Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Ožujak 2016. 15:16

Ma je Dunya, al kako sam taj dan zaspala na posao, onda sam je na paniku okinula bezveze, nisam zadovoljna, pa nisam stavljala 

ugl evo je

nadam se da ću sljedeći tjedan bit uspješnija, sad bi je već mogla na golo slikat

mužić pužić se daklem baca na akciju?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Dunyasha
    01. Ožujak 2016. 15:25

😍😍😍😍 Slatka si!! Kakva ti je to kosulja?? 
    Ja okinem i golu, ali necu stavljati golo telo na internet.. 
    Da, moj puz se "baca" na posao.. 😂😂😂

vjeverica8
    01. Ožujak 2016. 16:03

Hej haj!
    Napokon sam pročitala što se sve pisalo ova dva dana (a pisalo se puunnoo), pa idemo dakle redom:

Kika što se tiče bolova u kičmi, sjećam se da je Ty bila još prije par mjeseci pisala da joj je pomogla pilates lopta u rješavanju tih bolova... Kako točno, ne znam, možda malo skakutati na njoj? Iako vjerujem da bi Maja isto imala dobrih savjeta u ovom području...

Cro ja još od početka trudnoće imam jedno noćno buđenje za wc. Mislila sam da u drugom tromjesečju to popusti ali nije još.. A što se tiče roze odjeće za mog dečka, sve je moguće, imati ću malog metro  što je najbolje, nakon pregleda gdje mi je rečeno da je cura (a toj doktorici vjerujem skroz) ja sam kupila prva dva roza bodića da se malo uživim  biti će mali u rozom po kući, hehehe  

Dunya vi sve imate neka štruce, moj mali još je u kategoriji žemljica i kajzerica  da, gledao me taj neki stariji doktor, i priča on sa mnom, ja ekran ne vidim i već mi ide na živce jer sve on nešto ispituje o mom životu a nikako da mi kaže nešto o bebi. Onda sam ga zaustavila i pitala: Je li sve u redu s bebom? Kaže on: Je, zašto ne bi bilo. Kažem ja: Onda možemo nastaviti razgovarati  Okrenuo mi je ekran kad sam ostala u čudu što je dečko - tad sam imala šta za vidjeti 
    I ti i Sanjarka i Starim ste se već dobro opskrbile u shoppingu! Ja jedva čekam krenuti kupovati stvari za bebača!! Samo me mamite slikama tih predivnih stvarčica!! Pogotovo one cipelice na ebayu, čista slatkoća!!

Peppe pretpostavljam da u te dvije minute nisu ništa rekli za spol? Žao mi je što ima takvih ginekologa koji ofrlje rade svoj posao...  igrati se s živcima trudnica nije baš lijepo...

Žabice samo usput mi je rekao da je beba od trtice do glave duga oko 10 cm, nema u nalazu te mjere... jedino kad gledam težinu bebe (140gr) to mi se čini puno previše za 15 tjedana trudnoće uspoređujući s podacima na netu i aplikacijama.. hmmm... a ostale mjere odgovaraju dobi, tako da mi ništa više nije jasno... 

Bebacica dobrodošla!! sretno ti u čitanju foruma, i ja sam naknadno uletila i uzela sam si dva tjedna da pročitam zaostatak od nekih 600 str  nije sizifov posao već samo dugotrajan 

Crazy ne znam ako imaš antivirusni na kompu, mogu ti preporučiti jedan dobar koji nađe i eliminira sve viruse!! Zove ti se Kaspersky i inače se plaća, no ja skinem trial verziju od 30 dana kad sumnjam na virus.. potrebna ti je samo važeća email adresa i voila 

Pixii zaljubila sam se u ova tvoja žuta kolica!!! sad i ja hoću ili žuta ili tirkizna!! 

Ribii što se tiče urinoinfekcija, ja sam neko vrijeme imala s njima problema (prije trudnoće). Dobro su ti rekle da brusnica i uvin h ne idu skupa jer jedan radi lužnatu mokraću a drugi kiselu.. Također sam čula da uvin ne preporučaju u trudnoći... Ja sam znala kupiti sušene brusnice i jesti ih, znam da je bitno kod čaja od brusnice da sadrži oko 30% brusnice. Meni su rekli da ih vjerojatno dobivam spolnim putem... S obzirom da su te baktarije normalni stanovnici u debelom crijevu, meni (i dragom) su preporučili pranje prije i poslije svakog odnosa, popiti čašu vode nakon odnosa i obavezno piškiti nakon odnosa. Tek tada su se prestale javljati... I čula sam da je dobro eterično ulje od čajevca, par kapi staviti na dnevni uložak preko noći, no provjeri da li je to dopušteno u trudnoći... Nadam se da će ti nešto od ovog koristiti i da ćeš se riješiti tih bakterija... 

Sad imam jedno totalno glupo pitanje ali muči me već duže - koja je razlika u materijalu između tetri i gaza? 

vjeverica8
    01. Ožujak 2016. 16:08

Btw trbuščići su vam preslatki!!! 

ivf_mommy
    01. Ožujak 2016. 16:48

Pozdrav cure!
    Imam jedno pitanje,  dali je neka od vas zamjenila knjižicu sa kuponima iz dma za novu, koja vrijedi do 2017? Moji kuponi ističu ovaj mjesec a ne nisam ništa još iskoristila. Ako koja je, dali u novoj knjižici ima kupon za 20% popusta u Chicco trgovini?

..da nema nade, srce bi prepuklo..

• kokolo5
    01. Ožujak 2016. 16:54

Dobar dan cureee!
    Joooj koliko lijepih trbusica  preslatke ste sve od reda! Moj je trenutno manji nego kad sam zadnji put stavila sliku   valjda se zgurala prema leđima.
    Kaliko pelene (bas te iz dm-a) sam bila uzela za malog. Nisu mi bas bile ni za brisanje ni bljuckanje-materijal im je ko pamucna plahta. Tako sam ih najvise i koristila- kao dodatnu podlogu pod glavicom, u kolicima, za pokrivanje...i slicno.
    Starim-ima li novosti? Javi nam kad stigne necakinja! 
    Dunya nema straha, i mene je lovila panika prije poroda, kako cu ja to, past ce mi, kliznut ce mi iz ruku, ja sam smotana...eto majka priroda se za sve pobrinula-sve to dođe prirodno i samo od sebe. Jos sad kad postoje nedoumice i ako patronazna nije bas neka-imamo google i tutoriale za sve i svasta na yt  samo opusteno!
    Nove cure dobro nam dosle!

vjeverica8
    01. Ožujak 2016. 16:59

Ne znam mijenjaju li knjižice, no ja imam tu najnoviju do 2017. (tek sam ju prije par tjedana podigla) i ima chicco 20% popusta!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.