Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majadila
    05. Ožujak 2016. 16:44

Ništa, šalabahter moram i ja izvaditi...

Hvala cure na navijanju, bas mi je super to nase pracenje po pregledima 

Škicnula sam i ja proljetnice kad ih je Starim spomenula, tamo se stvarno radja sve u 16. Ne mogu vjerovati da i mi krecemo uskoro!

Bruna, i sam gin je rekao vise lezanja, jer se onda glavica odmakne malo od usca i ne pritisce. Osjetim olaksanje cim
    se zavalim, a jastuk stavim pod koljena - tak mi je ugodno. 
    Ma sad jos sljedeci tjedan da odradim, a onda se okrecem samo sebi - odmaranje, setanje, vjezbanje... Jedva cekam.

Dunya, Ejč   Samo neka oni dube na glavi, cak mi i ovo pritiskanje cerviksa ne zvuci lose (pod uvjetom da ne krene prejako), draze mi je da je na izlazu nego da se nece ljencina spustiti :)
    Zanima me da li se Ty's mladunče okrenulo?

Tko sutra jos dolazi na radionicu, zagrepčanke? Cro? Inaj?

Mare, uzasno mi je procitati tvoje iskustvo s ginom. :( Nadam se da ces se uspjeti prebaciti! 

CrazyPuppet, ako nastavi ovako rasti u duljinu, pripremiti cu robicu br 68 za izlazak :D
    Ma nek je dugonja, samo da nije glavonja! 

Aurelija, cestitam na curici i super pregledu. :)

Vjeverice, vidjela sam vijesti, pretuzno. Tu je jedna zgodna radio emisija o hrv.rodilistima, bas je interesantno za poslusati, gosce su razne i bas su fino pricali
    http://radio.hrt.hr/ep/rodilista/151041/

Iva, nisi dobila nikakvu naznaku za spol do sada? Ufff, to su bas slatke muke :) I krasna busica!

Peppe, mislim da nema vise mijenjanja. :) 
    Super mi je ta pita - sve se pomiješa, ulije, pećnica i bok! Javi ako probas :)

iva1989lea
    05. Ožujak 2016. 16:58

A draga Majadila još nisam dobila ni možda je a kamoli sta drugo haha trebala bi idući tjedan privatno pa ćemo vidit...i kćer nije htjela pokazat sta je sve do 7 mj trudnoće... Kad je gink rekao pa bas je lijepa curica a ja onako šok hahah

Abies
    05. Ožujak 2016. 17:00

O kakvoj radionici je rijec?

zabica25
    05. Ožujak 2016. 17:05

Pozdrav,

Majo, bravo za pišonju! 

mare, i moja ti je preporuka mijenjati ginekoliga. Ovo je ludnica kaj ti se događa.

Aurelija, čestitam na curici! :)

kokolo, jesi me nasmijala s natpisom ručnika :) Haha...bilo bi dobro da muž odnese na posao i u to briše ruke :)

iva, slika je super :) kaj se tiče gljivica, ja sam ih imala i mislim da ih imaš i ti. Meni je dala ginek kremu i vaginalete Plymicol i bila sam ko nova. Sestra mi je preporučila i Lactogyn kao probiotik i nisam požalila. 

Muž i ja smo počistili spavaću, ne mogu zamisliti prašinu, odmah mi je krpa u ruci.
    Kad je sajam u West Gateu? Meni su moji odlučili ipak kupiti nova kolica pa sam si našla u Leo Kidsu predivna. Ići ću s tatom do Zga sa službenim autom jer mi se isplati zbog popusta. 
    Moja bebolinica radi tulum svaku večer :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Majadila
    05. Ožujak 2016. 17:06

Hvala Zabice! Mislim da je sajam najavljen za travanj u WG.

iva1989lea
    05. Ožujak 2016. 17:07

http://www.index.hr/mame/clanak/rodit-ce-u-skoro-isto-vrijeme/879113.aspx
    Evo mene i Majadila  hahhaha
    Zanimljiv članak :)

Abies
    05. Ožujak 2016. 17:08

Usput jel koja bila (zg) na trud tecaju dz siget?

inaj
    05. Ožujak 2016. 18:09

Ja dodem, Cro nazalost ne, miruje doma (sorry kaj pisem u tvoje ime)
    Maja ima tam neki parking u blizini, koliko sam gledala to je negdje kod Remize?

inaj
    05. Ožujak 2016. 18:51

https://klokanica.24sata.hr/roditelji/tatina-zona/mislio-sam-da-cu-postati-udovac-i-samohrani-otac-tek-rodene-bebe-4056?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=4056&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status

Evo priča muža čija je žena dobila rupturu 3 stupnja, mogu samo reći svaka im čast na tome što su izdržali i da imaju u planu drugo dijete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.