Nisam ,sinoć ,jutros jesam…SAD nema ništa ujutro je krvarenje stalo….kažu da ne više ništa …da dodem za dva dana na pregled….Izbezumljena sam…..
Brki
brki da li su vidjeli da li ima plod?ja mislim da bi bilo dobro otici kod privatnika
Žao mi je Brki
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Brki kod privatnika... A ako ne vide nista,zbilja,zao mi je....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Brki, zao mi je.
Sanjarka, ako se dobro sjecam, ti si pisala da ti je trbuh tvrdi i da te sve svrbi. Moj je danas ujutro isto bio na koju minutu-dvije bas jako tvrdi, ali nije nista boljelo. Jel moguce da su to kontraakcije?
Sto se svraba tice, mene vec nekoliko tjedana svrbi i to najvise donji dio leda. Mazem se jednom dnevno od pocetka trudnoce nekim uljem protiv strija. Nadam se da to ne znaci da cu na ledima popucati 😯
Brki, test na trudnoću je jedno, ali da bi se trudnoća stvarno potvrdila treba se pojaviti plod i već vidjeti otkucaji. Ja čim sam vidjela plusić na testu, pojurila kod gin pa mi je rekla da neće ništa potvrditi dok ne vidi plod, došla sam prerano. Može biti vanmaternična trudnoća, ili da plod nije u redu, pa se tijelo odmah čisti. Kao što cure kažu odi privatno, ako stvarno ničeg nema, baš mi je žao.
Sortiraj odgovore
Najstariji