Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    04. Ožujak 2016. 12:16

Ejic moguce da su kontrakcije... Meni se to svakodnevno desava... Magnezij i normabel mi pomazu... I odmor i lezanje na lijevom boku :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

ejic
    04. Ožujak 2016. 12:33

Pijem vec magnezij 1x dnevno i nekako mi se cini da je to stvrdnjavanje pocelo tek kad sam pocela piti magnezij ili je tek sad maternica toliko visoko da to stvrdnjavanje i osjetim pod rukom.
    Jel to razlog za paniku ili da pocekam jos ta 2 tjedna do sljedeceg pregleda pa onda porazgovaram s gin? Znam, pisale ste vec o tome ali sam sve zaboravila , a googlati ne zelim jer znam da cu naci svakakve diagnoze i samo se jos vise brinuti 

ejic
    04. Ožujak 2016. 12:36

Da sanjarka, na ledima . Ali me svrbi i ostatak tijela (ruke, gornji dio leda...), pa se nadam da je to samo suha koza 

Pixii
    04. Ožujak 2016. 13:01

ejic probaj sto manje sjediti jer to pojacava pritisak u trbuhu, lijevi bok je zakon ;)

Pixii
    04. Ožujak 2016. 13:05

Pokusavam dodati ticker :)

Aurelija
    04. Ožujak 2016. 13:05

Brki, žao mi je, to je očito bio vrlo rani spontani... :(  pričekaj eventualno sljedeću mengu i baci se odmah na posao... Na žalost to se događa jako puno žena, a jako malo se o tome priča. Znam da ti je sada teško i da su ti svi snovi i nade pali u vodu, a gledaj to s pozitivne strane; ako si jednom ostala trudna, ostat ćeš i drugi put (i bit će sve ok, nemoj uopće sumnjati u to), spontani se dogodio jako rano (sto je u svakom slučaju bolje nego kasnije, priroda se za sve pobrinula). Sretno draga!

Ejic, to su ti kontrakcije, ja sam isto neki dan skužila da mi se par puta dnevno trbuh (maternica) stvrdne na par sekundi. To se slučajno poklopilo s početkom uzimanja magnezija, obavezno ga nastavi pit i dalje

Aurelija
    04. Ožujak 2016. 13:07

pixii, ovaj kod trebas 
    [ul]
    [li]PseudoHTML, UBBCode and BB Code[/li][/ul]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.