Pozdrav drage moje 😊
Prvo sretan Vam dan ŽENA 😊😊
Ja sam jutros isla vadit oggt, i mogu rec da uopce nije strasno.. popila sam sve odma 😊 nije mi bilo muka ni nista.. sad cekam 13 h da dodu nalazi...
Sinoc smo mama i ja isle malo u Lesninu gledat ormare za sobu, i nasla sam jedan , sad cekam da mi se oslobodi soba da mogu po ormar ...
Cijelo vrijeme me moj mali sin udarao po mjehuru, valjda je osjetio moje raspolozenje kad sam bila na djecijem odjelu 😀😀
Pa smo kasnije otisli do Ikee, i svaaasta nesto sam kupila za kucu.. Stvarno sam odusevljena cijenama.. Prvi put kad sam bila nisam toliko gledala te kucanske potrepstine 😂
Uzela sam jedan rucnik za Luku za kupanje, cine mi se jako dobri, dosta su debeli, svega 50 kuna...
Kupila sam neke zdjelice od kaljenog stakla, 5 komada niti 20 kuna... I tako jos neke sitnice za kucu....
I pocastila sam se malim kaktusima 😀 preslatki su mi bili...
Zabice super za curicu, samo neka raste ❤
Cure super za preglede koje ste bile 😊
Prijavljujem bol u zdjelici.. i to konstantno maltene , s tim da je vise dok leziim na boku... a pocelo me boljet jucer nakon setanja 3 sata po ikei i lesnini..valjda sam se preforsirala..ko ce ga znat.. a i danas sam sjedila 2 sata u laboratoriju pa sam se sva ukocila...
Netko je spominjao da mu je riknula pegla.. ima sad u konzumu akcija na odredene pegle...
Meni je mm obecao za rodendan (sad u subotu ) parnu postaju, pa sam vidjela da je sad na akciji u konzumu od tefala.. 1049 kn... bude to na 10-12 rata provukao...
Jadan.. bas mi ga dode zao 😂
14.2 valentinovo bilo
Pa danas dan zena
Pa 12.03 moj rodendan
Pa 18.04 godisnjica braka..
Haha jadan i on i njegove odnosno nase pare 😂
A zbilja me voli iznenaditi...
Zumbul ja imam parnu postaju - vrijedi svake lipe.
A ormar mi ne spominji. Trebam u potkrovlju pa mora po mjeri jer su kosa vrata. Prvi stolar bubnuo 7000kn drugi je ispod 5000 sto i ocekujem. Sad cekam treceg da svoje kaze. Al ovaj prvi....toliko me ni kuhinja nije kostala
Sad da promijenim malo rutinu - tko poklanja pakete za trudice dm (po meni katastrofalan, nekoc bar bilo koristi od tog), hipp, ginekologija onaj familysevice. Ok ovaj rucnik bas i ne zelim. Zna tko jos gdje? Paket za bebe cemo pisat za koji mjesec :)
Imam i ja parnu postaju, kupila sam je prije 3 godine. Tefal. ma ne mogu zamislit zivot bez nje. Vrhunska stvar
I ja moram iduci tjedan na ogtt.. malo me strah rezultata, iako sam ja na +1 jos od 12 tt.
evo i moja bušica, sinoc slikano
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Ups, sorry na velikoj fotki ne znam kako je ovako velika
Ivf +1 od 12tt?
Raste trbuscic. Slatke ste mi sve. Ja se ovog puta ogromno osjecam od starta. A manje kg dobila. Do kraja jos 3mj ajme kolika cu biti
Od početka sam dobila samo 1kg.. i to sa 12 tt kad je bio Bozić, Usla sam u trudnocu sa velikim viskom i za sad hvala Bogu drzim te kile pod kontrolom.. Ja do kraja jos 4 mj i nadam se da necu ici preko 10 kg..
Evo meni stigao nalaz
Zvala odmah Docenta Zlopašu i gestacijski dijabetis... super...
Strogo se drzat prehrane koju mi je dao i eto malo sam se rascmoljila sad ali ajde... vjerovarno sam zato i dobila 5 kila u 3 tjedna...
Na taste mi je secer dobar, nakon 1 sata je 11.4 i nakon 2 sata je isto dobar...
Kaze da ako je jedan povisen da se smatra gestacijski....
Aaa (lampica se upalila iznad glave)! Prva +22 (do 34tt) sad +10. A stvarno mi se cini trbuh veci. A nemam slika za usporedbu nego zadnja 2mj. A i drugacije je posteljica pa valjda i to ima ulogu.
Nemoj noc prije ogtt se najesti kolaca cokolada... i bit ce ok sve. Iako kazu jedi normalno. Al kad ste strogi malo cu i ja paziti :P
Zumbul bas mi zao. Vjeruj mi, ispitaj kako koja bolnica tretira gb. Od vinogradske BJEZI. Ja sam zbog gb 5.2 nataste i ostali dobri u toj bolnici do danas s traumom. Pa sad ozbiljno razmisljam o sv duhu. A tih 0.1 me i u ovoj trudnoci kostalo zivaca 3kks i 2ogtt
Sortiraj odgovore
Najstariji