Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    10. Ožujak 2016. 08:59

Jutro cure!!
    Sanjarka, super za Petra da se okrenuo! To glava oznacava kako je polozen u maternici, a ne da ima veliku glavu! Joj, jesi me nasmijala!! 😂😂😂😂
    Sta je rekao dr, od cega je trbuh tvrd? Maternica ili? Moj je bun djeteta, pa se sad vec samo ponekad smeksa..
    Cro, kaj se dogada s poslom? Cuj, radi mira i svog cerviksa, otkantaj to. Vidis kako su brzo prestali biti uvidavni, a ti si jos razmisljala da radis od doma.. Miruj i ne zezaj se!
    Maja, koliko ces se puta vidjeti s doulom prije samog poroda? 
    Inaj, ako muz ne zeli ici, neka ne ide. Neka ide ujna ili fkt zovnite doulu. Ja mislim da je full dobro da je netko s tobom!
    Abies, ja bih isto knjige na mail, javim ti se s mailom u inbox.

Sad s tim poradanjem proljetnih beba ste mi dale za misliti... Ja cu onda spakirat torbu pocetkom 5. pa nek stoji.
    Tako i tako smo od pon u izgnanstvu, kod moje mame, jer nam pocinju radovi doma.. Nadamnse da nece trajati dulje od 20.04. 
    Sad odoh jesti i idem u grad, naruciti tortu za krstenje mojoj kumcici maloj i tako to.
    😘

mare1989
    10. Ožujak 2016. 09:04

Dobro jutro cure
    Ja sam uzbudena sto cu danas napokon vidjet svog bebaca
    Jutro mi je pocelo uzbudljivo,muzu u radionu provalili i ukrali masine  za poludit

Bruna257
    10. Ožujak 2016. 09:05

Jutro cure...
    Kod mene nocas ponovno nesanica,tako da ujutro potegnem :D budna od 1do pola 4 pa od 5 do pola7....
    Eto sad se probudila,a kroz dan ni minute odspavala...
    SANJARKA ti dobila normabele? Ne brini,najmormalnija funkcioniram,ja pijem 2x1 od 2mg... Mozes do max 3x1
    Od 2mg,znaci 6mg dnevno...eeeh mozda bi i spavala od njega,ovak niti to :) al barem ublazava kontakcije+mg...  Ne brini,nebi ti trebalo utjecat,taj je kao najslabiji.... 

A sad odem pojest nesto :D

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    10. Ožujak 2016. 09:06

Mislila sam na trud tecaj. A ovo kraj svibnja moze, mislim da cu ipak lipanj ulovit s terminom. Sto se tice posla na komplikacijama. I bas mi ni ne fali.
    Da ne znam to jel aurelija stavila cerviks - bas super objasnjeno. 
    Curica*3, Malamimi, bruna sanjarka, mare...nije pametovanje. Super jer ste mame koje ste ovo prosle (kao i ja) i neke prakticne stvari je dobro cuti. Neke zaobici neke primijeniti.

uykmyjh
    10. Ožujak 2016. 09:11

Jutro svima :)
    Mene uhvatila žgaravica dvije noći za redom pa sam slabo spavala... Moje prvo trudničko nespavanje  (Ne računam ono kad se pas zaigra u 4 ujutro pa joj moram drsko oduzet igračku da se smiri... Eh...)

Abies, mogu i ja knjige?  sandrichx3@hotmail.com

Kod proljetnica stvarno ima lijepih iznenađenja... Ja ih stalkam zadnje vrijeme, iz sjene 

Cure kakve ste sa šparogama? Jel ih volite/jedete/berete? Ja planiram na selo čim izađe malo sunca pa se bacit na branje  Kupila ih jučer na pazaru (tržnici) i neznam kako izdržim godinu bez njih <3

mare1989
    10. Ožujak 2016. 09:14

Drage cure ja sam obadva puta bila sama na porodu,nismo isli na tecaj jer iskreno nisam htjela da bude sa mnom dok radam,prvi porod je duze trajao jer cura nije htjela van,a drugi porod je bio za 3h gotov sin zurio van.I sad cu opet biti sama na porodu jer sad muz mora biti doma sa ovih dvoje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.