Jutro zenske!
Aurelija, stize curka!! 💞💞💞💞 Super, super!! 👏👏👏
Mare, mislim da si pametno odlucilia otici privatno. Jer meni nije normalno da te ne pogleda toliko dugo, a onda te jos posalje doma kad dodes. Strasno.
Di su Nessah, Ty, Baby, Betty, Marie, Lunale, Miska, Crnatockica?
Curke, javite se!!
Ja nocas opet problem s nesanicom. Zaspala oko 10, spavala do pola 12 i onda do pola 3 nista... Onda sam nekako zaspala i spavala do pola 8 i gotovo.. Valjda sad to tako mora biti, ne znam...
A Nika Marla lupa nemilice. Bas je nocna ptica. Lupala dok nisam zaspala (a mozda i dulje), a cim sam oci otvorila evo i nje.. Slatka je jako jer sad kad lupa cijeli mi se trbuh trese, kao da sam ga stavila na neku vibrirajucu podlogu. 😂😂😂😂
Uzivajte cure u vikendu!!
iva najgore sto u Puli slabo ima ginekologa,u pon cu zvat sve redom da vidim tko ce me primiti.
Muz je jucer ostao sokiran kad sam se vratila doma
Dunja ja nisam cijelu trudnocu spavala. Ako bi me oko 5-6 ulovilo do 8. A tv program uzas samo csi i tarot. Muza ispratila na posao ujutro. A dok sam se izlezavala u bolnici nisam znala kud bi sa sobom. Valjda 5put prosetala do wc-a u nadi srest neku sestru ili trudnicu. U sobi ne mozes upalit lampu da ne ometas cimerice. Iza poroda spavala srecom i malac. Sad mi je premija 12-6. Nemoj se cuditi ako ce te do kraja pratiti.
Mare jel mozes trazit uputnicu za bolnicu trudnicku ambulantu? Al definitivno nesto ne stima s takvom gin
Abies u ponedeljak cu zvati sve ginekologe u Puli da vidim tko ima mjesta,ako nitko ne htjedne ode na hitnu u bolnici
Tako se govori, mare! Radije idi osobno kod ginekologa, reci kolko si trudna i da te tvoj primio samo jednom, ne smiju te odbiti!
Jučer sam malo bacila oko na kolica u babycentru, jel ima netko od vas mutsy evo ili neki drugi njihov model?
As i kolica su meni zakon. Beba zaspi i klik klak u auto. Ja sam nazalost ovisna o autu (ne sto volim vozit nego zivim tako da bilo kuda autom svuda). Tako da mi je bitna stavka i sklapanje kolica. Sad sam uzela peg perego pliko 3u1 kisobran. Prije imala piere cardin 2u1 i jedva cekam vratit ih koliko su me izludila. Oko god dana smo kupili najobicnija kisobran po bagateli. Ali...kako je mali dobivao kg tako su i kotaci nekako reagirali :( mozda jos curu izdrze.
Ja imam kolica 2u1 od mojih prvi dvoje djece i dalje su ko nova,imamo dip i samo ih stavimo rasklopljena u auto.Ja sad nemam pojma di bi bebu stavila u autu,dal izmedu ovih dvoje velikih ili sta.
Mare mi jednu jedinu soc.gink. i dva privatno...tako da nemam izbora...al da sam znala tražila BiH u St...i tako moram svaki mjesec zbog štitnjače....
Stvarno di su nam nestale cure....nadam se da su sve OK...
Sortiraj odgovore
Najstariji