Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    08. Ožujak 2016. 10:28

Mare, i ja znam imati ponekad osjecaj da sam mozda nesto osjetila, ali isto nisam sigurna jesu li crijeva ili ipak beba, a posto si ne zelim davati neke lazne nade pa onda biti razocarana ako se to ne ponovi-rade cekam one neke konkretne udarce

Sad vec jedva cekam cetvrtak sljedeci tjedan (odbrojavam vec dane ko malo djete ) pa da konacno opet vidim to nase malo cudo (nadam se i spol saznati), pa onda moze poceti polako i tamburati po trbuhu

Abies
    08. Ožujak 2016. 10:31

Eto jednoj poznanici dvije kceri danas slave rockas 3 i 5 god. Dobro tempirano. Mm i ja smo oko termina (2tj smo razlike) pa cemo dogodine izgleda skupa svi troje slaviti. 
    Fascinantno mi je kad se pogodi rodjenje na isti dan :)

Abies
    08. Ožujak 2016. 10:40

Moj je sanjarka na tvoj termin :)  sami blizanci

zabica25
    08. Ožujak 2016. 11:12

mare, super kaj si konačno našla ginekologa i sviđa mi se ovo poklapanje za rođendane. Kod mene isto sve ima neku simboliku: udala sam se na svoj rođendan, brat mi je kršten na tatin rođendan, termin mi je 8.8., a po zadnjem 6.8. kad je mojima godišnjica braka...neka simbolika postoji 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Mama3put
    08. Ožujak 2016. 11:13

Sretan vam dan zena😙😙😙😙

Ja cekam muza s posla da dode s cokoladom ili ruzom😉

Evo jeftina posteljina
    https://web.facebook.com/babyboomhr/  

I popust je danas 15% trudnicama na sve u Bubamare,povodom dana zena 

Malamimi znas da od Hippa blizanci imaju poseban poklon?

Mama3put
    08. Ožujak 2016. 11:15

E da😊 meni je termin na rodendan
    Imat cu naj uzbudljiviji rodendan do sad i ujedno cu dobiti i najljepsi poklon do sad u zivotu

hele
    08. Ožujak 2016. 11:22

Drage mame ja sam nova! često čitam vaše postove i super mi je klokanica. nadam se i ja ljetnoj bebi. trenutno sam u 20om tj. veliki pozz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.