Cro, daj mi samo reci koje su dimenzije Ikeinih tetri. Daj molim te preklopi pa vidi jel idu u trokut jer su neke koje sam dobila iz Bosne navodno 80x80, a kad se preklope nedu u trokut jer su 80x60.
Cro ti si zakon👍, najvise mi se vide ikeina koje sam imala u planu i kupiti
Super su vam trbusi, mene je sram slikati jer sve kile su mi otisle u trbuh pa izgledam ko da sam vise trudna nego sto jesam 😳😳
Prijavljujem +5 kg , ali sam na kilazi pocela dobivat od 12tt ,neznam jel je to ok dobivanje ili ne
Prokleto medimurje tamo dobim volju za jelom i cijeli dan nešto žvačem
Jutro curke, kako ste mi danas?
Ovdje sunčano, pije se kavica, pa u nove radne pobjede. Mi smo ovu noć čak nešto i odspavali, malome je očito ok u vreći, jedino što mu je teta šivalica premalu sašila, pa sad moram odnijet na popravak da mu malo produži.
Cro baš si se potrudila poslikat tetre i stvarno se vidi razlika. Ja ih imam isto oko 60 komada, ali sam ipak mislila naručiti još jedan paket ovih http://www.eko-butik.com/platnene_pelene/tetra_pelene/kikkotetra10eco čine mi se baš guste. jest da su malo skuplje, al za to mi nije žao dat novaca.
Cure evo još jednom da kažem, sve imate super trbuščiće i nosite ih s ponosom. Mene taman blagajnica jutros pita jel stiže drugo (dobro priznam malo sam isturila trbuh van a i fino sam doručkovala). Šaljem vam pozdrave iz sunčanog Zadra, da vam rastjera ove oblake na kontinentu
Jutro!!
Kako ste zenske?
MalaMimi, suuper je busa!! A jos dvoje unutra, prekrasno!!! 💞💞💞
Peppe, cestitke na curki i na konacno dobro obavljenom pregledu!!
Cro, ti jos uvijek dugujes fotku trbuha, samo da se zna. Okej, ja te vidim pa vidim i busku i curicu, ali daj stavi da te ostale vide! 😉😉😉
I daj mi reci za te Ikeine tetre- koje su to?? Ja tamo nalazim samo one krpe u pakiranju od 2, od kojih je jedna s nekim uzorkom. Za 30 kn, jel to to?? Zbunjuje me sto oni to zovu rucnik... 😕😕😕
http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/60203764/
Saljem vam svima puse, odoh doruckovati, na pregledu sam u pola 12, jedva cekam vidjeti curicu!!
Nama dns dan za slikanje, pa vam stavim sliku kad ulovim vremena.
😘😘😘😘
Hej cure, trudnice, mame! Nova sam na forumu. Iako cekam proljetnu bebu (8.6.), vidim vise vas je tu oko mog termina nego u proljetnim bebama.
I vidim da su aktualne tetra pelene. Ja sam ih za prvo dijete kupila u Tekstilprometu. 10 kom nekih 80kn ali su duple. Tako da ih je 20. I madrac s oprugama za kindac. Nekih 20cm visine do 200kn. Ako kome pomogne. Dugo nisam bila tamo al znam da je bilo puno jeftinije. Nije reklama nego osobno iskustvo
Sortiraj odgovore
Najstariji