Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    06. Listopad 2015. 12:46

Daaaaaa, znam da svrbi kad nastaju strije, nebi trebalo to biti  ovako rano se planirate preventivno mazat s nečim?

ako ti šta znači i ja imam 0 tolerancije na bol pa eto preživila ne želim uopće razmišljat o tome dok me trudovi ne uhvate

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    06. Listopad 2015. 12:51

Eucerin kažeš? Ja nemam pojma koje sve postoje, bilježim ovu tvoju

pa bi epi ako pomaže naravno, samo mislim da ona ima i loših nuspojava pa nisam baš pametna ni sama

Tynchy
    06. Listopad 2015. 13:08

Eucerin svi hvale, a i inače je njihova kozmetika dobra, tako da mislim da ne mogu fulati. I još neka ulja, samo ja ne volim ulja jer se prime na odjeću.

da, ja svakako hoću epi, šta mora biti neka bude...  ako već uspijem dobiti CR.

Ali za prirodno ja nisam dovoljno hrabra.

Sanjarka88
    06. Listopad 2015. 13:11

Ma to ti misliš al ako si možeš olakšat zašto ne, meni je sve na prvom bilo još koliko toliko podnošljivo dok me nisu spojili na drip, oni nisu normalni

JanaH.
    06. Listopad 2015. 15:18

Ja sam rodila dva puta s dripom i jednom prirodne bez ikakve intervencije, vise manje isto je bilo,,, 
    Ja koristim eu erin ulje za trudnice, to sam i u ranijim T i nema strija... 

Za epiduralnu; treba je zatraziti na samome dolasku jer ako je zena otocerna vise od 5-6cm nemogu je vise dati.. Znam za neke zene koje imaju konstantne jake glavobolje kao nuspojava epiduralne... 
    Clanak koji ste spominjale sam onako preletjela, tuzno... , takve vijesti su konstantno tu kraj nas samo sto ih neprimjecujemo... 
     Nas najmlađi sin, ima autizam, hrpa ljudi za to nikad nije cula, ima jos hrpa raznoraznih poteskoca na koje se ne obaziremo sve dok nismo trudne, nemamo djecu...

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

JanaH.
    06. Listopad 2015. 15:22

Meni je najgore od svega u trudnoci vađenje krvi, ne zbog boli jer mi je prag izuzetno visok, nego me pere neka paranoja, ako znam da idem za par dana vaditi krv ne jedem niti ne spavam, malo fali da ne padnem u nesvijest....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

MalaKoza
    06. Listopad 2015. 19:22

Evo mene presretne napokon kod vas. Prijavljujem se sa svojih sramežljivih 4 tjedana koliko je izračunala aplikacija.  23.10. Idem prvi puta vidjeti svoju malu mrvicu na uzv.  
    Ne mogu docekati!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

JanaH.
    06. Listopad 2015. 19:26

Dobronamdošla!
    Čestitam na plusiću!

Ja već u ležećem, umorna ko pas (a niš nisma radila cijeli dan  zabušavam lagano )

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.