Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    01. Ožujak 2016. 22:58

Cro, daj mi samo reci koje su dimenzije Ikeinih tetri. Daj molim te preklopi pa vidi jel idu u trokut jer su neke koje sam dobila iz Bosne navodno 80x80, a kad se preklope nedu u trokut jer su 80x60.

uykmyjh
    01. Ožujak 2016. 23:02

malamimi prekrasno :)

Cro262
    02. Ožujak 2016. 06:57

Malamimi, sve idu u trokut, IKEA tetre su 70x70, ostale 80x80

inaj
    02. Ožujak 2016. 07:21

Cro ti si zakon👍, najvise mi se vide ikeina koje sam imala u planu i kupiti 

Super su vam trbusi, mene je sram slikati jer sve kile su mi otisle u trbuh pa izgledam ko da sam vise trudna nego sto jesam 😳😳

Prijavljujem +5 kg , ali sam na kilazi pocela dobivat od 12tt ,neznam jel je to ok dobivanje ili ne

Prokleto medimurje tamo dobim volju za jelom i cijeli dan nešto žvačem

CrazyPuppet
    02. Ožujak 2016. 07:54

Jutro curke, kako ste mi danas?
    Ovdje sunčano, pije se kavica, pa u nove radne pobjede. Mi smo ovu noć čak nešto i odspavali, malome je očito ok u vreći, jedino što mu je teta šivalica premalu sašila, pa sad moram odnijet na popravak da mu malo produži. 
    Cro baš si se potrudila poslikat tetre i stvarno se vidi razlika. Ja ih imam isto oko 60 komada, ali sam ipak mislila naručiti još jedan paket ovih http://www.eko-butik.com/platnene_pelene/tetra_pelene/kikkotetra10eco čine mi se baš guste. jest da su malo skuplje, al za to mi nije žao dat novaca. 
    Cure evo još jednom da kažem, sve imate super trbuščiće i nosite ih s ponosom. Mene taman blagajnica jutros pita jel stiže drugo (dobro priznam malo sam isturila trbuh van a i fino sam doručkovala). Šaljem vam pozdrave iz sunčanog Zadra, da vam rastjera ove oblake na kontinentu 

Dunyasha
    02. Ožujak 2016. 08:22

Jutro!!
    Kako ste zenske?
    MalaMimi, suuper je busa!! A jos dvoje unutra, prekrasno!!! 💞💞💞
    Peppe, cestitke na curki i na konacno dobro obavljenom pregledu!! 
    Cro, ti jos uvijek dugujes fotku trbuha, samo da se zna. Okej, ja te vidim pa vidim i busku i curicu, ali daj stavi da te ostale vide! 😉😉😉
    I daj mi reci za te Ikeine tetre- koje su to?? Ja tamo nalazim samo one krpe u pakiranju od 2, od kojih je jedna s nekim uzorkom. Za 30 kn, jel to to?? Zbunjuje me sto oni to zovu rucnik... 😕😕😕
    http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/60203764/

Saljem vam svima puse, odoh doruckovati, na pregledu sam u pola 12, jedva cekam vidjeti curicu!! 
    Nama dns dan za slikanje, pa vam stavim sliku kad ulovim vremena.
    😘😘😘😘

Abies
    02. Ožujak 2016. 08:48

Hej cure, trudnice, mame! Nova sam na forumu. Iako cekam proljetnu bebu (8.6.), vidim vise vas je tu oko mog termina nego u proljetnim bebama.
    I vidim da su aktualne tetra pelene. Ja sam ih za prvo dijete kupila u Tekstilprometu. 10 kom nekih 80kn ali su duple. Tako da ih je 20. I madrac s oprugama za kindac. Nekih 20cm visine do 200kn. Ako kome pomogne. Dugo nisam bila tamo al znam da je bilo puno jeftinije. Nije reklama nego osobno iskustvo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.