Cro, daj mi samo reci koje su dimenzije Ikeinih tetri. Daj molim te preklopi pa vidi jel idu u trokut jer su neke koje sam dobila iz Bosne navodno 80x80, a kad se preklope nedu u trokut jer su 80x60.

Cro ti si zakon👍, najvise mi se vide ikeina koje sam imala u planu i kupiti
Super su vam trbusi, mene je sram slikati jer sve kile su mi otisle u trbuh pa izgledam ko da sam vise trudna nego sto jesam 😳😳
Prijavljujem +5 kg , ali sam na kilazi pocela dobivat od 12tt ,neznam jel je to ok dobivanje ili ne
Prokleto medimurje tamo dobim volju za jelom i cijeli dan nešto žvačem

Jutro curke, kako ste mi danas?
Ovdje sunčano, pije se kavica, pa u nove radne pobjede. Mi smo ovu noć čak nešto i odspavali, malome je očito ok u vreći, jedino što mu je teta šivalica premalu sašila, pa sad moram odnijet na popravak da mu malo produži.
Cro baš si se potrudila poslikat tetre i stvarno se vidi razlika. Ja ih imam isto oko 60 komada, ali sam ipak mislila naručiti još jedan paket ovih http://www.eko-butik.com/platnene_pelene/tetra_pelene/kikkotetra10eco čine mi se baš guste. jest da su malo skuplje, al za to mi nije žao dat novaca.
Cure evo još jednom da kažem, sve imate super trbuščiće i nosite ih s ponosom. Mene taman blagajnica jutros pita jel stiže drugo (dobro priznam malo sam isturila trbuh van a i fino sam doručkovala). Šaljem vam pozdrave iz sunčanog Zadra, da vam rastjera ove oblake na kontinentu

Jutro!!
Kako ste zenske?
MalaMimi, suuper je busa!! A jos dvoje unutra, prekrasno!!! 💞💞💞
Peppe, cestitke na curki i na konacno dobro obavljenom pregledu!!
Cro, ti jos uvijek dugujes fotku trbuha, samo da se zna. Okej, ja te vidim pa vidim i busku i curicu, ali daj stavi da te ostale vide! 😉😉😉
I daj mi reci za te Ikeine tetre- koje su to?? Ja tamo nalazim samo one krpe u pakiranju od 2, od kojih je jedna s nekim uzorkom. Za 30 kn, jel to to?? Zbunjuje me sto oni to zovu rucnik... 😕😕😕
http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/60203764/
Saljem vam svima puse, odoh doruckovati, na pregledu sam u pola 12, jedva cekam vidjeti curicu!!
Nama dns dan za slikanje, pa vam stavim sliku kad ulovim vremena.
😘😘😘😘
Hej cure, trudnice, mame! Nova sam na forumu. Iako cekam proljetnu bebu (8.6.), vidim vise vas je tu oko mog termina nego u proljetnim bebama.
I vidim da su aktualne tetra pelene. Ja sam ih za prvo dijete kupila u Tekstilprometu. 10 kom nekih 80kn ali su duple. Tako da ih je 20. I madrac s oprugama za kindac. Nekih 20cm visine do 200kn. Ako kome pomogne. Dugo nisam bila tamo al znam da je bilo puno jeftinije. Nije reklama nego osobno iskustvo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji