Maja, ajde super, sad je pišonja i točka
Mare, stvarno ne kuzim tvoju dr, ali u neku ruku ni tebe, bježi od te dr glavom bez obzira!!! Ja bih na tvom mjestu već išla odavno privatno, nije ti do sada nista napravila, osim potvrdila trudnoću, a već si u 2 tromjesečju ako se ne varam!
Cro, mislim da si ispravno postupila, pogotovo ako ti je plaća veća od onih 4 i nesto kn!
E sad i moj anomaly kod harni. S bebom sve super, dr pregledala kralješnicu, srce, bubrege, ekstremitete, mozak itd. Ima 21 cm, 330 g, kaže malo je duža od prosjeka iii napokon smo saznali da je cura!! Definitivno jer je pokazala neke 3 crtice koje su karakteristične! Mm je bio u pravu, peppe isto. Sad smisljamo ime! E da, nije mi radila 3d jer nije bila u najboljem položaju pa nema smisla. Cijelo vrijeme se bacala i okretala lijevo, desno, ali guza je dolje! Cerviks ok, ne otvara se, sad sam mirna!
Majo čestitke na muškom mladunčetu
Aurelija čestitke na curki!!
Mare zao mi je za pregled i takvu doktoricu... Iako ima gužvu smatram da je trebala malo duže raditi pogotovo jer ti je sama rekla da dođeš... Po čemu je njezino vrijeme vrijednije od tvog?!?
Jeste gledale vijesti za onaj porod u Vinkovcima? Ipak liječnička pogreška.... Očekivano ali žalosno...
Dobra vecer cure!
Evo nas opet na otoku...uzivamo
Maja i Aurelija jeeeej za pišu i pikicu, neka i dalje rastu zivi i zdravi
Mare stvarno mi je zao...takvo ponasanje nema opravdanja...ako ikako mozes hitno mijenjaj ginekologa!
Cro cure su ti sve rekle, drz se...vidit ces da i odmaranje ima svojih dobrih strana
Abies i Mare bas ste slatkev
Mene je tu kod mojih docekala hrpa reklamnih poklona od töpfera, novalac i hipp-a....riknula sam od smijeha kad sam vidila jedan detalj-od töpfera sam između ostalog dobila mali rucnik na kojem pise "SRETNA VAGINA"
Majo i Aurelija super za preglede :) veselim se više vašim nego svom hhhhh...nažalost... Nadam se da ću i ja saznati spol napokon ...
Mare ta tvoja gink nije normalna nikako...pa sta je njoj?tebi se baš toliko seta i čeka... Možeš mislit...ako imaš mogućnost promijeni gink...
Aurelija, super za curku i pregled! Mislim da će ovo ljeto biti ipak više cura nego dečki :)
Mare, mislim da se tako ne bi smjeli odnositi prema trudnicama, ajde da je to rekla nekoj koja je došla na redovni pregled, ali trudnici ne. Ako imaš mogućnosti ili promjeni doktoricu ili idi pvt, izluditi ćeš do kraja t s njima.
Kokolo, ma snaći ću se već, znam i ja da će na kraju sve biti OK :)
I ja sam dobila taj poklon od topfera i umrla od smjeha! Rekao mm da će si ga uzeti na posao i s njime setati po firmi. Ma užas, ja ga ne mogu staviti u kupaonu za ruke brisati, sta će ljudi reci!?
Dobro jutro cure,kako ste jutros?
Ja sam jutros puno bolje,smirila sam se i odlucili smo iduci tjedan ici privatno i probat naci drugog ginekologa
Mare ,ti i ja baš nemamo sreće s gink...samo što u nas nema druge osim nje il privatno..
Cro jesi me nasmijala s rucnikom. Jel ima upute kad se koristi - sad ili za prvi sex iza poroda :D
Sortiraj odgovore
Najstariji