Dobar dan, curke!!
Kako ste? Ja nikako se stici javiti...
Starim, drzimo fige da necakinja stigne sto lakse i sto brze na ovaj nas svijet!!
Ja sam se jcr cure toliko rasplakala jer sam gledala neki video kako okupati bebu.. I onda sam shvatila da nemam poojma o bebama i o nosenju i kupanju i prvi sam put, otkad sam ostala trudna, osjetila strah da je to necu znati.. 😔😔
Je li i vama tako? Gledam to dijete, golo, malo, bespomocno i mislim si- ja to necu znati... 😔😔😔
Jeste vidili ovo? Novi dm katalog...plus 6 pakiranja vl. maramice Pampers 50 kN....
Malakoza, drago mi je da uzivas i da barem nekome ne smeta ova kiša :) Koja ste to kolica uzeli?
Ivalea, hvala za ovu info, iako sam opskrbljena tetrama, mislim da ih trenutno imam oko 60kom, ovo se fakat isplati, bolje imati vise tetri, pogotovo kaj ja mislim poceti sa tetranjem odmah u startu.
Starim, jeej, stiže roda :) drž'mo fige da bude sve ok!
Dunya, nisi jedina, ja i mm gledamo filmice na youtube, presvlačenje, pupak, kupanje, svasta nesto, samo veliki upitnik nad glavom! Meni je u glavi stalno onaj neki strah, kak ću kad dođem doma s tim malim bićem koje ovisi samo o meni, a ja pojma nemam što da s njim radim....
Cure, čemu služe kaliko pelene??
Malakoza sreća ti je opipljiva kroz slova, uživajte na maksimum!
Dunya takvi strahovi su normalni, pogotovo kako se porod približava. Ja ih nema valjda jer mi je drugo dijete, a s prvom nisam imala jer valjda nisam imala ni pameti no da nisi jedina, i to je nešto što moraš proć, al vidit ćeš kako je fascinantno šta se sve desi samo od sebe, i što imaš osjećaj da sve znaš i da si rođena za tu ulogu
Odlična ponuda u dm-u
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ps. cure a di su slike buša? nitko odavno nije stavio a sigurno rastu...
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cro pa kad si uspjela nakupiti 60 komada tetri':-)
Bruna kaliko su nježnije od tetre ali nisu baš za tetranje ....koliko sam uspjela uhvatiti...nekome dobro upijaju nekome ne....neznam zašto nebi upijale bolje nego tetre ako su gušćeg tkanja....a i da se uzme po ovoj cijeni mislim da bi se mogle iskoristiti za bljuckanje, pokrivanje i tako....
Sortiraj odgovore
Najstariji