Jutro cure
Cestitke Aurelija na curki... stizu nam racice ili lavice :) Super pregled si imala, meni jos niti jednom do sada nisu reklu tezinu bebice...
Majo, cestitke na sinu, nadam se da vise nece mijenjati Bas sam gledala onaj tvoj recept za pitu od poriluka, mislim da cu je ubrzo raditi :)
Mare odi na hitni gin. u bolnicu, tamo nema guzve koliko sam uspjela vidjeti i primiti ce te sigurno barem da te pregledaju... To dok se ne premjestis kod druge gin... Ili odi privatno ukoliko mozes, to ti je jos bolje :) Joj kako slatko, troje djecice...
Peppe
Iva uzas,nedaj Boze da se lose osjecam,ovako koliko toliko trudnoca je ok,zdrava sam sto je najbitnije
PeppePula da treci bebac,nije bio planiran al eto desilo se.Nek bude zivo i zdravo.Sad moram sve nanovo robicu kupovat jer sam od prvih dvoje sve podijelila
O ovom mare nisam ni razmisljala 3 sjedalice iza....uh. I malamimi slicnu muku muci. Moji susjedi imaju 4 al velikih (vec su za zenidbu). I kupili kiu sa 7 sjedala svojevremeno.
Mare isto smo godište :) i ti treće hehe ja tek na drugom :) isto sam sve podijelila...pa sve iznova...
Abies mjesta ima u autu (range rover),al ne znam kako bi stavila.
Iva ja prvo rodila curicu pa sam za nju kupovala,drugo mi je bilo decko za njega sam dobila robicu i reko idem podijelit malu robu necu vise radat,dvoje dosta.Sad ponovo sve kupovat ,al robicu cu kupit,krevetic ce muz napraviti,kolica imam
Imam jedan problem...već drugi dan me dolje pecka i ćeše...vadila sam nedavno briseve i ništa nije nadeno...možda je čisto neka manja upala,al me strah...dal da zovem u pon gink il?
iva mozda mala upala,nazovi ipak gink,dat ce mozda neke vaginalete.Mi trudnice smo sad najosjetljivije
Iva lea ni meni ničeg nije bilo u brisevima a imala san gljivice pa mi je propisala vaginalete i prošlo za dva dana :)
Prati kakav ti je iscjedak, ako ima promjene (sirasti, zuckasti, zeleni) pravac gin :) Ili možeš odma pravac gin, još bolje
Sortiraj odgovore
Najstariji