanjarka88
    10. Ožujak 2016. 10:39

Dunya ajde izaberi neku lijepu torticu kumčetu

Mare žao mi je zbog muža užas!

Bruna hvala na infu za normabel, za svaki slučaj krećem s njim za vikend

Sandrich uh krenulo veselje zvano žgaravica ha?

Inaj kad ćemo mi vidjeti tvoj trbuščić? hvala na linku za torbu.

MalaKoza ja to slušam cijeli život i neki dan si mislim kako je to moguće, i zašto je to tako, jer je zaista nerealno

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.