Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    05. Ožujak 2016. 09:17

Jutro zenske!
    Aurelija, stize curka!! 💞💞💞💞 Super, super!! 👏👏👏
    Mare, mislim da si pametno odlucilia otici privatno. Jer meni nije normalno da te ne pogleda toliko dugo, a onda te jos posalje doma kad dodes. Strasno.
    Di su Nessah, Ty, Baby, Betty, Marie, Lunale, Miska, Crnatockica? 
    Curke, javite se!! 

Ja nocas opet problem s nesanicom. Zaspala oko 10, spavala do pola 12 i onda do pola 3 nista... Onda sam nekako zaspala i spavala do pola 8 i gotovo.. Valjda sad to tako mora biti, ne znam...
    A Nika Marla lupa nemilice. Bas je nocna ptica. Lupala dok nisam zaspala (a mozda i dulje), a cim sam oci otvorila evo i nje.. Slatka je jako jer sad kad lupa cijeli mi se trbuh trese, kao da sam ga stavila na neku vibrirajucu podlogu. 😂😂😂😂
    Uzivajte cure u vikendu!!

mare1989
    05. Ožujak 2016. 09:21

iva najgore sto u Puli slabo ima ginekologa,u pon cu zvat sve redom da vidim tko ce me primiti.
    Muz je jucer ostao sokiran kad sam se vratila doma

Abies
    05. Ožujak 2016. 09:26

Dunja ja nisam cijelu trudnocu spavala. Ako bi me oko 5-6 ulovilo do 8. A tv program uzas samo csi i tarot. Muza ispratila na posao ujutro. A dok sam se izlezavala u bolnici nisam znala kud bi sa sobom. Valjda 5put prosetala do wc-a u nadi srest neku sestru ili trudnicu. U sobi ne mozes upalit lampu da ne ometas cimerice. Iza poroda spavala srecom i malac. Sad mi je premija 12-6. Nemoj se cuditi ako ce te do kraja pratiti.

Abies
    05. Ožujak 2016. 09:29

Mare jel mozes trazit uputnicu za bolnicu trudnicku ambulantu? Al definitivno nesto ne stima s takvom gin

mare1989
    05. Ožujak 2016. 09:44

Abies u ponedeljak cu zvati sve ginekologe u Puli da vidim tko ima mjesta,ako nitko ne htjedne ode na hitnu u bolnici

Aurelija
    05. Ožujak 2016. 09:52

Tako se govori, mare! Radije idi osobno kod ginekologa, reci kolko si trudna i da te tvoj primio samo jednom, ne smiju te odbiti!
    Jučer sam malo bacila oko na kolica u babycentru, jel ima netko od vas mutsy evo ili neki drugi njihov model?

Abies
    05. Ožujak 2016. 10:13

As i kolica su meni zakon. Beba zaspi i klik klak u auto. Ja sam nazalost ovisna o autu (ne sto volim vozit nego zivim tako da bilo kuda autom svuda). Tako da mi je bitna stavka i sklapanje kolica. Sad sam uzela peg perego pliko 3u1 kisobran. Prije imala piere cardin 2u1 i jedva cekam vratit ih koliko su me izludila. Oko god dana smo kupili najobicnija kisobran po bagateli. Ali...kako je mali dobivao kg tako su i kotaci nekako reagirali :(  mozda jos curu izdrze.

Abies
    05. Ožujak 2016. 10:18

Bacila oko pa izgledaju prakticno ta musty evo. Bila bi mi uzi izbor

mare1989
    05. Ožujak 2016. 10:19

Ja imam kolica 2u1 od mojih prvi dvoje djece i dalje su ko nova,imamo dip i samo ih stavimo rasklopljena u auto.Ja sad nemam pojma di bi bebu stavila u autu,dal izmedu ovih dvoje velikih ili sta.

iva1989lea
    05. Ožujak 2016. 10:25

Mare mi jednu jedinu soc.gink. i dva privatno...tako da nemam izbora...al da sam znala tražila BiH u St...i tako moram svaki mjesec zbog štitnjače....
    Stvarno di su nam nestale cure....nadam se da su sve OK...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.