Fak! Stisnula sam očisti umjesto pošalji... Jooooj
Sanjarka, da, to sam i ja jučer gledala kako sve radaju po mj dana ranije...
Majo, vrijeme ti je da pripremi torbu...
Abies, javi dojmove sa tečaja! Je, imam sad literature i ne pročitanih knjiga na polici...samo treba početi čitati...
Moj doktor nikad ne radi paniku oko ničega, ali bogme meni moj nalaz i je za paniku, pogotovo što je do sad bilo sve savršeno...idem na desni bok, lijevi me već boli
Abies i ja bi knjigu... Javit cu ti se u inbox....
Curica ni moj nema hrabrosti za radaonu... Sve ostalo moze,al radaona....eehhh... Rekao mi-NE, pa da budu vise posla samnom imali nego sa tobom, ko ce mene od 100kila dignut kad se srusim...
Pa ga ne zelim ni forsirat...
Sandrich ja bi sparogaa! Obozavam ih,juhu,u kajgani.... Posebice te divlje... Blago tebi...:)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
sandrichx ne znam sta ce raditi,zamisli zid su srusili da bi provalili
Mare pa to je užas živi... Meni još uvik ne dolazi do glave da takvi ljudi stvarno postoje. Iako su me opljačkali dva puta na plaži... Još uvik ne virujen
Pozdrav cure!
E Mare, u kakvom svjetu zivimo. Mi vec tjedan dana vozimo aluminijske felge u autu jer ih se bojimo ostaviti u garazi da ne dobiju noge. Iako je meni moj dragi rekao da sam panicar, al ipak me poslusao.
E sad ako su te masine nesto cime zaradjujes kruh za svoju obitelj... Joj nista tim lopuzama ne zelim, nego da im se iduci put neki zid srusi na glavu.
Jel muz osigurao masine? Mozda uspijete nesto povratiti...
sandrichx najvise mi je krivo sto su bas njega opljackali,jer smo za svaku masinu,svaku sitnicu odvojili od sebe da kupi,kupit ce on nove sve a ovim lopovima nek ide na dusu.Zvao je policiju,rekli mu nemojte se nadati da cemo naci.To je nasa policija
Samo bubnite mail tu u inbox. Sandric saljem. Imam komp danas al odoh do svojih prije predavanja. Tako da cu sad. Samo da muzicu rucak spremim i slobodna :)
Budem vidjela još kako ću i šta ću:-)
Trbuh mi raste ko lud, ko da sam loptu progutala, kile su mi jos uvijek na +4 ,ali stvarno stalno nešto žvačem i jedino mi je zadnji obrok oko 18,19 h zbog žgaravice, pa izbjegavam jesti kasnije da nemoram tablete piti
Tynchy su ti pomogli kaj peptorani?
malamimi odnijeli su mu nove busilice,a ostalo nista nisu mogli uzet jer je zakljucano.Eto kad ce neka luda sreca jucer narucio dvije nove masine iste kao sto su mu ukrali.Tu radionu ima vec 9god i nikad mu nitko nije nikad nista ukro
Sortiraj odgovore
Najstariji